| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Foot fetish u Društvo forumu; Stvar je u tome da jednostavno obožavam ženska stopala i kada vidim lijepu curu koja je bosa i ima ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-08-07 Godina: 21
Poruka: 3
![]() | Foot fetish Stvar je u tome da jednostavno obožavam ženska stopala i kada vidim lijepu curu koja je bosa i ima lijepa stopala jednostavno popizdim. Šta mislite o tome i postoji li još neko s takvim nazovi problemom? Ako ko ima kakvih sličica vlastite izrade nije na odmet... |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: FOOT FETISH Citat:
A ovo za slike ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: FOOT FETISH Citat:
i velike guze ,a neke stopala, nismo svi isti, šta sad....
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FOOT FETISH pa nije to nista cudno...navedite mi tipa koji ne voli vidjeti lijepa, uredjena zenska stopala problem nastaje ako bez gledanja i dodirivanja itd. ne moze napraviti "pravu" stvar ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FOOT FETISH Ne razumijem na koji način popizdiš? ![]() Meni je super vidjet lijepa i uredna ženska stopala... puno govori o toj osobi, koliko ona drži do sebe, ali nije mi fetish A koliko znam ženska stopala su jedna od najosjetljivijih erogenih zona...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: FOOT FETISH meni stopala nisu baš nešto, ne volim ih, ali radije ću vidjet neka mala lijepa ženska stopala nego neka broj 42 ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 67
![]() | Re: FOOT FETISH Citat:
![]()
__________________ odštrumfaj štrumfastično | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: FOOT FETISH Ja volim vidjet lijepa ženska stopala...nije mi fetish al mi je vrlo zanimljivo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: foot fetish, stopala |
« Hipotetsko pitanje
|
prevara »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:44.

i velike guze
- NOVI DOKAZ ISPLATE!