II DIO
Lili se pravila malo uvređena terminologijom, «Vodit ljubav možemo, i onak ti nemrem platit, ali kak se to izražavaš, jesi kad vodil ljubav?» «Nisam da budem iskren, vi ste prva koja mi se kak da kažem, nabacivala.» Uvrjedila se, ali je skužila, nabacivala mu se svim bićem, i bilo bi glupo da se pravi da nije. Ovo je ono što je tražila, i sve je učinila da do toga dođe.
«Dobro, dojdi sim, idemo u sobu. Tebi treba vremena, ak ti je prvi put, treba ti pažnja, nebum te malteretirala.» Ušli su u sobu, Darko se počeo odmah svlačiti, povremeno je hvatajući za sise. Lili je osjetila da joj zastaje dah, bila je pred ostvarenjem cilja, napokon će opet osjetiti kurac. Gledala ga je kako se svlaći uživajući u čvrstoći njegovog tijela. Činio joj se jak i močan, znala je da mora uzeti stvar u svoje ruke. «Ajde mišiću, primi me za ciceka, tak... bravo, ne tak čvrsto, e tak, ma vidi ti njega kak bi dudal, aaaaa, ma ko to mene duda, mali mišić napada ciceka, joj miško daj mi drugu primi, budeš drugu dudal?» Darko je zario glavu u njeno poprsje dudlajući jednu pa drugu sisu, bio je gol do pasa i previjen ispred njenih grudi skroz u transu uvlačio sise u usta. «U jebem ti, kakve dude, kakve dude....» Lili je pružila ruku prema njegovom šlicu želeći mu osloboditi kurac iz gaća i provrtiti ga po rukama. Osjetila je čim ga je prvi put dirnula da mu je maksimalno nabrekao. Lagano je otvorila šlic a ogromna gromada tvrdog mesa sama je iskočila iz hlaća, nikad nije vidjela takav kurac. Nevjerojatno, Darko je imao najmanje dvadeset centimetara kurčetine. Uhvatila ga je u ruku i napunila šaku mladom tvrdom kitom. «Isuse pa kaj je to, kaj ti je to, mišiću pa to je granata, imas pimpača ko magarac, ti bokca!» Spustila se na koljena želeći ga strpati u usta. Odmah joj je bilo jasno da je u pitanju kurac kapitalac i da nema šanse strpati ga cijelog u usta. Počela ga je oblizivati od korjena prema glaviću osječajući kako drhti. Znala je da bi mogao eksplodirati, i da bi je svaki tren mogao zaliti spermom. Pokušala ga je primiriti, no bilo je kasno. Oblio ju je topli mlaz ljepljive mase sumporastog mirisa. Darko joj je svršio po licu i stropoštao se na krevet. Neiskustvo je učinilo svoje, ležao je na leđima a kurčina mu je još pulsirala. Pridigla se i legla kraj njega. «Kaj je mišek, zakaj si me odmah pošprical?» «Izvini, puko sam, jebo te, puko sam kad si mi ga popušila» «Nemaš ti pojma kaj je pušenje, tek ti ga budem popušila srčeko, a ti ga budeš stavil u mačkicu, budeš?»
