| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi dužina penisa u milimetrima = visina u centimetrima u Društvo forumu; jel istina da dužina penisa u milimetrima odgovara visini čovjeka u centimetrima? Ja mislim da je...... |
| | #2 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Citat:
Ja sam čuo nešto drugo al nema veze... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima mislim da takva teorija nema znanstvenu potporu... vjerojatno si cuo nekakvu glasinu ![]() ali zanimljivo zvuchi ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima da, 180 mm i 180 cm... meni je tocno...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Gle uzmi u obzir da je za nas bijelce prosjek 150mm ili 15cm, onda ti je sve jasno, svi smo po tome nadprosječni.. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: centimetrima, duzina, milimetrima, penisa, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |