Stranica 5 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 58
Like Tree2Likes

Erotske priče

Raspravljate o temi Erotske priče u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ...

 1. #41
  Regularni forumaš Avatar od korisnika Bambina85
  Datum registracije
  08-01-09
  Lokacija
  Bosnia
  Starost
  32
  Poruka
  312
  Liked
  309 times

  Re: Erotske priče

  Ova priča mi je užas... Ali o ukusima se ne raspravlja...

 2. #42
  Regularni forumas Avatar od korisnika _Sylar_
  Datum registracije
  14-02-08
  Poruka
  407
  Liked
  3 times

  Re: Erotske priče

  Meni je to malo bolesno
  Nisam kršten ali sam cijepljen
  <<Zeitgeist movement>>

 3. #43
  prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
  Datum registracije
  10-01-09
  Poruka
  1,573
  Liked
  16 times

  Re: Erotske priče

  punisher, nisi normalan. ozbiljno ti kažem. bilo bi me straj s tobom bit.

 4. #44
  Starter
  Datum registracije
  17-01-09
  Poruka
  43
  Liked
  0 times

  Re: Erotske priče

  Citat Pravi autor: Bambina85 Pogledaj Poruke
  Ova priča mi je užas... Ali o ukusima se ne raspravlja...
  slazem se....

  to si jos blago rekla
  necu da cutim jer ce te mislit da sam lud!!!

  hocu da pisem i otklonim svaku sumnju .............

 5. #45
  V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
  Datum registracije
  27-06-08
  Lokacija
  Istra
  Starost
  34
  Poruka
  4,577
  Liked
  469 times

  Re: Erotske priče

  @Punisher85 – procitao sam oba dvije price i kad bi se neki elementi izbacili i uvrstili neki drugi likovi onda bi bilo puno ugodnije citati ,,, opisivanje trojke je dobro opisano ,,, ali ima dosta stvari koje kvare dozivljaj u tim pricama ...
  Ako ces iskreno ne raduje me bas najavljeni treci nastavak u takvom stilu pisanja ,,, a mozda je nekome to super citati, tko zna ...

  Citat Pravi autor: punisher85 Pogledaj Poruke
  Pa pisao sam to dugo, oko mesec dana. Bas sam pazio da bude sve na mestu, kako treba, ne znam sta mislite ali tako je, sta bi. I bice i nastavak uskoro. I mislim da ce se vama Hrvatima ovo svideti.
  Ja bih toliku dugu pricu napisao za 1 dan, najvise 2 sa vrlo malo gresaka ...

  Citat Pravi autor: punisher85 Pogledaj Poruke
  ...
  Otišla je do kuhinje i samo obrisala ono njihovo sa svoga lica i vratila se. Njih dvojica su drkali kurčeve kad se ona vratila. Držali su flašu viskija kraj sebe.
  ...
  To se zove sperma ...
  Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

 6. #46
  Starter
  Datum registracije
  08-09-08
  Poruka
  26
  Liked
  1 times

  Re: Erotske priče

  Velika Greska(Novo Razbijanje)

  Pozdrav. Odlučio sam da nastavim da pišem. Zovem se Dušan, i već ste sigurno čitali neke moje priče poznatije po nazivima razbijanje, sa mojim mukama o mojoj kevi Žani. Pa ja nastavljam.
  Prošlog leta smo morali da idemo na selo da bi pomagali Žaninim roditeljima, tj mojim baki i dedi oko sena. Naravno da Žana nije radila, njena osoba joj to ne dozvoljava, zamislite gospođu sa onako nalakiranim noktima da sadeva seno...ona je samo pravila jelo. Završili smo posao i moja ujna Marija je predložila da izađemo svi zajedno. Rekla je:
  „Večeras izlazimo“ to je rekla kao uzbuđena.
  Verovatno jel nije baš često izlazila sa mojom kevom, u stvari moja keva je baš i ne voli preterano iz meni nepoznatog razloga.
  I krenulo je spremanje. Ujna je obukla neku suknjicu i štikle, ništa posebno preterano, mada je izgledala meni izazovna. A Keva. Crne sandalice sa velikom štiklom, crnu suknju uz telo. Gore se odlučila na crnu majicu sa dubokim dekolteom, gde su joj naravno sise došle do izražaja. I izašli smo svi zajedno. Mislio sam zašto se tako obukla pa ovo je obično selo. Meni je bilo pravo dosadno jel su oni svi nešto pričali između sebe. Bili smo u nekim kafićima, malo cugali, a onda smo otišli u neku baš kafanu. Bila je to neka kafana u podrumu, prava rupa. Narodnjaci su se tu puštali nemilosrdno. I tu se pilo pa su se svi opustili i počeli i da igraju uz takvu muziku.
  Čim je keva počela da igra iza nje je došao neki tip, video sam neki seljak, baš. Bio je krupan, visok, širokih ramena, baš krupan tip. Počeo je i on kao da igra pokraj nje, a s vremenom na vreme da je dodiruje ručerdama svojim prljavim. Onda keva poče svoju igru. Par puta ga je pogledala pravo u oči i nasmešila mu se. Tip je zevao u nju i merio je kao lud.
  Posle par pesama keva je izašla van. Rekla mi je:
  „Sine, idem malo van da uhvatim zraka, zagušljivo mi je“.
  „OK kevo“, odgovorio sam joj.
  Čim je izašla i onaj tip je krenuo van. Ja sam nešto naslutio i krenuo sam i ja van. Izlazim van. Vidim tip nešto pokušava da joj kaže ali ona ga je drsko ignorisala. Okrenula se i krenula prema kolima u mrak. Idući tako uvijala se kukovima, jel je naravno znala da će tipa to da izludi. Tip je polako išao za njom. A i ja sam ih oboje pratio polako iz mraka.
  Keva dolazi do kola i otvara vrata te kao nešto traži po sedalu. Radivši to naguzila se na vratima, tako da sam i ja video kako su joj bljesnule noge punim sjajem, a guza skoro izvirela ispod suknje. Tip je prišao od pozada i počeo da je mazi po butinama ne progovarajući ni reč. Ona nastavi da se igra i poče da mu meša guzom. Ovaj se ohrabrio pa je počeo sve više da joj zavlači ruke ispod suknje. Videlo se da je njegova gruba ruka već bila ispod njene tange. Dodirivao joj je ribicu i to ne nežno. Ova nastavi sa svojom igrom te poče da mu se sama trlja o ruku i da uzdiše.
  Onda se ona okrenu i sede u autu ali sa nogama vani. Strgla mu je farmerke. Imao je pozamašan kurac. Žana poče luđački da mu puši. Nakod dobrog pušenja je prešla na jaja. Kada ga je dobro obradila, napravi se luda i ispali ga. Odgurnu ga i krenu nazad u kafanu podmuklo smejući mu se. To je ovog baju raspizdilo i još je bio pijan, kao i moja keva.
  Uhvatio ju je i spustio nazad te uhvatio za kosu i nabio joj kurac u usta. Nije joj bilo svedno, čak se i otimala, ali tip je bio jači. Držao ju je za kosu i počeo da joj nabija glavu na kurac. Gurao joj je do krajnika a ona je grcala, videlo se.
  Odjednom tip joj izvadi kurac iz usta a ona se podboči na ruke izdišući. Ali nije stajao, bio je čak i besan. Uhvatio je za ruku i povukao do haube. Digao ju je na haubu auta. Zadigao joj je suknju, digao noge na ramena i pocepao tange. Ja tada primetim još neku dvojicu preko puta mene kako posmatraju sve ovo.
  Tip joj jednom rukom izvadi sise iz brusa i poče da ih mazi dok je celo vreme drugom rukom masirao njenu pičku. Ona već počinje da uzdiše glasno. Onda tip namesti kurac na ulaz njene pizde i nabi je naglo, na šta ova zapomaga:
  „Aaaaaaaaaa“.
  Sve jače i jače ju je nabijao i punio svojim komadom.
  Onda ju je okrenuo i sada naguzio preko haube, ne davši joj ni minute predaha. Sada je nabi u dupe. Prvo je počeo polako a onda sve brže i jače da je tuca u guzu. Zastenjala je glasno. Tucao ju je neverovatnom žestinom. Onda primećujem još par tipova prilaze onoj dvojici da posmatraju. Mislio sam, pa celo selo će znati šta mi je mamica radila, i da se tuca sa nekim seljakom. Ovaj tip onda poče da je čupa za kosu i šamara onom svojom ručerdom po guzi. Čak je i svoje grube prste gurao u njena usta.
  Onda je tip pnovo okrenu i zabi joj kurac u usta. Punio ju je spermom, keva je primala u usta dok joj opušteni kurac ne ispade iz usta. Tada keva pade i ispljunu sve ono iz usta daveći se i kašljući. Nisam tada skontao je li povratila. Tip je samo ladno obukao hlače i krenuo nazad u kafanu, teturajući levo desno.
  Keva je klečala na zemlji razvaljena kao najveća droljetina, od nekog seljaka. Sperme joj je bilo po grudima kako se saljevala iz usta. Ustala je i obrisala se maramicama obukla sredila i legla u kola da se malo sredi. Pogledao sam na sat, tip ju je derao tek pola sata.
  Onda dolazi ujna.
  „Pa gde si ti bre, svuda te tražim, nema te pola sata“.
  Keva se brzo isčupala:
  „Uhvatilo me malo od cuge, pa sam došla do kola da malo dremnem“.
  Uf da su samo znali šta je bilo.
  Tako je sledećeg dana moja mama spavala dugo do posle podne. Niko nije znao za ovo osim mene i onih par seljaka, šta će biti ko zna posle. Pred veče smo se vratili kući sa sela.
  Nakon par dana smo morali na neki sastanak u Bosnu. Keva se naravno veoma brzo oporavila. Vraćali smo se sa sastanka, autom preko Hrvatske. U autu smo bili sami ja i moja keva. Ja sam pokušavao da se suzdržim ali pogled mi je išao na nju. Kako ne bi imala je na sebi neku ljetnu haljinicu tigraste boje do malo iznad kolena, ali tako lepo pripijenu uz njne one ekstra nogice. Gore je imala belu košulju, a ispod nje se nazirao crni čipkasti brus. Naravno nekoliko prvih dugmića je bilo otkopčano tako da su joj sisetine bile fino vani. Na nogama je imala one drvene papuče – štiklice sa veona velikom petom. Celo vreme sam se pitao kako može sa onim da pritišće dole gas i kočnicu. Ali me nije bilo briga imao sam fin pogled, ne znam da li je primećivala da je merim. Pojačala je muziku do kraja i nagazila na gas kao luda.
  I u jednom momentu iza jedne krivine izlazi policajac. Imao je hrvatsku uniformu i zaustavio nas.
  Keva otvara prozor.
  „Poštovanje gospođo, molim vašu vozačku i prometnu“ rekao je tip ozbiljno.
  Pošto mu je dala sve to gledao je i rekao:
  „Gospođo Kolarov, prebrzo ste vozili i sekli krivinu, glasno puštali muziku i niste smeli da vozite sa tim štiklicama“.
  „Ozbiljan prekršaj“ dodavao je drugi koji je dolazio iz nepoznatog pravca.
  „Molim vas da izađete iz vozila“ rekao je prvi koji nije bio preterano star.
  U stvari obojica su imali ne više od 30 godina. Bili su smrknuti strašno.
  Keva je izašla a ovaj jedan seo pored mene i čitao podatke sa dokumenata.
  „Ko vam je u kolima Žana“ pitao ju je onaj.
  „Sin“ odgovorila je uplašeno.
  „Zašto ste brzo vozili i u tim štiklama“ pitao ju je, a ja sam na retrovizoru vidio kako je murijak meri, i mislim da nije imao ništa protiv njenih štiklica.
  „Pa...“ počela je da odgovara ali je ovaj prekide:
  „Okrenite se prema kolima stavite ruke na krov, moram da vas pretražim“.
  To mi bi sumnjivo pa sam posmatrao na retrovizoru. Murijak ju je tako lepo prelazio od listova noge preko butina, kao nešto je tražio. Zadržao se na njenoj guzi na kojoj su se preko haljinice ocrtavale tange. Onda je nastavljao preko struka pa se ponovo zadržao na sisama. Tip se okrenuo gledao ima li koga okolo. Kada je video da nema izvadio je pendrek i krenuo njime da joj zadiže suknjicu sa unutarnje strane.
  Onda reče:
  „Gospođa mora sa mnom do kola“
  „U redu“ rekao je drugi i zašao iz naših kola.
  Nakon par trenutaka ja na retrovizoru takođe koji sam sada malo namestio vidim kako u kolima iza nas, onaj tip sedi sa rukama na naslonjaču a kevina glava se spuštala i dizala. Bilo je vidno da mu je pušila karu.
  Zatim su se vrata otvorila i on izađe.Prišao je i rekao:
  „Kolega sveži malog, moramo do kabine da proverimo detaljno podatke i napišemo kaznu“.
  Kurac detaljno podatke mislio sam u sebi, detaljno ćete mi kevu da pocepate mamu vam jebem ustašku. Biću iskren, sve sam to mislio u sebi.
  Ovaj drugi me svezao lisicama i otišao.
  „Pa dušane, mamica ti je dobar reli vozač, da vidimo kako širi noge“ i smejao se podmuklo.
  Otišli su zajedno u pravcu kabine. Čim su ušli, ja izvučem ruku iz lisice, pošto su mi vezali samo jednu. Pošto sam trenirao rukomet i to uspešno dok nisam polomio zglob na ruci. Oda tada mogu da izvučem ruku iz najmanje rupe, kao naprimer lisica.
  Krenuo sam prema kabini. Prišao sam iza kabine gde nije bilo mogućnosti da me primeti iko, a i tu sam imao pun pogled na dešavanja unutra. Provirio sam. Keva je stajala na sred prostorije. Ovaj jedan je sedeo iza nje na stolu a ovaj kao glavni je kružio oko nje. Prišao joj je od traga i prelazio joj pendrekom po nogama malo joj zadižući minić. Da bi zatim joj rukom prelazio preko guza.
  „Kolega miriši na jeftinu kučku“ rekao je onome drugom.
  Smejali su se onda obojica, dok je keva ozbiljnog lica stajala. Onda je stao ispred nje i počeo da joj prelazi prvo preko sisa, pa sve do mesenja preko košulje.
  „Od kuda ti toliko zlato, imaš ga više nego kila“. Gledao je ono fino prstenje naredano na njenim prstima jedno do drugog i lančiće oko vrata, nastavio je:
  „Jeli to sve zarađeno od ševe“.
  Ponovo su se smejali.
  „Vidi se na tebi da si droljetina“ nastavljao je.
  Keva je samo ćutala.
  „Ne želiš da pričaš znači, pa nateraćemo te onda“ rekao je i gurnuo je na sto.
  Keva se naguzila na sto rukama se podbočivši na sto. Ovaj joj sa leđa zavuče ruku ispod suknjice i poče da mazi picu preko tangica. Keva je lagano mumlala.
  „Izgleda da će pričati, reče drugi“.
  „Al si vlažna stara, jeli tebe muž jebe ikako“.
  „Možda nema s čim dodavao se drugi“ i onda su se opet smejali.
  „Mogla bi malo da vidiš kako hrvati jebu, kada te već niko nema tamo da jebe“ rekao je ovaj, ne znajući šta je keva sve preživela.
  „Mogla bi malo da mi popušiš Žana“ rekao je i okrenuo je.
  „Mmmm molim“ zamucala je keva, kao praveći se neka dama.
  „Ooooo evo progovorila je“ ubacivao se onaj drugi.
  „Ma šta moliš kučko srpska, nego uhvati se mog šlica dok nisam popizdio“ ovaj je poludeo.
  Nastavljao je skroz raskaišen pun sebe:
  „Hoću da mi ga dudlaš za ovu kaznu koju trebaš platiti, hoću da te karam kurvo za te pare“.
  Keva se hvatila posla.
  „Toooo kurvice“ rekao je dok mu je otkopčavala kaiš.
  „Bože razvaliće mi kevu mamu im jebem ustašku, opet“, mislio sam u sebi.
  I stvarno dugačka i debela kita je ispala iz njegovih gaća, rumena i išarana venama, i to pred nosom moje keve. Ona otvori usta i poče ga sisati. Ali pre nego ga je uspela staviti u svoja moćna usta ovaj je uhvati grubo za kosu, te joj povi glavu unazad držeći je tako.
  „Polako kučko, polako“.
  „Vidiš kurac pa bi odmah u usta, vidi se da si prava srpska drolja“
  „E ne može tako droljo“
  Naređivao joj je a zatim je pljunuo po sred lica. Keva se nije otimala, nije mogla, pustila je da joj pljuvačka klizi niz lice i bradu.
  Onda joj prinese pendrek ustima i poče vrhom da kruži po krajevima njenih usana nekoliko trenutaka a onda joj njime otvorio usta i nabio joj pendrek u grlo.
  „Hajde da vidim kako ga dudlaš kurvo“.
  Rekavši to počeo je jednom rukom da joj nabija pendrek u grlo a drugom rukom je držeći za kosu nabijao njena usta na pendrek. Ubrzavao je ritam. Ona je malo grcala i mumlala.
  „Dobra si dobra“ govorio je.
  Onda izvadi pendrek i baci na sto. Ali dalje nije puštao kosu moje keve. Drugom rukom joj opali šamarčinu.
  „Zevaj kurvo“ zapovedio je.
  Ona zinu a on se svom snagom nabi u njena usta. Svom snagom je baijao njenu glavu na svoj kurac koji je ona jedva obuhvatala ustima. Bukvalno ju je jebao u usta. Ona se bukvalno davila, grkljala, i gušila se. Ali nije joj dao daha. Još ječe ju je nabijao i govorio:
  „Kurvo, voliš to, a, voliš“.
  I pustio ju je. Ona pade na zemlju kašljući i daveći se.
  Onda ovaj svuče hlače i sede na neki ležaj, a onaj drugi uradi isto.
  „Ustaj droljo, nije ti ovo Srbija“ galamio je.
  Kako me samo to nanerviralo, mislio sam ući tamo zgrabiti pištolj sa onih hlača na podu i pobidi ustaše mamu im jebem
  „Pleši malo striptiz“ naređivali su dalje.
  Nemavši kud keva poče da pleše onde pred njima i da polako skida odeću. Polako se njihala te otkopčala košulju i skinula je, a zatim i minić. Ostala je samo u grudnjaku, tangicama i onim visokom papučama-štiklama. Ona dvojica su drklai kurčeve.
  Onda kleknu. Uze kurac od onog drugog i poče lagano da ga drka. Gledala ga je u oči kao prva kučka je bila. Tako gledajući ga u oči lagano mu je prilazila ustima kurcu. Kada je stavila svoje divne, moćne i napućene usne na nabrekli kurac onog balavca ustaše, počela je tako željno da ga guta. U nekom momentu joj je celi bio u grlu. Videlo se da zna šta radi. Onda bi prešla malo na onaj drugi i tako naizmenično.
  Onda ovaj mali poče da priča:
  „Kako ga samo pušiš, bog zna koliko si ih poušila do sada“.
  Onda u jednom momentu ovaj prvi ustade i ode iza nje. Uhvati je za kukove, a ona malo raširi noge. Sama mu je uzela kurac jednom rukom i namestila na ulaz u svoju pičku. Malac divljački poče da je tuca. Čuo sam kako stenje čak i napolju. Nastavljala je da puši onom prvom. Ovaj mali je bio pri kraju.
  Ali onaj prvi naredi da joj svrši u usta. Mali je svršavao prilično puno i par kapi je palo na njeno lice ali je morala sve da pokupi i stavi u usta. Krenula je da ispljune to, ali je onaj zabranio i naredio da proguta. Bukvalno su se obojica iživlajvali.
  Onda se ovaj malo odmarao i nadrkavao kurac da može da nastavi. A za to vreme je ovaj sa velikim komadom već ležao na njoj i divljački joj zabdao kurac u pizdu. Žana je glasno stenjala, a ovaj je nešto mrmljao. Ja sam vani pucao od besa. Žana je sada vrištala. Jedva je dolazila do daha. Onda je ona drugi došao sebi sa ponovo nabreklim kurcem. Ovaj prvi ustade ostaveći moju kevu onako raširenu i zadihanu znojnu. Za čudo još je imala tangice na sebi, ali ne zadugo. Čim je ovaj mali prišao strgao ih je sa nje i pocepao.
  „Ovo ti neće trebati kurvo srpska“ već je bio napaljen i pun sebe.
  Ušao joj je među noge, u nju, a ona ga je obuhvatila nogama, na kojima su još bile one papuče-štikle oko struka. Počeo je divljački da je tuca. Onaj prvi sa velikim kurcom je stavio svoju gromadu ponovo u njena usta. Ovaj što je karao nije bio neki jebač, videlo se da je neiskusan. Ali bez obzira ju je punio i filovo ne obazirući se na njene molbe da stane. Malo je ipak stao, ne znam zašto. Okrenuli su je pseći položaj. Onaj joj gurnu prst u guzu. Cvilela je i molila:
  „Nemojte više, dosta je“
  Ali džaba:
  „Začepi kurvetino srpska, odradićeš sve i euro kazne“.
  Odmah joj ovaj stavi debeli kurac u dupe. Onaj drugi je legao na leđa i drkao kurac. Žana onda zajaha njega. Već tada je bila gola voda, sva mokra od znoja. Mali je svom žestinom karao. Vrisak se sigurno čuo dole na cesti, ali na autoputu niko nije stajao. Tako su je kresali u sendviču, ovaj u pizdu, drugi u šupak, jedno 10 minuta. Onda su se promenili pa još tako. Na kevi se videla iscrpljenost i bol na licu. Moli je:
  „Molim vas dosta jeeeeeee“.
  Ali više joj nisu čak ni govorili da šuti. Već su svakom njenom molbom tucali je sve jače i jače.
  Onaj sa debelim kurcem joj se istresao po sisama i klonuo. Mislio sam dobro je ali mali nije završio, već naredi.
  „Naguzi se preko stola“.
  Poslušala je. Mali je sada lagano ušao u njenu guzu. To joj se naravno nije svidelo. Krenuo je naglo napred. Nije se ni pomerila a njegov celi kurac je bio u njenom dupetu. Ona je zapomagala:
  „Aaaaaaaaaaaaa“.
  Mali se trzao, punio joj je guzu. I Izvadio ga je mlitavog. Sperma se cedila iniz njene noge iz guze.
  „Kako se samo dereš kurvetino srpska, pizda ti materina kurvanjska“ mali je bio pun sebe.
  Onaj drugi je naredio:
  „Aj izlazi sada napolje droljo“.
  Keva nije verovala, baš su je tretirali kao kurvu, pa je pitala:
  „Mogu li da operem zube i da obrišem guzu“.
  „Ma ne može, slobodna si, oblači se i izlazi, nazad za Srbiju“ naređivao je onaj prvi.
  „Pa kako ću pred sina ovako znojava sa suknjom koja će biti ulepljena i spermom koja mi se sliva niz noge“ ponovo je pitala Žana.
  Oni su se samo smejali i onda je rekao onaj prvi:
  „Pa neka te vidi takvu, raščupanu, neka zna šta smo ti radili“
  „I neka zna kakva mu je mamica drolja i kurvetina“.
  Smejali su se a mali je dodavao dok je izlazila:
  „Neka te mali popravi“.
  Keva je izlazeći brisala rukama spermu sa sebe, a kroz košulju joj jse ocrtavao znoj na leđima.
  Ja sam otrčao do kola i uvukao ruku u lisicu.
  Onaj mlađi je pratio kevu i došavši do kola uozbiljio se.
  „Evo, sve je u redu, vraćam ti mamu“ smeškajući se potajno.
  Keva je video sam još jednom brisala spermu sa nogu pre nego je ušla u auto i poravljala frizuru.
  „Jebem ja tebi mamu ustašku“ mislio sam u sebi.
  Keva je sela, a ja sam se pravio da ništa ne znam.
  „Je li sve u redu“ pitao sam zabrinuto.
  Više nije mogla ni da priča:
  „A ha“ samo je prozborila.
  I krenuli smo u stvari nastavili kući. Meni je kurac bio maksimalno dignut i ne znam je li to primetila.


