Stranica 3 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 58
Like Tree2Likes

Erotske priče

Raspravljate o temi Erotske priče u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ...

 1. #21
  Starter Avatar od korisnika sexerotika
  Datum registracije
  30-04-08
  Poruka
  28
  Liked
  1 times

  Wink BAKA LILI

  I DIO

  Zadnjih nekoliko godina živjela je prilično usamljeno, muž je umro, djeca su se razbježala i ništa joj nije ostalo osim Lucije koja je bila u još gorem stanju. Povremeno bi otišla do nje, jadala se i djelila sa njom ono malo događaja koje je prozivljavala. Često su pričale o seksu, niti jednu nije prošla volja za kurcem, čak što više, Lili je povremeno doživljavala prave napadaje strasti. Buljila je u mlade dečke i zrele muškarce želeći ih uvuči u sebe, progutati ih među svojim zrelim butinama.

  «Sanjala sam sinoć onog malog od Dinka, joj bože kak je to bilo blesavo, cijelog sam ga ižmikala», procijedila je jedva čujno Lili. «Taj mali je imal tak velikog, da sam se probudila kad je raskopčal slic.» Lucija se nasmijala, «Pa znaš kaj, nabavi si umetnog pimpača, to bude rešilo tvoje probleme. O bogec kak si ti perverzna, pa taj mali ima 20 let a ti stara fufica njega bi jahala!» Lili se malo zamislila, «Znaš kaj, boli me briga, celi život sam pazila da mi nekaj nebi prigovorili pa se nisam uopće fukala. Dobro jesam, ali kaj je to, nula, celi život nula, ti mladi se navlečeju po svakom čošku i nikom niš.» Lucija kojoj seks nije bio neka opsesija voljela je slusati njene fantazije i često je potpaljivala vatru. «Ma kupi si crnog pimpeka, možeš i poštom naručit ak te sramota.» «Ma kaj će mi to, pravog bi naručila. Čula sam da ima dečki koji dojdeju ak ih pozoveš i da te dobro zdrmaju za 400 kuna, a kaj pol mirovine da dam za tvrdog? «Šalila se na svoj račun Lili. «Znaš kaj, sutra mi bude došel onaj dečec iz Dugava mašinu pogledat, pa hiti se na njega, taj sigurno ni mačkice vidil», prilično ozbiljno predložila je Lucija. “Takav ti treba, taj kaj curu nemre ulovit, ti bi pofukali i vlastitu mater, ja budem pomogla da ga pofukas»

  Lili se učinilo da to uopće nije loša ideja, išla je logikom da nema što izgubiti, bar će joj se nešto dešavati dok se bude upucavala tom junferčiću. Dečko je bio visok, jak, potpuno smotan, pričao je samo o poslu i tu je jedino povezivao koliko toliko suvisle rečenice. Lili je provela mirnu noć budući da je očekivala pravi jebački košmar što joj se uvijek dešavalo kad bi prije spavanja razmišljala o karanju. Pažljivo se skockala pazeći na svaki detalj, male gaćice koje joj je poslala kčerka iz Berlina, samostojeće crne čarape i usku haljinu koja joj je pomalo smetala, jer joj je isticala trbuščić. Dok je navlačila gaćice sjetila se da je proklinjala kčerku Dubravku koja je već duže živjela sa mužem, starijim Njemcem, kojeg nije baš previše simpatizirala, no sad su joj se te gaćice učinile baš super, znala je da će danas teško biti u poziciji svlačiti ih no ipak nikad se ne zna. Lucija je već počela ispitivati Darka o ženama, tražeći potvrdu svoje pretpostavke da ovaj nikad nije jebo. Nije gubila vrijeme čekajući Lili, užasno se napalila na pomisao da bi se njena prijateljica rado popela na njegov mladi kurac, pa je ne čekajući je počela s akcijom. Nakon nekog vremena začulo se zvono, a Lili je ušla; uvjek bi zazvonila čisto da da znak da je stigla. «O gospođo izgledate vrlo atraktivno danas, kaj se to desilo, da niste našla kakvog švalera?» sa vrata ju je napala Lucija.» Nema više švalera, žene su ih tak zavezale da nemreju mrdnut, a zakaj bi i mene gledali?» « Daj molim te, pa pitaj Darkeca, baš si privlačna, kaj ne Darkec?» upitala je Darka koji je zbunjeno klimnuo glavom. «Darkec, znaš onu poslovicu o staroj koki?» «Znam teta Lucija, to svi znaju, stara koka – dobra juha», stidljivo je promrmljo mladi potencijalni babojebac. «To je tak, ja ti kažem da je to tak, a kaj ti misliš Darkec?» «Pa ako su tako stariji rekli onda je tako, vjerojatno to nije bez vraga», iznenađujuće brzo se snašao Darko. «Ma pusti dečeca, on ti gleda mlade puce, kaj ne mali, kaj bu tebi stara koka?», umješala se Lili očekujući potvrdan odgovor.» Meni je sve dobro, i mlade i stare, ali ja njima ne valjam», ispalio je navlačeći kretenski osmjeh na lice. Poprilično ih je zbunio odgovorom, Lili je čak pomislila da mali uopće nije tako glupav ko što su mislile, i da su ga previše podcjenile. «Kak to možes reći, pa baš si zgodan dečko, visok, vitak, možda trebaš nekaj promeniti, malo više pričati sa curama, kaj ne Lili?» «Daj molim te, sa ženama se priča tek kad ih se pofuka, kaj da priča sa njima», raspravljale su tražeći prostor za utrapljivanje Lili na Darkovu mladu kurčinu. «Ma šta ja znam, neke misle da sam peder jer me nikad nisu vidjele sa ženskom, kužite, to mi ide na živce. Kažu da si peder, a uopće nemaju pojma šta se meni sviđa.»

