Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi feminizirani muškarci u Društvo forumu; Meni samo nije jasno zasto to neko potencira... Mozda ipak ne pratim dovoljno trendove... Mozda momci teze postati metrosexualci, pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-08, 09:55   #11 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: feminizirani muškarci

Meni samo nije jasno zasto to neko potencira... Mozda ipak ne pratim dovoljno trendove... Mozda momci teze postati metrosexualci, pa prave od sebe homosexualce....
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 10:11   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Sta se zamarate oko homica?????

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 11:34   #13 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ne zamaramo se, zabavljamo se!!!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 13:05   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,926
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Kako ima muškobanjastih žena, tako ima i femi muškaraca. Nevidim ništa loše niti u jednima, niti u drugima..
Sve je to crta osobnosti i prepoznatljivosti osobe, a najmanje ima veze sa homosexualnošću

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 13:24   #15 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja se ponekad osjecham tetkasto
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 13:25   #16 (permalink)
prof. Foruma

Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

privlači li te ženska odjeća?

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 13:41   #17 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: feminizirani muškarci

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Kako ima muškobanjastih žena, tako ima i femi muškaraca. Nevidim ništa loše niti u jednima, niti u drugima..
Sve je to crta osobnosti i prepoznatljivosti osobe, a najmanje ima veze sa homosexualnošću
U biti i nema veze sa homoseksulanošću, samo govorim o načinu ponašanja ili bolje rečeno u kontekstu teme i "problema" prezentiranja sebe

Koliko ja znam, nikada i nigdje nije objaljeno i dokazano da je entko do ovih javnih likova deklarirani homoseksualac i što se mene tiče to je njegov izbor i određenje na koje ima pravo
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 13:50   #18 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
U biti i nema veze sa homoseksulanošću, samo govorim o načinu ponašanja ili bolje rečeno u kontekstu teme i "problema" prezentiranja sebe

Koliko ja znam, nikada i nigdje nije objaljeno i dokazano da je entko do ovih javnih likova deklarirani homoseksualac i što se mene tiče to je njegov izbor i određenje na koje ima pravo

Tako je..

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111