  Sve što imate možete reći ili tražiti na mojoj staroj adresi dusan.kolarov85@gmail.com

 7. #47
  Starter Avatar od korisnika bludnica
  Datum registracije
  24-10-08
  Poruka
  9
  Liked
  2 times

  Re: Erotske priče

  Bili smo deca...

  Imao sam nepunih 14 godina. Tek što sam bio završio sedmi razred osnovne škole. Živeo sam sa roditeljima u jednom malom gradiću u provinciji. Pošto otac nije mogao te godine da dobije godišnji odmor, a da bi me ipak nagradili za odličan uspeh i primerno vladanje odlučili su da me pošalju u goste kod tetke, tatine sestre, koja je sa mužem i dvanaestogodišnjom ćerkom već desetak godina živela i radila u Austriji, a trenutno je bila na odmoru u Jugi. Inače, ovo što ću vam sada spričati desilo se u leto 1969.
  Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam se obreo u pitoresknom turističkom gradiću smeštenom u austrijskim Alpima blizu granice sa Švajcarskom. Zajedno sa domaćinima puna tri dana sam po ceo dan obilazio predivne alpske predele za koje mi je tetka pričala da se nezna da li su lepši sada kada je leto ili kada stigne zima i sve pokrije sneg.
  To vreme je proletelo munjevito i došao je dan kada je tetki i teči istekao godišnji odmor, tako da su morali da krenu na posao. Ujutru su me pre polaska probudili oko osam i pošto sam bio stariji pokazali mi šta treba da radim dok su oni odsutni. A onda su otišli. U stanu smo ostali sami sestra i ja.
  Ona je u svojoj sobi još uvek spavala, a ja sam iz dosade, jer nisam imao šta da radim dok se ona ne probudi, ušao u spavaću sobu svojih rođaka i bez nekog cilja počeo da preturam po garderoberima i fijokama natkazni. U jednoj od fijoka našao sam par časopisa. To me je otkriće silno obradovalo jer su to bili pornići. Da tako nešto postoji do tada sam samo čuo, ali ovo je bilo prvi put da držim u rukama i razgledam slike golih žena i muškaraca dok vode ljubav. Iako sam tek za mesec dana punio četrnaest godina znao sam puno toga o seksu, doduše samo teorijski jer sam krišom čitao sve što se ticalo te teme. Imao sam i godinu dana starijeg druga koji mi je pokazao kako se drka. Uglavnom, udobno sam se namestio na krevet i počeo natenane da proučavam sadržaj časopisa.
  Ne treba ni da vam kažem, jer verovatno već pogađate da su me slike koje sam prosto gutao očima strašno uzbudile. Dobio sam jaku erekciju. Glavić mi se ovlažio i spontano sam počeo da se samozadovoljavam. Povlačio
  sam kožicu preko glavića napred-nazad prvo lagano a onda, kako se bližila ejakulacija, sve brže i brže dok kita nije počela da štrca spermu po mome stomaku, jer sam u zadnjem trenutku uspeo da se preokrenem na leđa i tako ne isprljam posteljinu. Dok mi se uzbuđenje stišavalo i dok sam se majicom brisao, osetio sam da neko stoji u vratima sobe i da me posmatra. Bila je to moja sestrica koja je shvativši da sam je otkrio pobegla u svoju sobu. Ja sam vratio sve stvari na mesto, izašao u kuhinju, spremio nam doručak i kao da se ništa nije desilo pozvao je da jedemo.
  Doručkovali smo ćuteći. Mene je bilo sramota što sam uhvaćen na delu, a šta se motalo po njenoj glavi pojma nisam imao. Prvi sam ja prekinuo tišinu, zamolivši je da me ne oda kod svojih roditelja o onome šta je videla. Ona je rekla da neće ako joj objasnim šta sam ja to ustvari radio. Jer njoj nije bilo jasno ni zašto sam svoju pišu trljao rukom, ni zašto sam stenjao kao da me nešto boli, ni šta je to belo što je izašlo iz moje piše i tražila je da joj pokažem časopise koje sam gledao. Počeo sam da vrdam da su to bili stripovi, a da moje ponašanje je bilo čisto zafrkavanje da bih nju uplašio i zbunio. Rekla je da mi ništa ne veruje i tvrdoglavo je ponavljala svoje zahteve, neprestano preteći da će me prijaviti mami i tati. Nije odustala ni kada sam pokušao da je ubedim kako je ona još mala da bi shvatila to što je videla i da bi bilo najbolje da sve odmah zaboravi. Nisam imao kud. Morao sam da popustim. Ustali smo od stola i otišli u spavaću sobu njenih roditelja.
  Izvadio sam časopise, legli smo na krevet i počeli da gledamo slike. Ona me je stalno zapitkivala da joj objasnim šta to rade tete i čike koje su se videle na njima. Trudio sam se da joj objasnim što sam bolje umeo. Ali kada sam mislio da sam joj odgovorio na sva pitanja tipa šta rade, počela je sa zapitkivanjem a zašto rade to što rade. Rekao sam da je to nešto najlepše što čovek može da doživi i da žene i muškarci doživljavaju veliko zadovoljstvo dok se međusobno grle i ljube. Onda je naišla slika na kojoj se videlo kako iz penisa jednog muškarca izlazi sperma. Odmah se setila da je to belo izašlo i iz moje piše. Objasnio sam da mi je tada bilo najlepše i da ono stenjanje nije bilo zbog bola već zbog velike slasti koju sam osetio. Pitala me je da li i žene uživaju kao i muškarci, našta sam joj ja dao potvrdan odgovor, mada do tog trenutka nisam imao iskustvo ni sa jednom ženom.
  Onda je zaćutala. I dalje je listala časopise i pažljivo proučavla sliku po sliku. Ja sam je posmatrao i uhvatio sebe kako me pogled na njeno telo u tankoj letnjoj haljinici sa bretelicama uzbuđuje više nego gledanje slika. Tek je bila napunila dvanaest godina. Bila je drusna devojčica. Imala je puna ramena i mesnatu zaobljenu guzu koja se jasno videla jer joj se haljinica, ionako kratka, bila podigla dok je ležeći na stomaku i dalje gledala slike. Kita mi se bila veoma ukrutila pa sam počeo da ustajem da bih otišao u kupatilo da još jedanput izdrkam. Ona me je pogledala i zatražila da joj pokažem svoju pišu. Nećkao sam se malo, ali pošto je ponovo zapretila da će me tužiti roditeljima,
  skinuo sam šorc i pokazao joj to što je želela da vidi. Gledala je malo slike malo moj kurac, očigledno poredeći jedno sa drugim. Pitala je da li može da ga pipne. Promumlao sam potvrdan odgovor i njena ruka je odmah bila na njemu. Prvo bojažljivo, a zatim sve slobodnije, ispitivački, poput svakog deteta kada dobije novu igračku, dirala mi je kurac i muda. U jednom trenutku, verovatno nesvesno, počela je da mi povlači kožicu napred nazad preko glavića. Bilo mi je mnogo lepo. Osećao sam da ću ponovo da svršim. Govorio sam joj da ne prestaje. Poslušala me je i posle par sekundi iz mene je ponovo grunula sperma. Sa strahom je sklonila ruku tako da sam ja svojeručno morao da iscedim iz kurca ono što je još preostalo u njemu. Ne pitajući za dozvolu umočila je prst u baricu sperme na mome stomaku a onda je prst prinela ustima i liznula to što je bilo na njemu . Rekla je da je ukus podseća na ukus lešnika koje je brala i jela kod bake na selu. Morao sam ponovo da je uverim da me nije ništa bolelo i da mi je bilo lepo. A onda smo ustali. Vratili smo u sobi sve na svoje mesto, svečano se zakleli da o ovome što se desilo nikome nećemo reći ni reč i ostatak vremena do povratka starijih proveli gledajući TV i igrajući se.
  Uveče pred spavanje tetka mi je rekla da me ujutru neće ponovo buditi, nego neka spavam dokle hoću. Hranu i sve što nam treba ostavila je u frižideru. Samo neka dobro jedemo i budemo fini kao što smo danas bili, pa ćemo za vikend ponovo u provod. Možda čak skoknemo i do Lihtenštajna.
  Dugo nisam mogao da zaspim razmišljajući o onome što mi se tog dana desilo. Grizla me je savest što sam sa svojom bliskom rođakom uradio to što sam uradio. Obećavajući sam sebi da se to više neće ponoviti ipak sam zaspao. I ko zna dokle bih spavao pošto sam bio prilično iscrpljen i psihički i fizički da nisam u jednom trenutku osetio da neko leži pored mene. Otvorio sam oči i video da se već razdanilo a takođe pored sebe ugledao sestricu.
  Bila je u dečijoj bejbidol spavaćici i malim čipkanim belim gaćicama. U ruci je držala porno časopise i tražila je da ih ponovo razgledamo. Brzo sam zaboravio na obećanje dato sebi sinoć pred spavanje i otpočeli smo sa listanjem.
  Ovog puta komentarisali smo sasvim slobodno scene koje smo gledali. Zapamtila je sve što sam joj juče pričao i
  sada je ona meni objašnjavala šta se na slikama vidi, kao đače koje pred učiteljem ponavlja upravo naučenu lekciju.
  Kurac mi se ponovo ukrutio. Počeo sam da skupljam hrabrost kako bih je zamolim da mi ponovo uradi ono isto od juče, kada je ona odvratila pogled od fotografija koje je gledala i držeći prst na jednoj od njih, gde se videlo kako se dvoje palacajući jezicima ljube, zatražila da i mi uradimo to isto. Počeli smo da se ljubimo. Posle par minuta prekinula je i ponovo se posvetila gledanju slika. Ja nisam znao šta ću sa sobom. Kita je htela da mi eksplodira pri pogledu na njeno razgolićeno telo. Ohrabrio sam se i počeo da je nežno milujem po kosi. Ništa nije rekla. Za nju kao da su postojale samo slike koje je gledala. A onda iznenada, ponovo mi se obratila, pokazala mi slike na kojoj muškarac sisa i ljubi bradavice svojoj partnerki i upitala da li hoću da ja to njoj uradim. Pristao sam i ona je skinula spavaćicu. Imala je grudi koje su tek bile počele da rastu, ali meni to uopšte nije smetalo. Počeo sam da joj ližem, ljubim i sisam bradavice. U početku me je gurala od sebe i kikotala se jer osim golicanja nije osećala ništa drugo. Ali u jednom trenutku, prestala je da se kikoće. Osetio sam kako je počela dublje i ubrzanije da diše. Sa strahom me je odgurnula od sebe. Pitao sam je zašto je to uradila. Ona mi je odgovorila da je odjedanput osetila veliku slast između nogu i da joj se pica jako ovlažila kao da se upiškila. Bojeći se da više neće hteti da nastavi sa ovom igrom koja me je sve više uzbuđivala, uspeo sam da joj ponovo skrenem pažnju na fotografije. Dok ih je gledala ja sam je sve slobodnije milovao. Pravila se da ništa ne primećuje, mada sam po tome što se povremeno meškoljila i protezala kao mačkica znao da joj milovanje veoma prija.
  U meni se sve više javljao nagon mužjaka željnog parenja. Opazivši da gleda stranicu na kojoj su bile scene gde muškarac ljubi i liže ženinu pičku predložio sam joj da ja njoj to isto uradim. Rekla je da ne želi to da radi, ali