  «A kaj se to tebi sviđa?» «Da Darkec stvarno, kaj se to tebi sviđa, nama možeš reći», znatiželjno su se nalaktile i gotovo mu se unijele u lice. «Sve me zanima, mislim, zanima me sve sa ženskama, kako da vam kažem. No ja bi morao ići pa ćemo se čuti, teta Lucija.» «Daj čekaj Darkec, moral bi gospođi Lili pogledat nekaj u kupatilu, mislim da joj vodokotlić ne dela, pa kad bi mogel doći?» Lucija je pokušala spasiti situaciju. «Joj da zato sam i došla, kad bi mogel doći pogledat kaj je?» «Danas ne, sutra, a di stanujete?» odvratio je Darko pakujući stvari. «Ak si sa autom budem ti pokazala, baci me doma i budem ti pokazala, nije daleko, tu par ulica od Lucije.» Darko je odgovorio potvrdno, sačekao je i pomogao joj da navuče kaput. Lili je zavrnula haljinu ćim je sjela u auto, pokušala je uhvatiti njegov pogled. Darko se bez imalo srama zagledao u prizor na sjedištu do sebe i puknuo,

  «Imate dobre noge, bas dobre noge.» «Daj kaj me zafrkavaš, moram dignuti haljinu jer nemrem sjest ak je ne zadignem», zbunila se Darkovom direktnošću. «Ne zafrkavam, stvarno mi je super to što ste zavrnula haljinu, super je što je morate zadignuti da bi mogla sjesti», nastavio je Darkec. «Onda OK, ak je tebi super meni je isto super, samo kaj ja ipak mislim da me zafrkavaš» «Evo sad vidite, svi misle da se zafrkavam, i zato sam ja koma, mlade se ljute a vi mislite da se je nekaj izmotavam sa vama» «Joj oprosti srce, znaš kaj, iskreno, baš mi je drago ak ti se sviđaju moje noge. Znaš dugo nisam dobila kompliment pa sam nekak zbunjena, inaće baš mi je drago ak ti se sviđaju», iskreno je odgovorila Lili. «Stvarno vam ne smeta to što buljim u vaše noge?» «Ma kaj bi me smetalo, samo pazi kak voziš, drago mi je da su ti zanimljive.»

  Lili je dosla do plijena puno lakše nego što je mogla pomisliti u najluđim snovima. Mali se zakačio, upecao se na prvu udicu, ali je ipak ostala zbunjena njegovom direktnošću. Znala je da joj ostaju još nijanse, i da ne smije zabrljati, još u vožnji počela je razmišljati o sljedećem koraku. «Sve žene vole dobiti komplimenta Darkec, samo kaj to neće priznat, sutra kad budeš došel kod mene ja budem opet očekivala komplimenta, to je tak.» «Je je, samo što me opet morate iznenaditi, dati ću kompliment ako me iznenadite, ako bude opet razloga za kompliment.» Na trenutak se nije kužilo ko koga ovdje mulja, Lili je bila sigurna da ona vodi igru, no Darkovo ponašanje odavalo je njegovo potpaljivanje vatre. «A kaj bi te to moglo onak fest iznenadit?» «Pa ako vam kažem onda to nebi bilo iznenađenje, to vi morate odlučiti», opet ju je iznenadio. Parkirani ispred Lilinog ulaza ostali su prilično dugo. Lili više nije trebala razmišljati o tome hoće li ga čopiti ili ne, klinac joj je uvalio drugu vrstu problema; još u autu počela je razmišljati što da isfura a da ga iznenadi. Dogovorili su se za 10 sati i napokom se razišli.

  «Nemreš vjerovat koka, znaš ti kaj je taj malac, taj malac je pravi zvrk, tak mi se upucaval da sam u šoku! Jebemti pa on je napaljeni mladi jarac, neznam kaj da delam, rekel mi je da ga moram sutra iznenadit!» «Joj stara, vidiš ti, još nemrem vjerovat da te pital pičke» «Nije direktno al taj bi jebal, baš imam sreće, samo da sutra dojde» «Bude, bude! Pa kaj ti je, ak je hvalil tvoje nogače, znaš da bude.»

  Nakon završenog telefonskog razgovora uhvatila ju je nevoza. Prevrtala je po ladicama i tražila nešto cime bi ga mogla iznenaditi.

  Sve joj se činilo glupo i demodirano, sve su haljine bile predugačke, grudnjaci neerotični, gaćice prevelike. Sjela je u fotelju, upalila TV i pokušala se opustiti. Bila je napeta, ipak se nije pojebala sedam godina, ma kojih sedam, najmanje osam, jebać joj nije došao doma cijelu viječnost, a ne zna šta da obuće. Mali možda nikad nije jebao, i očekuje od nje bog zna što, sve joj se to motalo po glavi. Zaspala je kasno, a ujutro se nije sjećala dali je šta sanjala. Opet je čačkala po ladicama i ormarima, palo joj je napamet da ga možda dočeka gola, to bi ga sigurno iznenadilo, no odmah je odustala jer je bila uvjerena da ne izgleda dobro, da bi ga tako samo odbila. Našla je majicu koju je Dubravka zaboravila prošlo ljeto i učinila joj se zanimljiva, u stvari to i nije bila majica nego topić, mali topić bez grudnjaka, činio se prihvatljiv. Kad ga je obukla smetalo joj je što izgleda ko trudnica, taj trbuščić, kako ga je zvala, ustvari je bio veliki okrugli mijeh i to ju je smetalo. Kopala je dalje po ladicama podižući si povremeno sise, ovako utegnute i nisu joj se činile loše, dojimale su se čvršće i zanimljivije. Kad je naišla na jos jednu Dubravkinu sitnicu, sjetila se koliko se nervirala što je ova zaboravila gomilu stvari, što svojih, što od djece. Suknjica na koju je bila skroz zaboravila i koja joj se jedno vrjeme stalno vrtila po rukama, koju je premještale iz ladice u ladicu navukla joj je osmjeh na lice. Kratka suknjica sa dva dugačka proreza, pričvršćena na samom vrhu laganom trakicom koju je Dubravka nosila samo po kući, jer joj je muž branio da u tome izlazi u grad, bila je BINGO. Uspjela se nekako uvući u nju, guzovi su joj bili poveliki i to je bio jedini problem, uvaliti nekako guzove. Kad je napokon uspjela pogledala se u ogledalo. Činilo joj se da gleda neku staru kurvetinu, uhvatio ju je lagani stid, ipak je ona majka i baka, ko zna što bi rekla Dubravka da je vidi, unučice bi u zemlju propale od stida kad bi znale da im baka glumi kurvu. Skužila je da je takvo razmišljanje neće nigdje odvesti pa se naglo trgla, na kraju krajeva, di su svi oni kad joj je teško, ne javljaju se po dva mjeseca i baš ih je briga za nju, odlučila je da radi što ju je volja i bog. Dok se tako vrzmala razmišljajući o svemu i svačemu začulo se zvono, skamenila se, tek je devet i pol i to sigurno ne moze biti Darko. Privukla se do špijunke i provirila. Pred vratima je stajao Darko sa alatom. Osvrnula se oko sebe i odlučila otvoriti, ako ga bude držala ispred vrata bojala se da ne ode, a ipak nije bila zadovoljna onim čime ga je odlučila iznenaditi. «Odmah, evo», govorila je dok je otključavala, noge su joj počele klecati i uhvatila ju je panika. Kad je Darko ušao u prvi mah nije se zagledao, nego je čistio cipele o tepih kojeg je ona držala u unutrašnjosti stana jer se susjedov pas često znao ispišati na njega, pa ga je zato povremeno ubacivala u stan. «U jebem ti, ovo je ludo, ovo je stvarno ludo!», spontano je procjedio Darko, očito se nije uspio suzdržati. «Kaj je ludo, obleka?» «Ma sve je ludo! Jebem ti, ovo je stvarno iznenđenje, ko će sad popravljati kotlić?» «Budeš, budeš, nemreš me sad prevarit, ja sam svoje napravila, sad ti moraš.» «Lili, vi ste komad za bogove, jebem ti, kave dude imaš, joj tak ste me iznenadila, ja sad stvarno nemrem nikaj delat...» «A kaj bi ti sad, kaj ti se mota po glavi?» «A kaj ja znam, ne znam, al jebal bi vas Lili, tak bi vas rad štel fukat!»
  sexerotika

