| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi dužina penisa u milimetrima = visina u centimetrima u Društvo forumu; Paaa... u mojem slučaju bi ta teorija prošla, visina u cm i dužina u mm mi se slaž... |
| | #21 (permalink) |
| Veteran | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Paaa... u mojem slučaju bi ta teorija prošla, visina u cm i dužina u mm mi se slažu ![]() Viši sam od 180 cm, da nebi bilo kojekakvih komentara ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Photoshop freak | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-05
Poruka: 187
![]() | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Citat:
![]()
__________________ jebem li ti miša | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Veteran | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Citat:
Do sad nije bilo nezadovoljnih ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-06 Godina: 28
Poruka: 224
![]() | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Citat:
:
__________________ rad,rad i samo rad!! | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: dužina penisa u milimetrima = visina u centimetrima Može i ne mora bit. Velika je vjerojatnost da se podudara ali nije mjerilo. Ne znam kolki je prosjek veličine dickova i visine muškaraca u Hrvata al kad bi se preračunalo tu je negdje, ali kažem nije mjerilo, ne možeš ti na osnovu visine zaključit kolku neko kitu ima. Po tom mjerilu nitko nebi trebo imat preko 22 što je smiješno... To se dobilo po nekom prosjeku izračunato i glupa je teorija...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: centimetrima, duzina, milimetrima, penisa, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:15.

: