| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fućkanje za ženom na cesti u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Ma ja ne pričam o upucavanju. Nego, jednostavno ti dođe pohvaliti neku zensku osobu na ulici ... |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fućkanje za zenom na cesti Citat:
ne.. ne godi mi!
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fućkanje za zenom na cesti najjače mi je kad na semaforu prolazi neka dobra, a 5-6 autiju trubi, neki otvore prozor i dobacuju , ja se strgam.ali i njima godi, nisam još nijednom doživio da se ženska izderala ako je netko potrubio. Ja sam pristojan, ja ne fućkam i ne dobacujem ![]()
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fućkanje za zenom na cesti pa zasto bi se izderala na budalu? ja na takve stvari uopce ne trosim vrijeme. ignoriram seljake i dobro!
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Fućkanje za zenom na cesti Ne godi! Ma odvratno mi je to! Jos pogotovo ako ima ljudi, koma!
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fućkanje za zenom na cesti Kako je bilo rečeno... Fućkaju radnici na skeli, koji tako ionako mugo samo fućkati! A znaju fućkati i klinci, koji su otkrili da je ženska guza nekaj za gledati... I možda još neki, primitivni frajeri... Zašto se bedirati zbog toga!? ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fućkanje za zenom na cesti sve ste rekli: fućkanje je primitivno, odvratno i malograđanski. ništa nije bolje ni trubljenje kao niti bezobrazno/bezobzirno buljenje. ne mislim na odmjeravanje kao i ono kad će se većina nas koji put okrenuti za dobrim komadom, nego mislim na besramno piljenje koje prelazi granicu dobrog ukusa.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: fuckanje, fuckanje za zenama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

, ja se strgam.