Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fetishi u Društvo forumu; Pa stopala su jedna od najosjetljivijih erogenih zona kod žena.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 00:27   #51 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Fetishi

Pa stopala su jedna od najosjetljivijih erogenih zona kod žena..
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 00:59   #52 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase

pa i da i ne.. ovisno o raspolozenju
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 09:57   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 115
baja_bajic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
hahahahah...ne znam dal mislimo na istoga ali otprilike prije 4 godine u tramvaju 6ici..(bila je jesen sjecam se, jer sam imala cizmice sive diesel) na ulazu u tram, na onim stepenicama sjedio je lik dole..i bila je velika guzva..Bas onak nagurani ljudi,a ja sam bila s jos nekim frendicama..i lik je nekak bio sav zgrcen i dirao je sve zenske po cizmicama..onak bas stiskao..pa tako je dosao i do mene na zalost. Sjecam se da je jednoj zenskici tako jako stiskao stikle d a joj je petu skoro strgao..i onda ga je neki lik s nogom kako se sjecam..a cula sam da je bio u novinama..
cipelic! vec dugo nisam nista o njemu cuo
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 02:02   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 6
blax2 se izdvaja iz mase

fetish na gazenje kukaca?zgrozen sam,damn.
priznajem,jedini mi je fetish ako vec moram reci,malo nanosenje bola partnerici tokom sexa,ali samo pod uvjetom da to zeli,znate ono malo spank that ass ili ako je neka hardcore onda malo i po facici,al samo ako sam extremno napaljen.
blax2 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 12:50   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 22
Poruka: 113
nestabilan se izdvaja iz masenestabilan se izdvaja iz mase

Moj fetish su stopala .... sexy zar ne
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg ugly-toenails.jpg (10.2 KB, 24 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 14:31   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

neznam baš.meni je fetiš da me lik usred ševe agresivno drži za kukove,to mi je taaaako.volin se ševit u tangama,nekako me pali pomisao da nisam skroz gola u seksu i obožavan žvaljenje s likom koji ima piersing na jeziku.ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 14:37   #57 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Fetishi su mi fina kola, zgodna ženska i dobro piće
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 14:45   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 15:23   #59 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,371
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

na primjer

ako se sjecate reklame za neki deterdzent gdje ga je Sopekica reklamirala (dok jos nije postala previse popularna) ona u bijeloj kuti sa naocalama...jaoooo
ispala mi je "ladica" kad sam to vidio
nazalost kasnije je progovorila i ona sama...o boze kakvo razocarenje
Star 24-05-07, 10:38   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,475
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

ramena , ruke , guza
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fetishi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114