 2. #22
  Starter Avatar od korisnika sexerotika
  Datum registracije
  30-04-08
  Poruka
  28
  Liked
  1 times

  Wink BAKA LILI II

  II DIO

  Lili se pravila malo uvređena terminologijom, «Vodit ljubav možemo, i onak ti nemrem platit, ali kak se to izražavaš, jesi kad vodil ljubav?» «Nisam da budem iskren, vi ste prva koja mi se kak da kažem, nabacivala.» Uvrjedila se, ali je skužila, nabacivala mu se svim bićem, i bilo bi glupo da se pravi da nije. Ovo je ono što je tražila, i sve je učinila da do toga dođe.

  «Dobro, dojdi sim, idemo u sobu. Tebi treba vremena, ak ti je prvi put, treba ti pažnja, nebum te malteretirala.» Ušli su u sobu, Darko se počeo odmah svlačiti, povremeno je hvatajući za sise. Lili je osjetila da joj zastaje dah, bila je pred ostvarenjem cilja, napokon će opet osjetiti kurac. Gledala ga je kako se svlaći uživajući u čvrstoći njegovog tijela. Činio joj se jak i močan, znala je da mora uzeti stvar u svoje ruke. «Ajde mišiću, primi me za ciceka, tak... bravo, ne tak čvrsto, e tak, ma vidi ti njega kak bi dudal, aaaaa, ma ko to mene duda, mali mišić napada ciceka, joj miško daj mi drugu primi, budeš drugu dudal?» Darko je zario glavu u njeno poprsje dudlajući jednu pa drugu sisu, bio je gol do pasa i previjen ispred njenih grudi skroz u transu uvlačio sise u usta. «U jebem ti, kakve dude, kakve dude....» Lili je pružila ruku prema njegovom šlicu želeći mu osloboditi kurac iz gaća i provrtiti ga po rukama. Osjetila je čim ga je prvi put dirnula da mu je maksimalno nabrekao. Lagano je otvorila šlic a ogromna gromada tvrdog mesa sama je iskočila iz hlaća, nikad nije vidjela takav kurac. Nevjerojatno, Darko je imao najmanje dvadeset centimetara kurčetine. Uhvatila ga je u ruku i napunila šaku mladom tvrdom kitom. «Isuse pa kaj je to, kaj ti je to, mišiću pa to je granata, imas pimpača ko magarac, ti bokca!» Spustila se na koljena želeći ga strpati u usta. Odmah joj je bilo jasno da je u pitanju kurac kapitalac i da nema šanse strpati ga cijelog u usta. Počela ga je oblizivati od korjena prema glaviću osječajući kako drhti. Znala je da bi mogao eksplodirati, i da bi je svaki tren mogao zaliti spermom. Pokušala ga je primiriti, no bilo je kasno. Oblio ju je topli mlaz ljepljive mase sumporastog mirisa. Darko joj je svršio po licu i stropoštao se na krevet. Neiskustvo je učinilo svoje, ležao je na leđima a kurčina mu je još pulsirala. Pridigla se i legla kraj njega. «Kaj je mišek, zakaj si me odmah pošprical?» «Izvini, puko sam, jebo te, puko sam kad si mi ga popušila» «Nemaš ti pojma kaj je pušenje, tek ti ga budem popušila srčeko, a ti ga budeš stavil u mačkicu, budeš?»

  «Budem.» Milovala ga je po glavi čekajući da bar malo dođe k sebi, znala je da mu neće trebati puno, i da mladi fuker sa ogromnom kurčinom ne treba puno vremena da se ponovo napali. Ponovo ga je zgrabila za kitu i počela je drkati, «Sad buš videl kaj je pušenje, rasti, rasti, rasti pa te budem pušila», obračala se rastučoj kurčini. «E tak, sad te budem pušila», izmumljala je i uvukla ga u usta. Osjećala je kako joj kurčina raste u ustima. Ssve ga je teže uvlačila. Uhvatila je malog za ruku i namjestila je među noge, najprije ga je navodila, a onda ga pustila da sam istražuje zanimljivosti njene sjedodlake kurca željne mačkice. Opet je osjetila da je prolazi trnci, kurac više nije uvlačila cijeli, svom dužinom, nabreklog podivljalog