  uopšte se nije opirala kada sam počeo da joj skidam gaćice. Čak je malo odigla guzu da bi mi olakšala skidanje. Pred mojim očima prvi put u životu ukazao se ženski polni organ. Bio sam malo razočaran jer uopšte nije imala dlačice, ali videlo se vrlo dobro da je bila uzbuđena. Pičkica joj je bila prilično nabubrela a oko procepa presijavale su se kapi tečnosti. Pošto sam sa drugom koji mi je pokazao kako se drka detaljno proučio knjigu “LJUBAV U BRAKU”znao sam da je to posledica uzbuđenja. Krenuo sam glavom među njene noge. Ona ih je skupila i nisam mogao da uradim to što sam želeo. Video joj se samo početak picinog procepa. Gurnuo sam jezik na to mesto i počeo da je draškam. Meškoljila se sve više. Počela je da širi noge i uskoro sam sa apetitom lizao i ljubio celu njenu vlažnu i vruću mačkicu. Nije se više uopšte opirala. Samo je šaputala:”Joj što je slatko. Joj što je slatko…” Slobodnom rukom drkao sam kurac. U trenutku kada je svršavanje postalo neminovno, okrenuo sam se na leđa i iz mene je potekla reka sperme. Ne znam da li je i ona svršila. Video sam samo da je desnu šaku gurnula između nogu koje su se nekontrolisano širile i skupljale. Razrogačenih očiju buljila je u moj kurac, rekavši da joj je bilo mnogo slatko.
  Kada smo se smirili, uklonili smo tragove naše igre i otišli da doručkujemo. Za vreme doručka pričali smo šta ćemo dalje tog dana da radimo. Pao je i dogovor i čvrsta zakletva da za ovo što se desilo nikada nikome nećemo da kažemo, a i da nećemo to više da radimo. Onda smo otišli na bazen obližnjeg hotela i kupali se sve dok nije došlo vreme da joj se roditelji vrate kući. Dok smo ručali posmatrao sam je ispod oka stalno se bojeći da na oda, pošto su nas tetka i teča stalno nešto zapitkivali o tome kako smo proveli dan. Ni danas, posle toliko godina mi nije jasno kako je tako mala umela toliko dobro da se kontroliše i nijednim gestom ne pokaže da smo se celo pre podne igrali za decu zabranjene igre. Ostatak dana smo proveli igrajući karte i gledajući TV.
  Sutradan sam se probudio i bio ne malo razočaran kada je nisam zatekao da leži pored mene kao prethodnog jutra. Kroz glavu su mi prolazile slike naših igara od juče i prekjuče. Osećao sam krivicu zbog svega što se desilo. Setio sam se i međusobne zakletve da se to više neće desiti. Pokušavao sam da mislim na razne druge stvari kako bih iz glave potisnuo želju da i danas sve ponovimo. Ali uzalud. Što sam se više opirao, želja je bila sve jača i jača, a moj kurac sve veći i veći. Da bih se ipak smirio rešio sam da ga izdrkam. Krenuo sam u tetkinu i tečinu sobu da uzmem pomoćnu literaturu. Dok sam se vraćao zapazio sam da su vrata od njene sobe samo pritvorena. Nisam mogao da odolim i tiho sam ih odškrinuo.
  Prizor koji se ukazao pred mojim očima smatram i dan danas kao nešto najerotičnije što sam ikada video u svom životu. Spavala je ležeći na stomaku. Ćebence joj je pokrivalo samo leđa. Nije imala gaćice. Noge su joj bile raširene. Guza natrćena. Jasno se video procep njene slatke pičkice. Bio sam kao omađijan. Noge su mi protiv moje volje zakoračile ka njenom krevetu. Seo sam pored njenih nogu. Moje usne su se spustile na njeno dupence. Počeo sam da je ljubim, pokušavajući da jezikom dospem do pice. U tom položaju to je bilo vrlo teško. Kao da je želela da mi pomogne, iako je i dalje spavala, okrenula se na leđa i sada sam mogao da je lickam i grickam do mile volje. Osećao sam kako joj ribica sve više bubri i pulsira pred naletom mojih usana i jezika. Skoro neprimetno mrdala je guzovima levo desno. I dalje je imala zatvorene oči ali po sve ubrzanijem disanju znao sam da ne spava. To me je još više uzbudilo i moj jezik je radio sve brže i brže. Počela je da cvili. Prvo tiho a onda sve jače i jače. Zatim se začulo stenjanje i vriskanje. Uplašio sam se takve reakcije i pokušao da odvojim glavu od njene rupice u koju sam trenutak pre toga bio počeo da uvlačim jezik. Ona je to osetila i stegla me nogama kao klještima. Bio sam zarobljenik njenog međunožja. Pustila me je tek pošto je, u to sam sada siguran, uz prodoran jecaj svršila. Legao sam pored nje, uhvatio je za ruku i stavio na moj nabrekli ud. Znala je šta želim i šte terba da radi. Ovoga puta nije sklonila ruku kada sam počeo da štrcam spermu, već je, kao da je to godinama radila, nastavila da mi obrađuje kitu sve dok nije izašao i zadnji mlaz i dok nisam prestao potpuno da se trzam pod naletima orgazma. Uzela je sa natkazne papirne maramice i pažljivo me obrisala. A onda smo iscrpljeni doživljenim zaspali. Goli i zagrljeni.
  Spavao sam svega desetak minuta. Sat u hodniku otkucao je jedanaest. Do povratka tete i teče bilo je još oko šest sati. Bio sam gladan i pažljivo da je ne probudim izvukao sam se iz kreveta i otišao u kuhinju da nešto prezalogajim. Dok sam jeo u mojoj glavi se sve više javljala misao kako bih mogao da pokušam da sa sekom uradim ono o čemu sam do sada samo maštao.
  A da li sam to uradio, saznaćete ako za ovo što ste pročitali date povoljne komentare i nedvosmisleni se izjasnite da vam se dopalo. Dok sam pisao, toliko sam se uzbudio sećajuči se mog prvog seksualnog iskustva da moram da prekinem i izdrkam ga. Bolje da svojeručno ispraznim svoje mošnice nego da trpim bolove.
  ...
  Zadnji Uredio fat_boy_slim : 11-10-09 u 12:06

