| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Erotske priče u Društvo forumu; Podijelite sa nama svoja seksualna iskustva i priče!... |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Erotske priče U jednoj temi sam navela da opshirnije od jedne proste recenice ne pricam ni najboljim prijateljicama, pa logicno je da necu ni ovde! Nemam nista protiv iznosenja necije intime u javnost, ali, jadnostavno, nisam taj tip...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Erotske priče Sigurno iz nekog chasopisa tipa moja ljubav/tajna, pa im ponestalo ideja, a posto mi ovde mlatimo o svemu, uzalud su se ponadali... ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Erotske priče Ja imam dvije, baš su hooot! Obje su vezane za jednog dečka. Lik je mislio da je taaako kul i napaljujuće gristi me za obraze, ja sam mu govorila da me boli, ali frik teški me nije slušao. Sad lijepo imam crticu na obrazu od njegovih zubi... Druge priča vezana je za ljubljenje. Kod francuskog poljupca imao je foru da mi gura slinu u usta, namjerno (što bi, hm, bilo kao pljuvanje) i dva puta sam se odvojila u nezgodno vrijeme pa je to sve ispalo van ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Re: Erotske priče Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: erotske price |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |