Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Erotske priče u Društvo forumu; Podijelite sa nama svoja seksualna iskustva i priče!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-08, 16:13   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-02-07
Poruka: 4
bruce6 se izdvaja iz mase
Erotske priče

Podijelite sa nama svoja seksualna iskustva i priče!
bruce6 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 16:37   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 180
Moneypenny se izdvaja iz mase
Re: Erotske priče

daj ti prvi
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 16:43   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,600
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

U jednoj temi sam navela da opshirnije od jedne proste recenice ne pricam ni najboljim prijateljicama, pa logicno je da necu ni ovde!
Nemam nista protiv iznosenja necije intime u javnost, ali, jadnostavno, nisam taj tip...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:18   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 65
luigi752 se izdvaja iz mase

Koja vam je to fora slušati nečije zgode?
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:21   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,556
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: bruce6 Pogledaj Poruke
Podijelite sa nama svoja seksualna iskustva i priče!
ko ste vi?
koliko vas ima
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:25   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,600
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Sigurno iz nekog chasopisa tipa moja ljubav/tajna, pa im ponestalo ideja, a posto mi ovde mlatimo o svemu, uzalud su se ponadali...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:31   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,556
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Sigurno iz nekog chasopisa tipa moja ljubav/tajna, pa im ponestalo ideja, a posto mi ovde mlatimo o svemu, uzalud su se ponadali...
ili su samo jedan obično bolesni perverzni par pa im ponestalo ideja
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:43   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,622
laaCoo se izdvaja iz mase

lega moj, nadji si curu pa nek ti ona priča erotske priče
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:46   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,494
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja imam dvije, baš su hooot! Obje su vezane za jednog dečka.

Lik je mislio da je taaako kul i napaljujuće gristi me za obraze, ja sam mu govorila da me boli, ali frik teški me nije slušao. Sad lijepo imam crticu na obrazu od njegovih zubi...

Druge priča vezana je za ljubljenje.
Kod francuskog poljupca imao je foru da mi gura slinu u usta, namjerno (što bi, hm, bilo kao pljuvanje) i dva puta sam se odvojila u nezgodno vrijeme pa je to sve ispalo van

Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:50   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,074
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ja imam dvije, baš su hooot! Obje su vezane za jednog dečka.

Lik je mislio da je taaako kul i napaljujuće gristi me za obraze, ja sam mu govorila da me boli, ali frik teški me nije slušao. Sad lijepo imam crticu na obrazu od njegovih zubi...

Druge priča vezana je za ljubljenje.
Kod francuskog poljupca imao je foru da mi gura slinu u usta, namjerno (što bi, hm, bilo kao pljuvanje) i dva puta sam se odvojila u nezgodno vrijeme pa je to sve ispalo van

joj koja si ti

bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: erotske price

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103