| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fisting u Društvo forumu; zeno bez uvrede, al stavovi i razmisljanja su ti glupa i nepotkovana. rasprava s tobom ne vodi nigdi, zivi u ... |
| | #101 (permalink) |
| The Eye | Re: Fisting zeno bez uvrede, al stavovi i razmisljanja su ti glupa i nepotkovana. rasprava s tobom ne vodi nigdi, zivi u svom svjetu i uzivaj, svojoj dici nazalost propovjedaj o tome, a nas postedi jer niti imas argumente niti si rekla ista pametno. naravno STO SE MENE TICE! - s moje strane jer rasprava s tobom ne vodi nigdi.ja ti vise nemam sto rec jer to o cemu govoris niti ima veze s zdravim razumom niti ima logike.
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Fisting Citat:
![]() | |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| The Eye | Re: Fisting Citat:
![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. | |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() | Re: Fisting isto preko hormona... to mozete isprobati na sebi... samo morate to moci... umocite prst u onu stvar, pomirisite ga i zatim oliznete... i primjetit cete da je za vrijeme plodnih dana potpuno drukciji okus nego kada nisu... kod zivotinja je to jos djelotvornije jer one ne jedu poput nas zacinjenu hranu i te nijeanse unutar okusa jos bolje okuse... |
| | |
| | #108 (permalink) | |
ako ti se ne svidjaju moja misljenja jednostavno ih preskocis... ![]() | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| The Eye | Re: Fisting stvar je u tome da pricas gluposti koje nemaju nikakve veze s temama o kojim pricamo... na 2 teme raspravljas, a u biti nemas pojma o cemu pricamo... to govori o tome kakva si ti osoba. bacas razloge bez temelja, itd.
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #110 (permalink) | |
i nema me vise na ovoj temi... pametni popustaju, a budale vladaju svijetom... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:23.

- s moje strane jer rasprava s tobom ne vodi nigdi.