| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Facesitting u Društvo forumu; Pičić, Školjkica, Rupica... mogli bi ih 50 nabrojat svi skupa ziher.. moj favorit: mala (konzervativno i klasično)... |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,702
![]() | Re: FACESITTING meni je pička naj.......ja sam klasičarka
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: FACESITTING Citat:
Citat:
imho, malo pretjeruje.. zena se moze navlazit toliko da kapne koja kap, ali bas da umije partnera.. NE ![]() joooj taj mi je najgori moja baka to zove škulja LOL ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
| | #55 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FACESITTING 2 shelby: pa ja to i tvrdim, samo se na kraju ispostavilo nekako da meni fali seksualne mastovitosti.. Mislim, meni? Perverznjaku koji bi i sisatu kokos pojebo da smije ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: FACESITTING ma da sklizne niz nogu il gdje vec ![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: facesitting |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:18.

pametni znaju