| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Erotski snovi u Društvo forumu; Ponukan temom " što ste nočas sanjali " evo ja ovdje otvaram temu " erotski snovi ". Opišite svoje ... |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Erotski snovi Citat:
a onda mu se nabijam na jezik i svršavam..ostavljam ga napaljenog kao zadnjeg jadnika i odlazim...
__________________ Mistress Ancksunamun | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() | Re: Erotski snovi Ja mislim da će netko danas imati erotske snove ha ha ha.. ![]() Čekaj dok se sjetim svih svojih... ![]()
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Inače... takvi snovi su mi dosta rijetki... ali brine me nešto: Prije kad bih sanjala tako nešto nikada nebih vidjela lice te osobe mada su u razl. snovima bile druge osobe također bez lica... No ne brine me to, već to što sam prekjučer sanjala takav san i vidjela sam lice te osobe, štoviše znam tu osobu i frend mi je... sad ispada ful neobično- ima li tko objašnjenje ili slična iskustva??
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Erotski snovi Seks sa najboljim prijateljem/prijateljicom: To ne znači da potajno žudite za njima već da tražite ljubav, dozvolu ili neku vrstu razumijevanja od starog prijatelja.
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Thx. mada mislim da to ne rješava moj problem- primjetila sam da drugačije gledam tu osobu zadnje vrijeme- i ona mene al okolnosti nam ne dopuštaju ;-)
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... |
| | |
![]() |
| Tagovi: price |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:26.