| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fenomen ex u Društvo forumu; Priča ide ovako... Bili smo skupa kao djeca, ona od 17 god... Veza je bila sve osim veze. I nakon ... |
| | #1 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenomen ex Priča ide ovako... Bili smo skupa kao djeca, ona od 17 god... Veza je bila sve osim veze. I nakon prekida svatko je krenuo na svoju stranu. Ja: fax i lagano brinjenje o onome sutra, tu je došao i dečko, pa diploma, posao... Polako sam osigurala egzistenciju. On: posao više zajebancija; izlasci, cure, zabava... Uvijek kada bi se vidjeli bili bi lagani trnci, ali ništa više od toga, jer to je davno prožvakana priča. U zadnje vrijeme njegova su javljanja sve češća: on bi htio nekoga kao što sam ja; on je prošao sve i svašta i sit je toga. To mu više nije privlačno. On bi htio mene, a ja sam zauzeta. E sad, zanima me vaše mišljenje zašto nakon svih tih godina on to meni govori? Dali zato što većina ženskih osoba zna ga kao nestalnog tipa, tipa za jednu noć, eventualno mjesec; pa se nema kome povjeriti što zapravo želi pa to ide pričati svojoj bivšoj ljubavi... Ili zaista misli da bi mogli uspjeti ponovno, sad kada oboje imamo više životnog iskustva i zreliji smo. Ili? Vaše mišljenje?? *Ženska osoba u priči nisam ja, samo mi je bilo lakše u prvome licu ispričati priču.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 25-05-08 u 22:02. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| The Eye | Re: Fenomen ex Citat:
ovo drugo mislim da je vjerojatnije...
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,042
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sjebat će ti život. ništa ne mijenjaj, ne javljaj mu se, a pogotovo se nemoj zaljubit u njega iz nostalgije li neke mladenačke zanesenosti. tip je očito nestabilan. bjež. *ne ti neg ta osoba za koju pitaš ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #4 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fenomen ex Ja nemam diplomu, posao, a bome ni dečka I moja prva velika ljubav bila je tek sa 20 god tak da to stvarno nisam ja. NVM ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fenomen ex Mushkarci obicno kad prodju sve i svasta, zasite se i izlazaka i lakih devojaka, ili sponzorusa,....shvate sta su prave vrednosti kod zena i traze neku mirniju, ne isuvise exponiranu u muskim 'udruzenjima', koja nije na losem glasu, jos ako je zavrsila fax i ima posao, nece se od njega grebati za kintu, vec je sposobna da i sama sebi stvori,...on smatra da je pozrtvovanija, razumnija, mnogi se mozda stvari odrekla radi faxa, a ne samo kruzila iz auta u auto, nisu joj sve teme za razgovor kozmetika i garderoba, klubovi i frajeri,...vec ima i nesto vishe u glavi, moci ce ga posavetovati kad je potrebno, ne bi bilo lose da mu takva sutra mozda radja i vaspitava decu..... On sada hoce ozbiljnu veze, a fufe niko nece za ozbiljno!!!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,042
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fenomen ex da. po mogućnosti da fino kuha, i ne traži pomoć u kućanstvu. da je dobra i puna razumijevanja. da puno ne zapitkuje i ne gnjavi. da je samostalna, al ne previše-jer ipak treba njega..OTKANT na mjestu, ako mene pitaš. kojim pravom takva bitanga zavrjeđuje takvu curu?
__________________ You only live twice |
| | |
| | #9 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fenomen ex ne znaci da je bitanga ako nju zeli natrag! mozda je covek sasvim o.k., mozda i nije...iz prilozenih informacija to ne mozemo zakljuciti, osim da je navodno nestabilan i tip za jednu noc! svi su tipovi za jednu noc kad su slobodni, (neki i kad su u vezi)! ali, ona ima drugog sada, a to se najvishe racuna!!!
__________________ Credibile quia ineptum... Zadnji Uredio white devil : 25-05-08 u 22:38. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fenomen ex Ne znam, ali nakon svega kaj sam doživjela i koliko god mi je teško još se uvijek držim one da je bivši s razlogom bivši, ok priznajem mogućnost da je čovjek sad zreliji (jer koja godinica to doista može promijeniti), ali.... Ma, ja ionak više ne vjerujem u ljubav pa bolje da šutim ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.