| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fisting u Društvo forumu; ANALNI ILI VAGINALNI..UMJETNOST... Obožavam fistati vruću i vlažnu pičkicu, dok ne počne vrištati od bezbroj orgazama..... |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fisting ANALNI ILI VAGINALNI..UMJETNOST... Obožavam fistati vruću i vlažnu pičkicu, dok ne počne vrištati od bezbroj orgazama..i guzu, dok slatka bol dovede do ludila... Da li to ste prakticirali, prakticirate ili bi željeli? Slike bih stavila, ali nažalost nesmijem ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting Ancksunamun ima li nesto sto nisi probala? @Volcom uvik mozes udjelit svoju saku... ili straznjicu...
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! Zadnji Uredio Sahataba : 09-05-08 u 20:41. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting haha, ma nac cu ja nesto sto jos nisi probala prije ili posli... makar otkrija(izmislija) neki novi sport ![]() O.T: nisam i ne zanima me previse, ja san za grubi sex najdalje, ne privlace me toliki extremi... iako nekad... huh mozda bi bilo i malo zanimljivo(u nekim granicama normale, jer me npr. homoseksualne stvari ne privlace...), al ko zna jos san mlad ![]()
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Fisting Odvratno...al ko voli nek izvoli....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.