| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fisting u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: magma10 nije problem u tome sto to ljudi rade u 4 zida... vec problem je u tome ... |
| | #61 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Fisting Citat:
Citat:
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Fisting Citat:
a muska saka je otprilike velicine djece glavice... i mnoge zene prilikom poroda puknu jer su preuske dole... sta ce se desiti ako slucajno puknete za vrijeme fista... hocete trcati na hitnu da vas sasiju ili imate pri ruci iglu i konac pa sami obavite posao... Zadnji Uredio magma10 : 16-05-08 u 19:26. | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting Citat:
drugo, stoci se to radi jer su ljudi izmislili oplođivanje na takav način, jeftinije je pa zato to rade tako... trece kod fistinga se to radi postepeno i šaka nije kao glava djeteta jer je fleksibilnija... tako da ne puca to samo tako. ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| |
| | |
| | #65 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting gle nisi mi jasna, ako ti se ne svidja izrazis se normalno ne svidja mi se i ides dalje, ja osobno ne zagovaram fisting, al ne iznosim nelogicne komentare, mozda je radi tvog nedovoljnog poznavanja hrvatskog ne znam i nije na meni da sudim, al ne volim te neliberalne stavove... ko voli nek izvoli, ima puno preverznijih i bolesnijih stvari od fistinga, tako da...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #66 (permalink) | |
nemam ja nista protiv ni jedne perverzne stvari jer i sama imam perverznu mastu, ali ju nikad ne bi zeljela ostvariti... zbog cega neki ljudi predju preko toga i idu raditi stvari koje nam nisu potrebne... dovoljno je ukljuciti samo mastu i mozes puno bolje unutar nje to sve dozivjeti nego ici muciti sebe i drugog... ima ljudi koji uzivaju u masakriranju ljudi odlaze u neke klubove gdje plate da masakriraju pa cak i ubiju neke jadne ljude koje su ti negdje ukrali... kako netko moze uzivati u tako necem... gadi mi se sto sam covjek kad cujem i vidim sta se sve dogadja... | |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting fisting i masakriranje, a kamoli ubijanje su savim razlicite stvari, fisting je nesto sto je u granicama normale, dok je ovo pshihicki poremecaj... anka je to dobro pojasnila jos prije...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() | Re: Fisting kaj mislite da se ludjak postane preko noci... to se godinama skuplja da bi takvi postali... al cim pocnes sa jednom perverzijom... kasnije ces se sjetit drugih... jer ljudi nikad nisu zadovoljni sa onim sto imaju uvijek hoce jos... zbog toga je bolje takve stvari sprijecit nego kasnije imat problem sa sobom... inace danas je svaki drugi covijek poremecen na neki nacin... i onda samo jos fali da mu netko dodje sa takim prijedlogom... jer vi znate da od puno bezazlenijih stvari od normalnog covijeka mozete napraviti ludjakom... zato uvijek budite oprezni prilikom isprobavanjem takvih stvari.. jer nikom ne pise na celu kakav je... |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fisting a gle za neke ljude je sex koji nije u svrhu produljivanja loze perverzija, za neke je to oralni sex, za neke fisting ili BDSM, sve je to relativno...
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() | Re: Fisting cim mi netko dodje sa takvim prijedlogom odmah ide na crnu listu... sto bi preporucila i vama... ja vam zelim samo dobro... lose stvari se ne dogadjaju samo drugima... |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni, fisting |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.