  monstruma lizala je na pola. Pušila je nekoliko kuraca, nekih desetak u zivotu, no ovako nešto ne da nije pušila, tako nešto vidjela je samo jednom, i to na nekom filmu kojeg joj je puštao Nikica, pokojni skladištar koji ju je žarko želio pojebati. Darko se sve bolje snalazio, poželjela je osjetiti kurac, činilo joj se da je vriijeme da mu skine junfer. Osjećaj da je Darko sigurno nikad neće zaboraviti još ju je više uspaljivao. «Mišek, vreme je da ga umočiš, hoću da me fukaš, daj mi ga, stavi ga, ja se budem namestila, evo ovak.» Legla je na leđa, podigla noge i raširila ih što je više mogla. Pička joj se rastvorila, zadrhtala je očekujući kurac u svojoj nutrini, namjestila ge je iznad sebe, uhvatila ga za ogromnu kurčinu i sama si ga zgurala u zrelu pičketinu. «Ohhh bože mišek, vidiš ti, vidiš da je to dobro, kaj ne mišek?» Darko se skroz zanio, veslao je ko lud žestoku ga uvaljujući. «Lakše mišek, razbil me buš, lakše, prevelik si mi Darkec, ne tak jako!» Osjetila je kako joj razbija utrobu, nikad nije primila takvu kurčinu a mali ga je još i žestoko nabijao, zabijao ga je ko da ima pneumatski čekić a ne kurac. «Evo ti kurac, evo ti kurac» «Joooj, ubil me buš, daj lakše, ljubavi, lakše, prosim te!» Krevet, koji je i onako škripao, i kojeg je namjeravala podmazati, cvilio je u ritmu luđačkih uboda klinca poludjelog od pičke. Njegovi uleti bivali su joj sve manje bolni, primala ga je sa sve više užitka, nije mogla zaustaviti njegove napade mada je željela promjeniti pozu, željela je da je pofuka zguza, to je uvjek najviše voljela. Najviše je voljela da joj kurac uleti odiza i da joj se guzovi rastvore, uživala je kad osjeti jake muške dlanove na guzovima i kad joj ti jaki dlanovi šire guzne polovice. «Aaaaaaaaaa, svršit ću, sad ću svršiti!» «Svrši mišek, svrši, nemoj ga vaditi!»

  Uhvatila je njegov ritam i počela juriti za onim čarobnim osjećajem kojeg je gotovo zaboravila. Počelo ju je pucati, tresla se zajedno s njim, zamračilo joj se pred očima. Darko je i dalje veslao i vikao da će svrsiti, jebao je ko da mu je ovo stoti a ne prvi put. Osjetila je trzanje po cijelom tijelu, jeza pomješana sa toplinom i naglom hladnoćom, a mali je i dalje praskao po njenoj ocvaloj pički vičući da će svršiti. Bar još dva puta osjetila je isti osjećaj, svršavala je ko luda, a Darko je i dalje gurao svog mladog, tek proradilog, kapitalca u staru kurca željnu pičku pomičući joj guzove na sve strane svijeta. «Aaaa, aaa, gotovo, gotov sam!!!», odjednom je sve utihnulo, cijelom težinom tijela svalio se na nju. Prijao joj je taj teret, mlado muško tijelo prevaljeno preko nje, dahtanje mladog pastuha na njenom vratu, ispremješani guzovi, izsisane sisetine, ko zna koliko decilitara sperme u pički, pulsirajući iscjeđeni kurac među butinama i bol u vilici zbog sisanja ogromne mlade kurčine. Sve to činilo ju je neopisivo sretnom, opet je bila u prometu, oldimer, ali u prometu. Znala je da ima mladih vozača koje treba podučiti, i da je jednog upravo osposobila za vožnju.
  sexerotika

