Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fisting u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: magma10 nije problem u tome sto to ljudi rade u 4 zida... vec problem je u tome ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-08, 14:19   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Fisting

Citat:
Pravi autor: magma10 Pogledaj Poruke
nije problem u tome sto to ljudi rade u 4 zida... vec problem je u tome sto su takve stvari danas pristupacne i djeci... i nedavno sam slusala dva klinca od 10 godina kako pricaju o tome kako su vidjeli na netu gdje je frajer zenskoj zavukao cijelu ruku u pizdu... to je tako odvratno za odrasle ljude za gledat... a kamoli da nam nasa djeca tako nesto gledaju... nekad su i auti bili iluzija, a danas ih svatko vozi... tako ce i fist i ostale odvratne stvari u skoroj buducnosti biti sveopca praksa... a mozda vec i je... ne brinem se ja za sebe... vec za svoje dvije cerke koje ce se morati moci nositi sa takvim zlom... ali dokle sam god ziva svaki koji ce im na bilo koji nacin nauditi ostat ce bez jajca...
da, djeci treba sve zabranit, zakljucat ih u 4 zida bez prozora, kamoli interneta.. ne, djeci treba objasnit mnogo toga, a ne braniti im nesto. ako ti nisi sposobna ici u korak s razvojem ljudskog mozga, tehnologije, citavog svijeta - ne moras zbog toga osudjivati ljude koji to jesu.

Citat:
e kad bi se svaki psihopat dobrovoljno isao ljecit ne bi bilo toliko zla na ovoj zemlji... zbog takvih hirova svakim danom ce ih biti sve vise... i tako nesto se ne dogadja samo susjedu vec se moze desiti i nasoj djeci... svijet bi bio puno bolji kad bi ljudi bili skromniji i uzivali u onom sto nam je priroda ponudla...
a piroda nam nije ponudila ruke i pizde za fisting?? jel bi trebali mozda zivit ko bušmani? kako znas da oni ne prakticiraju fisting??
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 19:23   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
da, djeci treba sve zabranit, zakljucat ih u 4 zida bez prozora, kamoli interneta.. ne, djeci treba objasnit mnogo toga, a ne braniti im nesto. ako ti nisi sposobna ici u korak s razvojem ljudskog mozga, tehnologije, citavog svijeta - ne moras zbog toga osudjivati ljude koji to jesu.

a piroda nam nije ponudila ruke i pizde za fisting?? jel bi trebali mozda zivit ko bušmani? kako znas da oni ne prakticiraju fisting??
da nam je priroda ponudila ruke za fisting onda bi ginicima bilo puno lakse pregledati zenu... opipali bi joj maternicu i jajnike bez ikakve muke... zato sam napomenula da takve stvari se rade stoki jer njihove pice su puno vece od nasih...
a muska saka je otprilike velicine djece glavice... i mnoge zene prilikom poroda puknu jer su preuske dole... sta ce se desiti ako slucajno puknete za vrijeme fista... hocete trcati na hitnu da vas sasiju ili imate pri ruci iglu i konac pa sami obavite posao...

Zadnji Uredio magma10 : 16-05-08 u 19:26.
magma10 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 19:30   #63 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Citat:
da nam je priroda ponudila ruke za fisting onda bi ginicima bilo puno lakse pregledati zenu... opipali bi joj maternicu i jajnike bez ikakve muke... zato sam napomenula da takve stvari se rade stoki jer njihove pice su puno vece od nasih...
a muska saka je otprilike velicine djece glavice... i mnoge zene prilikom poroda puknu jer su preuske dole... sta ce se desiti ako slucajno puknete za vrijeme fista... hocete trcati na hitnu da vas sasiju ili imate pri ruci iglu i konac pa sami obavite posao...
ok... prvo znas li ti kako izgleda unutrasnjost i gdje se nalaze jajnici...
drugo, stoci se to radi jer su ljudi izmislili oplođivanje na takav način, jeftinije je pa zato to rade tako...
trece kod fistinga se to radi postepeno i šaka nije kao glava djeteta jer je fleksibilnija... tako da ne puca to samo tako.