«Budem.» Milovala ga je po glavi čekajući da bar malo dođe k sebi, znala je da mu neće trebati puno, i da mladi fuker sa ogromnom kurčinom ne treba puno vremena da se ponovo napali. Ponovo ga je zgrabila za kitu i počela je drkati, «Sad buš videl kaj je pušenje, rasti, rasti, rasti pa te budem pušila», obračala se rastučoj kurčini. «E tak, sad te budem pušila», izmumljala je i uvukla ga u usta. Osjećala je kako joj kurčina raste u ustima. Ssve ga je teže uvlačila. Uhvatila je malog za ruku i namjestila je među noge, najprije ga je navodila, a onda ga pustila da sam istražuje zanimljivosti njene sjedodlake kurca željne mačkice. Opet je osjetila da je prolazi trnci, kurac više nije uvlačila cijeli, svom dužinom, nabreklog podivljalog
monstruma lizala je na pola. Pušila je nekoliko kuraca, nekih desetak u zivotu, no ovako nešto ne da nije pušila, tako nešto vidjela je samo jednom, i to na nekom filmu kojeg joj je puštao Nikica, pokojni skladištar koji ju je žarko želio pojebati. Darko se sve bolje snalazio, poželjela je osjetiti kurac, činilo joj se da je vriijeme da mu skine junfer. Osjećaj da je Darko sigurno nikad neće zaboraviti još ju je više uspaljivao. «Mišek, vreme je da ga umočiš, hoću da me fukaš, daj mi ga, stavi ga, ja se budem namestila, evo ovak.» Legla je na leđa, podigla noge i raširila ih što je više mogla. Pička joj se rastvorila, zadrhtala je očekujući kurac u svojoj nutrini, namjestila ge je iznad sebe, uhvatila ga za ogromnu kurčinu i sama si ga zgurala u zrelu pičketinu. «Ohhh bože mišek, vidiš ti, vidiš da je to dobro, kaj ne mišek?» Darko se skroz zanio, veslao je ko lud žestoku ga uvaljujući. «Lakše mišek, razbil me buš, lakše, prevelik si mi Darkec, ne tak jako!» Osjetila je kako joj razbija utrobu, nikad nije primila takvu kurčinu a mali ga je još i žestoko nabijao, zabijao ga je ko da ima pneumatski čekić a ne kurac. «Evo ti kurac, evo ti kurac» «Joooj, ubil me buš, daj lakše, ljubavi, lakše, prosim te!» Krevet, koji je i onako škripao, i kojeg je namjeravala podmazati, cvilio je u ritmu luđačkih uboda klinca poludjelog od pičke. Njegovi uleti bivali su joj sve manje bolni, primala ga je sa sve više užitka, nije mogla zaustaviti njegove napade mada je željela promjeniti pozu, željela je da je pofuka zguza, to je uvjek najviše voljela. Najviše je voljela da joj kurac uleti odiza i da joj se guzovi rastvore, uživala je kad osjeti jake muške dlanove na guzovima i kad joj ti jaki dlanovi šire guzne polovice. «Aaaaaaaaaa, svršit ću, sad ću svršiti!» «Svrši mišek, svrši, nemoj ga vaditi!»
Uhvatila je njegov ritam i počela juriti za onim čarobnim osjećajem kojeg je gotovo zaboravila. Počelo ju je pucati, tresla se zajedno s njim, zamračilo joj se pred očima. Darko je i dalje veslao i vikao da će svrsiti, jebao je ko da mu je ovo stoti a ne prvi put. Osjetila je trzanje po cijelom tijelu, jeza pomješana sa toplinom i naglom hladnoćom, a mali je i dalje praskao po njenoj ocvaloj pički vičući da će svršiti. Bar još dva puta osjetila je isti osjećaj, svršavala je ko luda, a Darko je i dalje gurao svog mladog, tek proradilog, kapitalca u staru kurca željnu pičku pomičući joj guzove na sve strane svijeta. «Aaaa, aaa, gotovo, gotov sam!!!», odjednom je sve utihnulo, cijelom težinom tijela svalio se na nju. Prijao joj je taj teret, mlado muško tijelo prevaljeno preko nje, dahtanje mladog pastuha na njenom vratu, ispremješani guzovi, izsisane sisetine, ko zna koliko decilitara sperme u pički, pulsirajući iscjeđeni kurac među butinama i bol u vilici zbog sisanja ogromne mlade kurčine. Sve to činilo ju je neopisivo sretnom, opet je bila u prometu, oldimer, ali u prometu. Znala je da ima mladih vozača koje treba podučiti, i da je jednog upravo osposobila za vožnju.

1Likes
Odgovori sa citatom