 3. #23
  Starter
  Datum registracije
  31-03-08
  Poruka
  2
  Liked
  0 times

  Re: Erotske priče

  o boze

 4. #24
  Starter
  Datum registracije
  16-01-09
  Poruka
  4
  Liked
  0 times

  Re: Erotske priče

  RAZBIJANJE


  Pozdrav. Ispričaću vam kako je moje glupranje me došlo glave. Naime zovem se Dušan i imam 23 godine. Živim lepo ne mogu da se požalim. Otac mi radi stalno putuje, keva radi kao sekretarica u uglednoj firmi. Sve kako se poželeti može, imam pare, auto, sve.
  Sve je počelo na jednom rođendanu mog prijatelja. Bila je ekstra žurka, alkohola i cura kao u priči. Popili smo malo više. Izlazim iz toaleta i vidim neki tip muva moju devojku. Pošto sam bio pripit prilazim mu i počinjem da se kurčim bukvalno tu pred svojom curom. Svašta sam mu rekao, na šta mi on odgovara:
  „U redu momak, oladi“.
  Pošto sam bio dobro pijan upalio sam se. Ali me moja cura smirila.
  Veče je odmicala a ja nisam mogao da se smirim, stalno sam mislio na njega. U jednom momentu mi neko od prijatelja reče da je momak Hrvat. Mislim u sebi hrvat mi muva ribu, i u tom trenutku ga vidim kako izlazi van iz kluba. Idem za njim, a za mnom moja četiri prijatelja. Čim sam izašao, hvatam ga sa leđa i udaram šakom u nos. Momak je pao na zemlju. Pošto je to bio ćošak iza kluba, shvatam da niko nije ništa mogao da vidi. Tu nastavljam da ga šutam. U tom trenutku mi se pridružuju i ostala 4 moja prijatelja(ne bi o imenima). Šutali smo ga bez milosti. Neko je naišao i mi smo pobegli unutra.
  Sledeće čega se sećam je da se budim kod kuće, sav nikakav. Mamuran sam, boli me glava. Ustajem, doručkujem i idem na faks. Idući prema faksu iznenada mi se tražilo da idem na toalet. Zamako sam za neki ćošak, i spremao se da izvršim nuždu. Tada osjećam jak udarac u glavi i avtomatski padam u nesvest.
  Polako dolazim sebi ali shvatam da sam svezan za stolicu u nekoj prostoriji.
  Ispred mene čovek, mišićav, nabijen. Fino me pozdravi:
  „Pozdrav Dušane“.
  Mislim kako mi zna ime. I zašto sam ovde. Nastavio je.
  „Sigurno znaš šta si sinoć napravio“.
  Kroz glavu mi prolaze slike kako gazim onog momka od sinoć, shvatam da je neki prijatelj od toga momka, ali bilo je gore.
  „Momak kog si pregazio sinoć je sin moga šefa, a ja radim za pare“, nastavio je.
  Pričom sam sve shvatio. Taj mali hrvat je bio sin nekog mafijaša hrvata naravno. A ja sam ga prebio na mrtvo ime. Mislio sam sad će da me ubije, ali ponudio mi je kompromis.
  „Slušaj momak, znamo sve o tebi i tvojoj familiji“.
  „Bićemo dobri prema tebi pa ti ponuditi rešenje“, začuo se drugi glas iz mraka.
  „ Znači li to što ti nudimo, ili zatvor“, reče ovaj prvi.
  „Šta mi ostaje“, sav prestrašen sam nekako rekao.
  „Pa vidiš mali, kao što znamo sve o tebi i tvojima, znamo i da ti je kako vi „Srbi“ kažete keva veoma privlačna žena, pa ćeš morati da je dovedeš, da bude naša kurva za jedno veče“.
  Bio sam zaprepašten, ali kad sam se setio da sam prebio hrvata, tatinog sina, kazna za zatvor bi bila veća nego inače. Morao sam da pristanem. Čim sam pristao odvezali su me i pustili, ali su mi dali prvo cedulju jednu.
  „Ovde piše gde treba da dođe, sada idi“.
  Otišo sam pravo kući i čekao kevu da dođe sa posla. A šta reći o njoj. Moja keva se zvala Žana i bila je stvarno eksta riba. Ima 43 godine, ali baš super izgleda. Plavuša, zelenih očiju, velikih sisa, duge noge, vrckast guz i punačke usne. Uvek se volela doterivati što moj otac nije volio jer je bio ljubomoran.
  Došla je sa posla raspoložena ali kad me videla onako žalosnog znala je da nešto ne valja. Odmah mi je prišla, znala je da nešto nije uredu. Dao sam joj onu cedulju i na kojoj je bio broj telefona. Odmah je nazvala. Razgovor je bio dug. Čim je završila razgovor prišla mi je ozbiljnog izgleda lica i oplaila mi takvu šamarčinu da mi se glava okrenula.
  „Majmune napaljeni, da li si normalan, znaš li šta si uradio, i znaš li šta ja moram da uradim da te spasim zatvora“, bila je bjesna.
  Ja sam samo mahao glavom, bio sam svjesan.
  Bukvalno je plakala i kad se smirila prišao sam joj a ona mi je rekla:
  „Moraću da se doteram što bolje, tako su mi naredili“.
  „I još nešto“, nastavila je.
  „Šta mama“, pitao sam. Po njenom izrazu nije ličilo na dobro.
  „Rekli su da ćeš i ti doći sa mnom, da ćeš da gledaš sve šta mi budu radili“.
  To mi se nikako nije svidelo.
  I ja i ona smo znali da ovo neće izaći na dobro, ali da drugog izlaza nema.
  Taj dan je bila kod frizera i nabacila neki jebozovan minival. Tuširala se, sveže obrijala noge. I sišla iz svoje sobe. Nisam mogao da verujem kakva je pička bila.
  Nosila je neku crvenu haljinicu. Dekolte joj je bio ogroman tako da su joj se sise preljevale iz haljine. Hladno se video njen crni čipkasti grudnjak, a sise su joj se videle toliko da su joj malo više nego bradavice bile pokrivene. Haljina išla malo do niže ispod guze. Na nogama crne štiklice sa baš povelikom štiklicom. Kosa onako minival, valovita plava, a na njenim eksi usnama crveni karmin. Za potpuni seksipil imala je onako lančić oko struka I jedan manji oko zgloba jedne noge, kao porno zvezda (podsećala me tako na Shylu Stylez, ako znate ko je). Tako obučena je mrtvom čoveku mogla dići kurac.
  „Eto moj majmune, mama će ti večeras biti jeftina kurva, a ti ćeš sve gledati zbog tvoje gluposti“, rekla mi je besno i sela u fotelju da čeka poziv.
  Morao sam da je gledam tamo na kauču. Noge prekrštene, prelepe, sise izbačene, a haljinica joj se digla do pola guze. A onda je ustala jer je neko svirao ispred kuće. U tom trenutku sam video i šta ima ispod haljine. I imam šta videti. Nosila je crne tange, koje u stvari bile samo jedna obična špaga, koja je prelazila preko njene pičke i bukvalno upadala u nju. I izašli smo. Ispred kapije nas je čekao crni blindirani mercedes. Iz njega izađoše ljudi, momci i otvoriše vrata. Ušli smo a oni za nama. Krenuli smo. Dugo smo se vozili, dok nismo stali. Izašli smo i videli lepo dvorište,veliku kuću. Bili smo fino primljeni, ušli smo tamo. Jedan momak nam je pokazao prostoriju gde smo ušli. Bio je to jedan velik salon. U njemu par fotelja, veliki šank, stolivi, stolice i jedan bilijarski sto. Tu su takođe bili četiri nabildana momka, mlađa i jedan stariji ne puno. Nije imao više od 40 godina. Predstavio se:
  „Ja sam Robert“, gazda ove vile.
  Shvatio sam da je to taj glavni, čijeg sam sinčića prebio ono veče.
  „Da li moj sin mora da gleda sve ovo“, pitala je moja keva Žana.
  „Draga gospođo Žana, mislim da niste u situaciji da postavljate pitanja“ odgovorio je.
  Nastavio je da govori kružeći oko nje i mjereći je od glave do pete. U to vreme onaj što je bio sa mnom u onoj prostoriji dok sam bio vezan za stolicu me odvede do šanka.
  „Posluži se čim hoćeš, pij šta hoćeš, i uživaj“ smija se onako podmuklo.