 8. #48
  Starter Avatar od korisnika duka41
  Datum registracije
  12-10-09
  Poruka
  13
  Liked
  2 times

  Re: Erotske priče

  Evo jedne moje Haiku priče
  Komšinica
  Sinoć sam išao da čestitam komšinici rođendan, a onda sam je jebao u guzu.
  Ne vjeruj ženi koja laže!

 9. #49
  Starter
  Datum registracije
  12-10-09
  Poruka
  1
  Liked
  0 times

  Re: Erotske priče

  koja bolesna tema ovdje ocito nekome fali jebacine

 10. #50
  Banned
  Datum registracije
  14-10-09
  Poruka
  14
  Liked
  2 times

  Re: Erotske priče

  Evo jedna moja priča dok sam malo eksperimentirala sa curama...

  AFRODITINA PRIČA  Diana me izluđivala toplim i sočnim jezikom, lizovi su postajali sve dublji i nasilniji, moja rasplamsala mačkica tražila je sve više te joj se pohotno trljala o lice, pokušavajući zarobiti njen debeli jezik. Valovi orgazma približavali su se poput plime, lagano i nezaustavljivo, čvrsto sam ju povukla za kosu dajući joj do znanja da je vrhunac blizu. Nastavila je još bržim tempom, istodobno mjeseći moje nategnute sise. Grčevito sam se svijala pod njenim prstićima, upijajući s užitkom svaki dodir.

  Bila je predivna, samouvjerena i izrazito ženstvena, u njenim rukama zaboravljala sam na sve i kao da sam počela živjeti za sate aerobica gdje sam ju mogla neprekidno promatrati kako izvija svoje prekrasno tijelo. Sati aerobica su bili još slađi jer sam znala da će uvijek započeti i završiti našim malim seksi igricama.

  U dvorani je obično bilo petnaestak cura, no niti s jednom nisam bila pretjerano dobra, osim s Dijanom, voditeljicom programa. Uvijek mi je poklanjala najviše pažnje i obično bi na meni pokazivala sve nove vježbe, još i prije nego smo započele intimniji odnos. S vremenom mi je postajala sve privlačnija, a njeni slučajni dodiri u meni su počeli izazivati uzbuđenje koje sam nastojala potisnuti. Sve više sam maštala o agresivnijoj igrici s mojom učiteljicom, no nisam bila sigurna kakvu igru ona vodi. Sve dok jedan dan nisam došla platiti članarinu u njen mali ured i upoznala pravu Dijanu, izravnu i spremnu na sve, samo da s mene skine i ono malo krpica koje su prekrivale tek intimne dijelove.

  Tijekom razgovora neprekidno me dodirivala, čas po licu, čas po prekriženoj nozi, bilo me je strah priznati, no osjećaj je bio predivan, trnci su se u trenutku raspršili tijelom i umalo da ju nisam zgrabila za tu njenu preslatku glavicu i strasno ju poljubila. Nesigurnost i lagana sramežljivost spriječile su moje nagone, no na sreću Diana je preuzela inicijativu te mi se naglo približila kao da mi nešto pokušava došapnuti. A umjesto toga, nježno me stala ljubiti po vratu i dodirivati po golom trbuščiću. Uzvratila sam joj dugim poljupcem u usta, pogledala me jebozovnim pogledom i započela otkopčavanjem pretijesnog grudnjaka, koji je već bolno počeo stezati moje nabrekle bradavice.

  Obliznula ih je nekoliko puta vrelim jezikom te ih još više razdražila. Grč je stegnuo moje tijelo, pomalo me je bilo strah pokazati svu strast koju sam osjećala prema Dijani. Jezikom je vrludala po mom mekom trbuščiću, klizeći sve više prema rubu uskih, kratkih hlačica. Naslonila sam se na drveni radni stol, nadajući se da će Diana spustiti male hlačice i podragati moju već odavno sasvim mokru mačkicu. Kroz nekoliko trenutaka moja je slatkica bila razodjevena, a Dijanin tanani prst je sve dublje uranjao u podatnu dubinu. Širila sam noge koliko god sam mogla, sve dok mi Diana nije došapnula kako bi bilo najbolje da se popnem na radni stol i fino opustim, uživajući u njenim preslatkim dodirima.

  Mačkica se skroz rastvorila, požudno očekujući svaki novi ubod. Bila sam oduševljena pokretima Dijaninih prstiju; jebala me je poput dobro izvježbanog kurca, bokovi su se zanosno njihali prateći njezin ritam. Stala bi na trenutak kako bi mi poklonila koji sočni liz, istraživala je jezikom svaki komadić nabrekle pičkice, sokovi su joj ljepili lice, njena pohlepa postajala je sve jača. Okomila se na moj klitoris poput podivljale životinje i nije ga puštala sve dok nije iz mene izvukla jecaje i gromoglasne krikove užitka. Savršeno me lizala, istodobno gurajući u usku rupicu nekoliko prstića.

  Čvrsto sam se uhvatila za rubove stola te odigla guzu pokušavajući servirati mačkicu što bliže Dijaninom pohotnom jeziku. Oduševljeno me zadovoljavala, tražeći sve moje “bolne” točke, lice joj se zajapurilo od brzinskog treninga, no izgledala je predivno svježe, kao i dok je vodila program aerobica. Odgađala sam orgazam što sam dulje mogla, željela sam što dulje uživati u Dijaninom mokrom zagrljaju. No, snažna struja orgazma preplavila je uskoro moje znojno tijelo, dovevši me u svojevrsnu ekstazu. Diana me još nije puštala iz naručja, ljubila me je po cijelom tijelu, snažno se privijajući uz mene. Rasplamsala je u meni predivne osjećaje i više me nije bilo strah pokazati što uistinu prema njoj osjećam.

  Svaki novi sat aerobica uz nju je bilo neopisivo uzbuđenje, dok sam ju gledala kako izvija svoje prekrasno tijelo, poklanjajući mi osmijehe od kojih su mi tijelom prolazili trnci. Jedva sam čekala kraj šezdesete minute kako bih mogla potpuno uživati u njenom tijelu i našim slatkim igricama. Družile smo se intimno već nekoliko mjeseci kad mi je dopustila da i ja kušam njezinu pohotnicu.
  Zadnji Uredio Emanuela25 : 14-10-09 u 18:57
  brzi12 likes this.

Lajkaj nas na Facebooku