Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Foot fetish u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Jesam li ja jedina koja ne voli vidjet duge nokte i francusku na stopalima?? Nisi, meni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-07, 11:58   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,456
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: FOOT FETISH

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Jesam li ja jedina koja ne voli vidjet duge nokte i francusku na stopalima??
Nisi, meni je to tak nekak fuj, uopće nemrem zamislit da imam dugačke nokte na nogama, obučeš tenisice, a ono pika, grebe, užas
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:04   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,533
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

potpisujem.
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 12:49   #33 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Nisi, meni je to tak nekak fuj, uopće nemrem zamislit da imam dugačke nokte na nogama, obučeš tenisice, a ono pika, grebe, užas
a to je "francuska"
a ja mislio slikica francuske na noktima
Star 31-08-07, 18:20   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 36
Poruka: 1,712
galebg4 se izdvaja iz mase

ni ja nisam za predugacke nokte......
galebg4 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 22:08   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 23
soulrelic se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku soulrelic

Ja isto imam fetish na zenska stopala i ne smatram to nimalo cudnim ni perverznim dok ne prelazi u opsesiju. Fetish obogacuje sexualni zivot
E a ovo ja zovem savrsenim zenskim stopalima...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg hjgfzfftzi.jpg (57.7 KB, 265 pogleda)
soulrelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 22:24   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 36
Poruka: 1,712
galebg4 se izdvaja iz mase

real nice..svidja mi se kad zene nose lancic oko clanka i prstencic na noznom prstu..sexy
galebg4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 22:27   #37 (permalink)
mali debeli dioničar

fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: galebg4 Pogledaj Poruke
real nice..svidja mi se kad zene nose lancic oko clanka i prstencic na noznom prstu..sexy
i meni isto
ali kad nose lančić oko "klite"...jaoooooo
Star 05-09-07, 22:31   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,141
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Joj ja ne volim lančiće,prstenčiće na nogama -stopalima...ali volim svoja stopala jer su negovana tako da lepo mi je da kad vidim na nekoj devojci lepa stopala.
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 22:48   #39 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,345
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja volim nosit nekakav mali tanki prstenčić, ali samo kad nosim neke sandale, jer me malo žulja..
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 22:49   #40 (permalink)
mali debeli dioničar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja volim nosit nekakav mali tanki prstenčić, ali samo kad nosim neke sandale, jer me malo žulja..
a jadnica
Odgovor
Tagovi: foot fetish, stopala

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114