  Robert je nastavljao:
  „Vi znate šta je vaš sin napravio mome, hm“.
  „Znam“, kratko je odgovorila keva.
  „E to isto ćemo mi večeras da napravimo tebi, samo u drugom smislu“
  „Razvalićemo te od kurca matora“, govorio joj je već onako napaljeno.
  „Lepo si nas poslušala, lepo si se picnula matora“, nastavljao je dok je i dalje kružio oko nje.
  „Nećemo te zvati „Stara“ nego „Matora“ da se osećaš kao kod kuće“ dobacio je jedan od onih gorila.
  „Tako fino obučena baš mi ličiš na onu pravu Srpsku kurvetinu, a to ćeš biti nama“, nastavljao je Robert.
  Ja sam do tada morao da eksiram dva viskija.
  "Ali molim vas gospodine, uradiću sve što tražite, samo mi odstranite sina iz ove sobe, molim vas", preklinjala je ona.
  "ha ha ha" bezobrezno se smijao i nastavljao:
  "Slušaj, mnogo si bezobrezna i imaš sreće što za taj tvoj bezobrazluk nećeš platiti ti nego tvoja ribica".
  Oni ostali su se smijali glasno.
  "Hajde sada počni, otkopčaj mi hlače i počni da ližeš".
  Videvši da nema druge otkopčala je Robertu hlače i počela da mu drka kurac.
  "Pazi dobro, nemoj slučajno da me zakačiš sa tim tvojim silnim prstenjem na rukama, zgaziću te nogama, jesi razumila", naređivo je.
  Keva mi je samo klimala glavom, i bila stvarno pažljiva.
  Pušila mu je kurac, glatko i polako. Nakon nekoliko trenutaka on je odgurnu i reče da pređe na momka koji je sedio na fotelji spreman.
  Otišla je do njega. Momak je možda bio mojih godina. Kad je skinuo hlače, njeno zaprepaštenje. Imao je komad od nekih 26cm, obraso žilama, debeo. Rekao je:
  "Hajde kurvo, šta gledaš, počni".
  Jedva je uvukla taj komad u usta i počela da dudla. Onda se začuo Robert iza nje:
  "Dobro odradi ovo, ne smije da bude greške, ako ne budu zadovoljni najebala si".
  Pušila je žestoko. Tad sam vidio kako mu šakom, obuhvata jaja i masira, mislim valjda je htjela da što prije svrši pa da završi. Ali ovaj nije dao. U jednom trenu on je uhvati rukama za glavu i poče da joj navlači glavu što više na sebe. A onda poče da pomjera svoje prepone napred nazad i bukvalno je jebo moju kevu u usta. Ona je malo već počela da grca. U napadu tog ludačkog zadovoljstva dok joj je bukvalno razvaljivao čeljust reče:
  "joj matora kako ga pušiš, imaš usta za pušenjeeeeee".
  Kako je razvukao zadnju reč bilo je evidentno da joj se istresa u usta. Klimnuo je još par puta preponama napred nazad u Žaninim ustima a ona se tada zakašlja, zagrcnu se ostajući bez daha i izvadi njegov komad iz usta.
  Onda priđe treći i reče:
  „Odstupite dok joj ne razvalim pičkicu“, smejao se.
  I taj je imao poveći alat, malo manji od ovaga prije ali ipak velik i debeo. Legao je na onaj kauč i naredio joj:
  „Dođi i zajaši me, da vidimo kakva si u tome“.
  „Nemoj, molim te, nikad nisam primala tako velik“, skoro je plakala keva.
  „Začepi kučko i radi šta ti se kaže“, naređivali su svi ostali.
  Zajahala ga je i počela polaka da se njiše nad njim. Moram priznati da ga je profesionalno jahala. Svih onih 24 cm koliko je ovaj mogao imati je progutala njena pica. Skakutala je na njemu i jahala ga dok joj je ovaj mjesio sise. Posle dužeg vremena počeo je da je puni. Ona je glasno uzdisala i ustala sa njegovog kurca. Sperma joj se slijevala niz butine.
  Onda joj priđe onaj sa velikim i naredi da klekne. Kad mu je ugledala kurac počela je da cvili, ali to njega nije pogađalo ni malo. On je hladno uhvati za kosu nabi joj usta na kurac, na silu. Dok ga je pušila, on ga malo po malo nabije cjelog u usta. Ona se trzne, grca, davi se i kašlje te moli skoro kroz plač:
  „Nemojte molim vas više to raditi“.
  Ali on nije ni najmanje mario za to. Da bude gore čim bi malo smakela usta sa kurca on joj udari lakši šamar. Mislim da je njeno svako nećkanje njega više palilo i svaki put bi je još jače nabijao. Videvši da nema druge ona ga počinje oblizivati. Počinje da palaca jezikom po njemu. A ovaj na to joj ga ponovo nabije do jaja.. Ona opet se zakašlja i sada se otrgnu okrenu i povrati mlaz, nije više mogla izdržati ovo bukvalno silovanje.
  Valjda mu dosadi, te se sage, uhvati za bradavice I povuče gore.
  “Okreni se kujo, sad ću te tucati u dupe, kao da si prava kuja”, reko joj je.
  “Nemoj u guzu, molim te, razvali mi picu, samo nemoj u guzu, boleće me”, molila je.
  Onda se javi Robert:
  “Pa šta si mislila, da ti guza ostane ne napunjena, ha”, I nastavio:
  “Mnogo zanovjetaš I zato ćeš platiti kaznu I jebaće te nasuvo”, naredio je glavni, koji je samo sedio I pomatrao kako mi kevu rasturaju gorile.
  “Naguzi se preko ovog bilijara”, naredio joj je onaj, dok mu je onaj njegov balvan stršio.
  Ona se naguzi preko bilijarskog stola dok se rukama držala za kraj stola. Ovaj iza nje zavuče ruke ispod suknjice I strga one tangice sa nje. Onda uze neki marker I na kurcu nacrta hrvatsku zastavu I reče:
  “Sad ćeš kučko da vidiš kako Hrvatski kurac jebe”.
  “Nemoooooj, boleće me, mnogo je velik za to…nemoj…ne….aaaahhhhhhhh…”
  Nije ni stigla da završi, a ovaj joj se zabi jakim trzajem do jaja.
  “Aaaaaaaaaa…nemoj da me guziš…bollliiiiiiii…jooooooojjjjjj!!!”
  Priključila su se ona dvojica I redali se na njoj tako. Onda ovaj jedan, ali ne onaj sa velikim, priđe joj I istrese gomilu sperme po njenim očima I kosi.
  Dalje je nastavio onaj veliki da je tuca, dok je ona dalje molila da stane.
  “Šta je kurvice, jel lijepo kad te neko maltretira I gazi, kad nije po tvome,a”, govorio je I nastavljao:
  “Kakav je hrvatski kurac, jel ti se sviđa, a kurvo srpska”.
  Moram da priznam da sam se gadno napalio od ovih reči.
  “Molim te, stani, puca mi guza, aaaaaaaaa…”
  On još ubrza tempo do usijanja. Ja vidim njoj počinju da klecaju noge, one njene sisetine se tresu, a ona pokušava da ih zadrži rukom.
  “Sad se okreni, sad ću da ti pocjepam pizdu”, naređivao je.
  Ona je bila sva mokra od znoja, raščupane kose.
  Ona se okreće. On centrira glavić I zabi joj ga prvi put onako svom silinom. Ona opet počinje da vrišti.
  “Ohhh,aaaaaaaaaa, joooooooj, aaaaaaaaa…Peče meeeee!!! Sporije moooooliiiim teeeeee…” jaukala je iz sveg glasa.
  Ovi drugi su drkali I galamili:
  “Jebi je, jebi kurvetinu srpsku, neka jauče, neka vrišti” I smijali se.
  Punio ju je talasima I istovremeno je držao za sise I stiskao ih svom žestinom. Gledo je u facu I rekao:
  “Kako imaš kurvanjsku facu matora”.
  I nastavljao je, a ona je I dalje ispuštala one uzdahe, a još kad je video da one planine od sisa, kako se njišu tamo-ovamo pri svakom nabijanju kurčine, postajao je sve napaljeniji I tako nastavlja sa velikom brzinom da je tuca. Jebo je tako sve dok nije primetio da polako prestaje sa vrištanjem I da potpuno počinje da gubi snagu.
