| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fetiš za curama s pepeljarkama u Društvo forumu; jbt koji cudan fetish... |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Fetiš za curama s pepeljarkama jbt koji cudan fetish ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07
Poruka: 9
![]() | Re: Fetiš za curama s pepeljarkama Da budem iskren i mislio sam da će biti ovakvi komentarii I zato nikad niti ne govorim u RL o svom fetišu. Ono što mi je posebno žao je to što sam u životu spavao samo sa jednom ženom koja je uistinu nosila pepeljarke i kako stvari stoje teško da ću opet. Jer ih više nema ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fetiš za curama s pepeljarkama Hahhahah dzabe što je slatka....ne znam kome može da se svidi sa tim pepeljarkama ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pepeljarke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.