Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fisting u Društvo forumu; ti koji obozavaju fist mozda bi trebali bit veterinari... ja bas zbog toga nisam htjela to postati iako obozavam zivotinje... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-05-08, 15:49   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase
Re: Fisting

ti koji obozavaju fist mozda bi trebali bit veterinari... ja bas zbog toga nisam htjela to postati iako obozavam zivotinje... kad bi bar imali neku drugu metodu za umjetnu oplodnju goveda...
magma10 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 08:42   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,926
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

To me ne pali na životinjama..niti bilo koji oblik animal sexa, koji je krajnje degutantan i za svaku osudu..
Fisting volim na ljudima

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 08:50   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-12-06
Godina: 26
Poruka: 63
v.d. se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku v.d. Pošalji poruku preko MSN-a korisniku v.d.

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Nema
jesi probala "footing"
znaš ono kad mujo skoči sa vrha ormara na fatu....

fisting, yaki
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:22   #44 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
To me ne pali na životinjama..niti bilo koji oblik animal sexa, koji je krajnje degutantan i za svaku osudu..
Fisting volim na ljudima
zbog cega provoditi nad ljudima ono sto je namjenjeno stoki... mislim da bi zene trebali ipak malo vise cijenit...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 17:31   #45 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ma tko voli nek izvoli, ak se nekom ima ruka ili noga u sebi (mada bi ja to sve psihijatru ) samo naprijed

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 20:20   #46 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: magma10 Pogledaj Poruke
zbog cega provoditi nad ljudima ono sto je namjenjeno stoki

Sto li?
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 20:34   #47 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
zbog cega provoditi nad ljudima ono sto je namjenjeno stoki... mislim da bi zene trebali ipak malo vise cijenit...

cijela šaka??????

Ko da guraš lubenicu u limun imam osjećaj da je...

Zadnji Uredio dorina : 14-05-08 u 20:36.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 20:38   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,926
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Žene i muškarci koji prakticiraju fisting dobrovoljno sudjeluju u tome.Nitko nikoga ne prisiljava.Dakle, cijene ono što vole.
Uostalom, nisam nikad vidjela niti čula da netko radi životinji fisting jer ona to želi i uživa u tome

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 20:40   #49 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,507
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

moze biti da je razlog to sto je iz njemacke jer je vec par stvari krivo protumacila
inace komentar jer krajnje odvratan
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 22:36   #50 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Žene i muškarci koji prakticiraju fisting dobrovoljno sudjeluju u tome.Nitko nikoga ne prisiljava.Dakle, cijene ono što vole.
Uostalom, nisam nikad vidjela niti čula da netko radi životinji fisting jer ona to želi i uživa u tome
naravno da ne uziva jer zivotinje ne znaju glumiti ko ljudi... ljudi sa svojom svijesti mogu ciniti cuda... i upravo zbog takvih stvari puno put mi je krivo sto sam covijek... zivotinjama takve gluposti nikad ne bi pale na pamet...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111