Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fenomen ex u Društvo forumu; Priča ide ovako... Bili smo skupa kao djeca, ona od 17 god... Veza je bila sve osim veze. I nakon ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-08, 21:59   #1 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Fenomen ex

Priča ide ovako...

Bili smo skupa kao djeca, ona od 17 god... Veza je bila sve osim veze. I nakon prekida svatko je krenuo na svoju stranu.

Ja: fax i lagano brinjenje o onome sutra, tu je došao i dečko, pa diploma, posao... Polako sam osigurala egzistenciju.

On: posao više zajebancija; izlasci, cure, zabava...

Uvijek kada bi se vidjeli bili bi lagani trnci, ali ništa više od toga, jer to je davno prožvakana priča.
U zadnje vrijeme njegova su javljanja sve češća: on bi htio nekoga kao što sam ja; on je prošao sve i svašta i sit je toga. To mu više nije privlačno.
On bi htio mene, a ja sam zauzeta.

E sad, zanima me vaše mišljenje zašto nakon svih tih godina on to meni govori?

Dali zato što većina ženskih osoba zna ga kao nestalnog tipa, tipa za jednu noć, eventualno mjesec; pa se nema kome povjeriti što zapravo želi pa to ide pričati svojoj bivšoj ljubavi...

Ili zaista misli da bi mogli uspjeti ponovno, sad kada oboje imamo više životnog iskustva i zreliji smo.

Ili?
Vaše mišljenje??

*Ženska osoba u priči nisam ja, samo mi je bilo lakše u prvome licu ispričati priču.

Zadnji Uredio dorina : 25-05-08 u 22:02.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:01   #2 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,788
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: Fenomen ex

Citat:
zaista misli da bi mogli uspjet ponovno, sad kada oboje imamo više životnog iskustva i zreliji smo.

ovo drugo mislim da je vjerojatnije...
Trying to wake from this daydream of illusion.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:02   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 1,042
Moneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono nešto
Arrow Re: Fenomen ex

sjebat će ti život. ništa ne mijenjaj, ne javljaj mu se, a pogotovo se nemoj zaljubit u njega iz nostalgije li neke mladenačke zanesenosti. tip je očito nestabilan. bjež.
*ne ti neg ta osoba za koju pitaš
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:05   #4 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja nemam diplomu, posao, a bome ni dečka

I moja prva velika ljubav bila je tek sa 20 god tak da to stvarno nisam ja.

NVM
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:06   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 51
chepich se izdvaja iz mase

ja mislim da ste sada puno zreliji,jer ti sa 17 i 22 ne razmisljas isto i neponasas se isto.mislim da ako ti je stalo da se vratis
chepich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:22   #6 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Mushkarci obicno kad prodju sve i svasta, zasite se i izlazaka i lakih devojaka, ili sponzorusa,....shvate sta su prave vrednosti kod zena i traze neku mirniju, ne isuvise exponiranu u muskim 'udruzenjima', koja nije na losem glasu, jos ako je zavrsila fax i ima posao, nece se od njega grebati za kintu, vec je sposobna da i sama sebi stvori,...on smatra da je pozrtvovanija, razumnija, mnogi se mozda stvari odrekla radi faxa, a ne samo kruzila iz auta u auto, nisu joj sve teme za razgovor kozmetika i garderoba, klubovi i frajeri,...vec ima i nesto vishe u glavi, moci ce ga posavetovati kad je potrebno, ne bi bilo lose da mu takva sutra mozda radja i vaspitava decu..... On sada hoce ozbiljnu veze, a fufe niko nece za ozbiljno!!!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:27   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 1,042
Moneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono nešto

da. po mogućnosti da fino kuha, i ne traži pomoć u kućanstvu. da je dobra i puna razumijevanja. da puno ne zapitkuje i ne gnjavi. da je samostalna, al ne previše-jer ipak treba njega..OTKANT na mjestu, ako mene pitaš.
kojim pravom takva bitanga zavrjeđuje takvu curu?
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:35   #8 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,238
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

lagani trnci nisu dovoljan razlog za vezu.
jel imaju još nešto zajedničko? baš i nemam dojam da je tako... životna iskustva su im vrlo različita
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:36   #9 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

ne znaci da je bitanga ako nju zeli natrag! mozda je covek sasvim o.k., mozda i nije...iz prilozenih informacija to ne mozemo zakljuciti, osim da je navodno nestabilan i tip za jednu noc! svi su tipovi za jednu noc kad su slobodni, (neki i kad su u vezi)!
ali, ona ima drugog sada, a to se najvishe racuna!!!

Zadnji Uredio white devil : 25-05-08 u 22:38.
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 19:27   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,609
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ne znam, ali nakon svega kaj sam doživjela i koliko god mi je teško još se uvijek držim one da je bivši s razlogom bivši, ok priznajem mogućnost da je čovjek sad zreliji (jer koja godinica to doista može promijeniti), ali....
Ma, ja ionak više ne vjerujem u ljubav pa bolje da šutim
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113