  Onda je opet okrenu I zabi se u njen šupak. Tad poče da trza što mi je bio znak da joj svršava u dupe. Dugo se tresao I sišo napokon sa nje. Iz njenog šupka se cedilla sperma, bila je nafilovana do vrha. Kad sam pogledao na sat jebali su je tako ukupno 2 sata. Nisam mogao da verujem, ali moram da priznam da sam I bio napaljen na to.
  Žana je ležala onako bespomično, raščupane kose I razmazane šminke, a Robert naredi da je odvedu pod leden tuš da dođe sebi. Odveli su je.
  Nakon nekoliko sati moja keva Žana je ponovo bila obučena u svoju sada prljavu I umazanu suknjicu, sedeli smo u toj istoj sobi.
  “Jel možemo mi sada da idemo” pitala je.
  “Još ne” rekao je Robert.
  “A zašto” dalje je pitala keva.
  “Sad će da dođu moji partneri I njih kada zadovoljiš, slobodna si” , rekao je.
  Bili smo zaprepašteni, a još više kada smo videli ko su to bili. Nisu to bili nikakvi kulturni, lepo obučeni ljudi kao Robert. Bili su neki kamiondžije koji prevoze neku robu za Roberta.
  Odmah su je ugurali u WC sa njima I ostavili otvorena vrata da svi gledaju pa I ja naravno.
  Počeli su da je vataju, gnjave i da je skidaju. Njih dvojica su smrdili na alkohol i duvan i mogo sam misliti kako je bilo njoj. Skinuli su je cjelu i ostala je samo u štiklicama. Onda se malo odmaknuše obojica i počeše da se dive njenom telu.
  „Jebote pa ovakvu pičku nikad nisam karao u životu“ reče onaj jedan.
  „Prava je sex bomba“ reče onaj drugi.
  „Pa hajde da vidimo šta zna“, nastavio je onaj prvi.
  Izvadio je kurac iz prljavih farmerki i natjera je da mu sisa. Ništa joj drugo nije ostalo nego da zine i prljava kurčina joj uleti u usta. Povratila je ponovo, sigurno od smrada, ali i nastavila jel je morala da radi sve što joj se naredi. Kad se ovome digao okrenuo je kevu prema WC šolji i natrćio joj dupe. Raširio joj ga je i zabio svoj jezik pravo u picu, a potom i u guzu. Ona je počela da stenje. On je jezikom šarao od kulturno uređeno obrijane pice pa sve do šupka. Tako sve dok se ona nije počela da uvija kao zmija. Onda joj ga je sjurio u mokru pičku do kraja, naglo, na što je ona propratila jaukom:
  „Aaaaaaaaaaa“.
  Onda je okrenuo ka sebi i nabio joj jezik u usta. Ona se otimala, jel je verovatno smrdio na alkohol i cigare, ali morala je da se žvalji sa njim. U istom trenutku dok je balavio, nabijao joj je prste u picu i stezao sise. Onda ju je uhvatio za glavu i gurno prema dole, naterao ju je da klekne ponovo. Nabio joj ga je u usta. Posle dva tri trzaja njegova sperma joj je napunila usta te zalila usne oči i obraze. Najzad je svršio pomislio sam u sebi. Ali ostao je još ovaj drugi koji je celo vreme drkao ko lud.
  Brisala se peškirom od sperme i izlazila iz WC-a, misleći da je gotovo. A ovaj drugi je gledao nekim ludačkim pogledom.
  „Slušaj matora“ reče Robert i nstavlja:
  „Ovaj moj prijatelj voli malo grublje, ali ne boj se neće te povrjediti“ pokazivao je na onog drugog koji je bio spreman.
  „Idi se malo sredi, hoće da te jebe na kuhinjskom stolu“ rekao je.
  Na brzinu se sredila, umila i navukla svoju sad već smrdljivu suknjicu i došla u sobu u kojoj je bio veliki kuhinjski sto. I imala je šta da vidi. Tip je sedio na stolu nabrekle kurčine. Rekao je:
  „Dođi kučko i sagni se, poliži mi jaja“.
  One Robertove gorile su se smejali grohotno.
  I krenula je da mu liže njegova velika dlakava jaja. Sigurno joj je smrdio kad je prestala i okrenula glavu te vadila prstima dlake sa jezika. Onda joj ovaj manijak razvali takvu šamarčinu da je pala na pod, mislim da je prebrojala zvezde.
  „Liži kurvo ili ćeš vidjeti svoga boga“ rekao je, derao se na nju.
  Nabio joj je glavu na kurac do kraja, i dobre se zakašljala i povratila opet onako. I dalje je kašljala, nije mogla doći sebi i do daha. Ali nije bilo odmora za njega. Uhvatio je i nabio je preko stola i nabio se svom silinom u njenu pičkicu. Nabijao ju je jako i brzo, usput ju je šamaro po guzovima i urlikao:
  „Mješaj kurvo, ima da te razvalim od kurca, pocjepaću ti tu tvoju Srpsku pičkicu“!!!
  Noge su joj se počele tresti, ali nije bio kraj kao ko kod onog gorile prvi put.
  Izvadio je svoju smrdljivu kurčinu iz nje i dalje naređivajući:
  „Sjedi na sto i raširi noge što više“!
  Kad je zauzela položaj počeo je da je nabija u dupe. Pošto je bio sav mokar od njenih sokova brzo je ušao. Jebao ju je kao konj ne mareći za njene urlike:
  „Aaaaaaaaaa, Joooojjjjjjj“
  „Nemojjjj više mooooliiiim teeeeee“.
  Nabijao ga je sve jače, više na njeno moljekanje i zapomaganje, govoreći:
  „Jel uživaš kučko, jel te dobro jebem, aaa“!
  Uskoro je počeo da puni njeno dupe spermom. Kad joj je napunio dupe do kraja izvukao ga je.
  „A sada kurvice da mi lijepo obližeš kurac i okupaš pa da se razilazimo“, naredio je ponovo.
  Spustio ju je dole. Morala je da mu ga obliže detaljno.
  Robert i ostali su uživali u predstavi i cugali viski. Konačno i ovaj drugi otiđe. Žana se sva umorna i razvaljena na sve strane šljokala na fotelju. Sperma joj se cjedila iz dupeta.
  „Slušaj, pravac na tuširanje, nemoj da mi tu prljaš fotelju“, rekao joj je Robert.
  Otišla je da se tušira. Sad je kraj napokon pomislio sam, ali sam se prevario.
  Kad se keva vratila sa tuširanja i malo došla sebi, Robert je sada bio go sa pulsirajućim kurcem.
  „Dođi sada i zajaši sada mene malo“, rekao je Robert.
  Onako sva smorena i izjebana, snuždene face je morala da posluša. Uzjašila ga je i nabijala se na njega. Onaj gorila opet joj priđe s leđa i prisloni svoj debeli, žilavi buzdovan na šupak. Poče da joj ulazi i ona opet poče da stenje. Ulazili su skroz obojica odjednom. Bušili su je bukvalno. Robert je bio skroz napaljen i derao se:
  „Šta je kučko, voliš li hrvatski kurac“.
  „Voliš li govori“.
  „Volim, vooliiiimmm“, bila je prisiljena da govori.
  „Govori kakva si Srpska kurva“, nastavljao je.
  „Ja sam Srpska kurva“, morala je da i to govori.
  Ja sam bio zgrožen, nisam mogao da verujem. Šta sam napravio, što sam morao izbatinjati onog njegovog malog ustašu, kleo sam ih u sebi.
  Nedugo za tim obojica su je napunili, skoro u isto vreme. Kad su izvadili kurčeve sperma joj se cedila iz obe rupe.
  Onda Robert uze 100 eura i baci na nju onako svu umazanu.
  „Evo kurvo, zaslužila si za trud“, smejao se glasno, i nastavljao.
  „Idi se još jednom istuširaj, sad smo gotovi“.
  Otišla je na tuširanje. Kad se vratila pitala je jedva stojeći na nogama:
  „Možemo li sada da idemo“?
  Robert reče:
  „Možeš, ali za sada“.
  „Kako to misliš“? Upitala je keva zabrinuto.
  „Moj sin ima tvoj broj, nazvaće te kad te bude trebao, kad bude napaljen, moaš i njemu da nešto pokažeš“, odgovarao je Robert ozbiljno.
  „Gade bogati, Ustašooo“! Smogla je snage keva da se prodere.
  „Nemoj da te sada vratim nazad gospođo Žana“ pretio je Robert.
  I otišli smo. Iza nas u toj prokletoj sobi su ostali užasni mirisi sperme znoja i pocepane tangice moje keve Žane.
  Moja adresa je dusan.kolarov85@gmail.com

