| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fetishi u Društvo forumu; Pa stopala su jedna od najosjetljivijih erogenih zona kod žena..... |
| | #53 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Fetishi Citat:
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 6
![]() | Re: Fetishi fetish na gazenje kukaca?zgrozen sam,damn. priznajem,jedini mi je fetish ako vec moram reci,malo nanosenje bola partnerici tokom sexa,ali samo pod uvjetom da to zeli,znate ono malo spank that ass ili ako je neka hardcore onda malo i po facici,al samo ako sam extremno napaljen. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Fetishi neznam baš.meni je fetiš da me lik usred ševe agresivno drži za kukove,to mi je taaaako.volin se ševit u tangama,nekako me pali pomisao da nisam skroz gola u seksu i obožavan žvaljenje s likom koji ima piersing na jeziku.ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fetishi Fetishi su mi fina kola, zgodna ženska i dobro piće ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #59 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fetishi na primjer ![]() ![]() ako se sjecate reklame za neki deterdzent gdje ga je Sopekica reklamirala (dok jos nije postala previse popularna) ona u bijeloj kuti sa naocalama...jaoooo ispala mi je "ladica" kad sam to vidio nazalost kasnije je progovorila i ona sama...o boze kakvo razocarenje ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: fetishi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:01.