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 21:31   #64 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
ok... prvo znas li ti kako izgleda unutrasnjost i gdje se nalaze jajnici...
drugo, stoci se to radi jer su ljudi izmislili oplođivanje na takav način, jeftinije je pa zato to rade tako...
trece kod fistinga se to radi postepeno i šaka nije kao glava djeteta jer je fleksibilnija... tako da ne puca to samo tako.
znam ja dobro kako to sve izgleda... i znam kako se ginic muci sa dva prsta kad ih stavi unutra da bi opipao grlic maternice... puno bi mu bilo lakse to sa cijelom rukom... zene se danas cak odlucuju na carski rez jer se boje da im se vagina ne prosiri nakon poroda... ali nista se ne prosiri niti nakon dva... cak bude osjetljivija na podrazaje nakon toga... pa nam je seks jos stimulativniji... svaka zena koja drzi do sebe nikad nece dopustiti da joj se takve stvari rade... ali postoje i nadprosjecni ljudi sa velikim kitama i velikim picama... njima bi mozda fist odgovarao... ali prosjecnim ljudima nikad...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 21:34   #65 (permalink)
The Eye

Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

gle nisi mi jasna, ako ti se ne svidja izrazis se normalno ne svidja mi se i ides dalje, ja osobno ne zagovaram fisting, al ne iznosim nelogicne komentare, mozda je radi tvog nedovoljnog poznavanja hrvatskog ne znam i nije na meni da sudim, al ne volim te neliberalne stavove... ko voli nek izvoli, ima puno preverznijih i bolesnijih stvari od fistinga, tako da...

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 21:44   #66 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
gle nisi mi jasna, ako ti se ne svidja izrazis se normalno ne svidja mi se i ides dalje, ja osobno ne zagovaram fisting, al ne iznosim nelogicne komentare, mozda je radi tvog nedovoljnog poznavanja hrvatskog ne znam i nije na meni da sudim, al ne volim te neliberalne stavove... ko voli nek izvoli, ima puno preverznijih i bolesnijih stvari od fistinga, tako da...

nemam ja nista protiv ni jedne perverzne stvari jer i sama imam perverznu mastu, ali ju nikad ne bi zeljela ostvariti... zbog cega neki ljudi predju preko toga i idu raditi stvari koje nam nisu potrebne... dovoljno je ukljuciti samo mastu i mozes puno bolje unutar nje to sve dozivjeti nego ici muciti sebe i drugog... ima ljudi koji uzivaju u masakriranju ljudi odlaze u neke klubove gdje plate da masakriraju pa cak i ubiju neke jadne ljude koje su ti negdje ukrali... kako netko moze uzivati u tako necem... gadi mi se sto sam covjek kad cujem i vidim sta se sve dogadja...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 21:48   #67 (permalink)
The Eye

fisting i masakriranje, a kamoli ubijanje su savim razlicite stvari, fisting je nesto sto je u granicama normale, dok je ovo pshihicki poremecaj... anka je to dobro pojasnila jos prije...

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 23:19   #68 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
fisting i masakriranje, a kamoli ubijanje su savim razlicite stvari, fisting je nesto sto je u granicama normale, dok je ovo pshihicki poremecaj... anka je to dobro pojasnila jos prije...
kaj mislite da se ludjak postane preko noci... to se godinama skuplja da bi takvi postali... al cim pocnes sa jednom perverzijom... kasnije ces se sjetit drugih... jer ljudi nikad nisu zadovoljni sa onim sto imaju uvijek hoce jos... zbog toga je bolje takve stvari sprijecit nego kasnije imat problem sa sobom... inace danas je svaki drugi covijek poremecen na neki nacin... i onda samo jos fali da mu netko dodje sa takim prijedlogom... jer vi znate da od puno bezazlenijih stvari od normalnog covijeka mozete napraviti ludjakom... zato uvijek budite oprezni prilikom isprobavanjem takvih stvari.. jer nikom ne pise na celu kakav je...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 23:24   #69 (permalink)
The Eye

a gle za neke ljude je sex koji nije u svrhu produljivanja loze perverzija, za neke je to oralni sex, za neke fisting ili BDSM, sve je to relativno...

$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 23:27   #70 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
a gle za neke ljude je sex koji nije u svrhu produljivanja loze perverzija, za neke je to oralni sex, za neke fisting ili BDSM, sve je to relativno...
cim mi netko dodje sa takvim prijedlogom odmah ide na crnu listu... sto bi preporucila i vama... ja vam zelim samo dobro... lose stvari se ne dogadjaju samo drugima...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: analni, fisting

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114