  NASTAVIĆE SE USKORO. . .

 5. #25
  Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
  Datum registracije
  28-12-08
  Poruka
  412
  Liked
  0 times

  Re: Erotske priče

  Ja mislim da ste vi ovo štivo negdje skinuli pa sad kao ono nama tu prodajete neke fore. nisam čitao al vidim da je tekst napisan bez zabune, zarez točno di treba, velika i mala slova... ma sve sve! Il si pismen ko književnik il to nisi ti pisao.

 6. #26
  Starter
  Datum registracije
  16-01-09
  Poruka
  4
  Liked
  0 times

  Re: Erotske priče

  Pa pisao sam to dugo, oko mesec dana. Bas sam pazio da bude sve na mestu, kako treba, ne znam sta mislite ali tako je, sta bi. I bice i nastavak uskoro. I mislim da ce se vama Hrvatima ovo svideti.

 7. #27
  Banned
  Datum registracije
  11-08-08
  Poruka
  4,164
  Liked
  11 times

  Re: Erotske priče


 8. #28
  Akademik Eastend Arrows Champion, Gold Diggers Champion Avatar od korisnika Locrian85
  Datum registracije
  30-05-07
  Lokacija
  Ri
  Starost
  32
  Poruka
  5,730
  Liked
  12 times

  Re: Erotske priče

  Citat Pravi autor: punisher85 Pogledaj Poruke
  RAZBIJANJE
  Bolesno, zrelo za psihijatriju...

  Citat Pravi autor: punisher85 Pogledaj Poruke
  NASTAVIĆE SE USKORO. . .
  Ne, bolje nemoj....

  Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
  ×××
  Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

 9. #29
  Starter
  Datum registracije
  11-03-08
  Starost
  37
  Poruka
  27
  Liked
  0 times

  Re: Erotske priče

  izvor: SMOKVIN LIST ja bi rekao...

 10. #30
  Starter
  Datum registracije
  20-01-09
  Poruka
  1
  Liked
  0 times

  Re: Erotske priče

  i ja imam jednu jako vrucu bilo je to na novu 2008 godinu na tulumu kad mi je prisla neka balavica i počela me navlačiti za penis tolko me nabrijala uz jebenu atmosferu da sam tri puta uprljao gače na sto je poslje moja mati popizdila jer nije htjelo da se opere ni u vesmasini

Lajkaj nas na Facebooku