| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fisting u Društvo forumu; je tako nesto ti dodje... sretno s tim argumentima koji nisu argumenti, ja san svoje u ovoj temi odavno reka... |
| | #111 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting je tako nesto ti dodje... sretno s tim argumentima koji nisu argumenti, ja san svoje u ovoj temi odavno reka ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Fisting Ja bi volija gledati neku curu dok to radi i mozda joj se pridruziti u zabavi ![]() (Ancksunamun posalji koji link na pm da vidin ja malo to )
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude Zadnji Uredio File zd : 17-05-08 u 19:28. |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting Citat:
![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | |
| | |
| | #115 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Re: Fisting Citat:
a to je u redu? i to je kao prirodno? Citat:
Citat:
al ajmo se zato svi sexat u misionarskom polozaju.. zapravo ne, ajme se NE SEXAT jer je to sam po sebi "perverzan" cin pa ce onda bit manje ludjaka na zemlji...
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |||
| | |
| | #116 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting Shelby pls procitaj druge postove pa ces viditi o kome se radi... No comment.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting ...zato budimo oprezni u kom delu grada cemo vazduh udisati, zato budimo oprezni s kim cemo se rukovati, zato pazimo da cak i ne poljubimo osobu koja u tom trenutku ne drzi lekarsko uverenje, zato se nemojmo sexati jer cemo na'ebati,...kad bolje razmislim - zasto uopste izlaziti iz kuce i susretati druge ljude? ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Fisting Pa nije nas ON napravija da budemo svi isti kako bi to izgledalo onda ???
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Fisting kad vec toliko zastupate taj fisting da vidim koliko vas je to probalo... i ako hocete znati ja sam to pokusala par put sa svojom rukom... bezuspjesno...jedva sam uspijela ugurat 5 skupljenih prstiju do pola... |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni, fisting |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.

)

al ajmo se zato svi sexat u misionarskom polozaju.. zapravo ne, ajme se NE SEXAT jer je to sam po sebi "perverzan" cin pa ce onda bit manje ludjaka na zemlji...