Stranica 1 od 18 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 177

Fetishi

Raspravljate o temi Fetishi u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ''Fetišizam je oblik parafilije.'' Dakle, ima li nas takvih ovdje?! Jer imam nekako osjecaj da su ljudi opcenito popularizirali fetishizam ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Fetishi

''Fetišizam je oblik parafilije.''

Dakle, ima li nas takvih ovdje?! Jer imam nekako osjecaj da su ljudi opcenito popularizirali fetishizam u svrhu demistifikacije seksa. Sto smatram nekak krivim. A i smeta me sto se u pojedinim subkulturama (i ne samo njima)oblacenjem pvc uske haljinice ili koznih hlaca kao promovira fetishizam...a to nije to. Ovdje ipak mislim ima li tko, a eto priznaje bez bada da ima neki fetish, sto time znaci da brije na neki objekt ili dio tijela subjekta koji ga/ju seksualno uzbudjuje?!

Primjer: bio davno jedan stalker u Zapresickom busu koji je napadao zene koje su nosile najlonke i imale otvorene cipele gdje bi se dobro vidjelo stopalo. Nemam pojma sto je bilo s tipom...vjerujem da ovdje nema psihijatrijskih slucajeva, ali opet ziher ima onih koji pate na nekaj. Vjerojatno ste svi vise manje culi, citali ili kaj vec o onima koji se pale na cipele, donje rublje, dok ima i onih koji se pale na mentalne retardacije i spike...

Ja osobno ako se o subjektu radi volim usne i jezik, nesto nize ruke...ostalo zanemarivo, ako se radi o fetishu. Ponekad zanemarivo i u odnosu na subjekt.

Dakle, da ne idemo u ekstreme, jer se o fetishizmu moze govoriti na mnogo razina, ponajvise onim koje su za lijecenje, ali ajdeee....bas me zanima. Bilo mnogo topica volis li ovo ili ono, ali ja bi sve odjednom....na jednom topicu.

(tema potaknuta kvazi raspravom na drugom topicu...osoba kojom je bio potaknut ovaj topic je ovim putem pozdravljena...znat ce ona o kojoj se radi...evo vec offtopicarim...sorry.)
    Pozdrav.
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    424 times

Re: Fetishi

jebeno me uzbudjuje guza od cure, još pogotovo ak je u nekim tangama, mmm predobro izgleda, i onak dok me gleda dok se shevimo, i dok priča sa mnom za vrijeme sexa jer ne volim da se recimo shevimo i šutimo cijelo vrijeme, volim i uzdahe onak, također me i neke poze isto jebeno napaljuju pa je samo volim gledati čitavo vrijeme to mi je dosta

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika BITCHARKA
    Datum registracije
    10-02-07
    Poruka
    882
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
    ''Fetišizam je oblik parafilije.''

Dakle, ima li nas takvih ovdje?! Jer imam nekako osjecaj da su ljudi opcenito popularizirali fetishizam u svrhu demistifikacije seksa. Sto smatram nekak krivim. A i smeta me sto se u pojedinim subkulturama (i ne samo njima)oblacenjem pvc uske haljinice ili koznih hlaca kao promovira fetishizam...a to nije to. Ovdje ipak mislim ima li tko, a eto priznaje bez bada da ima neki fetish, sto time znaci da brije na neki objekt ili dio tijela subjekta koji ga/ju seksualno uzbudjuje?!

Primjer: bio davno jedan stalker u Zapresickom busu koji je napadao zene koje su nosile najlonke i imale otvorene cipele gdje bi se dobro vidjelo stopalo. Nemam pojma sto je bilo s tipom...vjerujem da ovdje nema psihijatrijskih slucajeva, ali opet ziher ima onih koji pate na nekaj. Vjerojatno ste svi vise manje culi, citali ili kaj vec o onima koji se pale na cipele, donje rublje, dok ima i onih koji se pale na mentalne retardacije i spike...

Ja osobno ako se o subjektu radi volim usne i jezik, nesto nize ruke...ostalo zanemarivo, ako se radi o fetishu. Ponekad zanemarivo i u odnosu na subjekt.

Dakle, da ne idemo u ekstreme, jer se o fetishizmu moze govoriti na mnogo razina, ponajvise onim koje su za lijecenje, ali ajdeee....bas me zanima. Bilo mnogo topica volis li ovo ili ono, ali ja bi sve odjednom....na jednom topicu.

(tema potaknuta kvazi raspravom na drugom topicu...osoba kojom je bio potaknut ovaj topic je ovim putem pozdravljena...znat ce ona o kojoj se radi...evo vec offtopicarim...sorry.)
    Pozdrav.

hahahahah...ne znam dal mislimo na istoga ali otprilike prije 4 godine u tramvaju 6ici..(bila je jesen sjecam se, jer sam imala cizmice sive diesel) na ulazu u tram, na onim stepenicama sjedio je lik dole..i bila je velika guzva..Bas onak nagurani ljudi,a ja sam bila s jos nekim frendicama..i lik je nekak bio sav zgrcen i dirao je sve zenske po cizmicama..onak bas stiskao..pa tako je dosao i do mene na zalost. Sjecam se da je jednoj zenskici tako jako stiskao stikle d a joj je petu skoro strgao..i onda ga je neki lik s nogom kako se sjecam..a cula sam da je bio u novinama..

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika manekenka
    Datum registracije
    03-12-06
    Poruka
    3,229
    Liked
    5 times

e svasta, ja znam tipa kaj brije na sandale,ono ak nemas seksi sandale nece razgovarat s tobom ,mislim what a fuck??!!! bolesno

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    424 times

alo tema je o fetishima, jebe mi se za bolesnog lika u tramvaju

Datum registracije
    10-02-07
    Poruka
    882
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
    alo tema je o fetishima, jebe mi se za bolesnog lika u tramvaju

LJubi koji K??? Pa napisala sam za lika koji ima fetis na cizmice...
    ????????????????????????????????????????????
    ccc

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    424 times

da, ali bit je napisati svoje fetishe

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Bahamut
    Datum registracije
    14-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,919
    Liked
    0 times

Što se ovoga tiće privlače me jedino ženske obline a ovo drugo sa cipelama i sandalama mi je neshvatljivo
    I'm not sorry to say we just ran out of give a shit.

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    424 times

jebeno me uzbudjuje guza od cure, još pogotovo ak je u nekim tangama, mmm predobro izgleda, i onak dok me gleda dok se shevimo, i dok priča sa mnom za vrijeme sexa jer ne volim da se recimo shevimo i šutimo cijelo vrijeme, volim i uzdahe onak, također me i neke poze isto jebeno napaljuju pa je samo volim gledati čitavo vrijeme to mi je dosta

a ček ovo nisu fetishi onda

Datum registracije
    10-02-07
    Poruka
    882
    Liked
    1 times

a ček ovo nisu fetishi onda
    ma jesu srce...ne moras biti psihopat da bi imao fetiš