| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi dužina penisa u milimetrima = visina u centimetrima u Društvo forumu; pa i iznad 22 je prevelika kita, tako da to nie prosjek... |
| | #32 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: dužina penisa u milimetrima = visina u centimetrima Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: dužina penisa u milimetrima = visina u centimetrima pa zato i ja pitam sta je sa nama koji imamo preko 20 cm? pa nisam visok 2 metra ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #34 (permalink) | |
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: visina penisa u milimetrima - visina u centimetrima Citat:
Na pitanje: koliki je prevelik, odgovor je jednostavan. Ljudi s najvećim oni preko 350mm imaju problema s dizanjem, jer treba previše krvi da bi ih podigli. Ne znam koliki je zadnji rekord, ali kad je mjeren penis dužine 480 mm, gospon je prije mjerenja morao dobiti infuziju. Inače osim u vicevima nisam čuo da je netko imao prevelikog iz ženske perspektive. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Nježni predator | Re: dužina penisa u milimetrima = visina u centimetrima Inače prosječan Hrvat je visok 175, pa se većina populacije nalazi između 165 i 185, za razliku od penisa koji se kreću od 120 do 300. Inače 1/4 metra je isto što i američka 10-ka (10"). Znači ništa posebno. Pa ja imam najobičniju 10-ku. Zadnji Uredio Maslow : 18-05-06 u 18:56. |
| | |
![]() |
| Tagovi: centimetrima, duzina, milimetrima, penisa, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.