Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fućkanje za ženom na cesti u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Ma ja ne pričam o upucavanju. Nego, jednostavno ti dođe pohvaliti neku zensku osobu na ulici ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-07, 10:16   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,544
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Fućkanje za zenom na cesti

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ma ja ne pričam o upucavanju. Nego, jednostavno ti dođe pohvaliti neku zensku osobu na ulici kako dobro izgleda..
Fuckanje je primitivizam, ali da li vam godi to bez obzira što je primitivno?
ne godi mi
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 10:22   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ma ja ne pričam o upucavanju. Nego, jednostavno ti dođe pohvaliti neku zensku osobu na ulici kako dobro izgleda..
Fuckanje je primitivizam, ali da li vam godi to bez obzira što je primitivno?
čuj.. svako davanje komplimenata je neka vrsta uvlačenja, samo je pitanje sa kojom svrhom: da li ti se ženska sviđa, da li ti je nadređena pa zato to činiš, da li nešto trebaš.. itd..

ne.. ne godi mi!
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 10:28   #13 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 790
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

najjače mi je kad na semaforu prolazi neka dobra, a 5-6 autiju trubi, neki otvore prozor i dobacuju , ja se strgam.
ali i njima godi, nisam još nijednom doživio da se ženska izderala ako je netko potrubio.
Ja sam pristojan, ja ne fućkam i ne dobacujem
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 12:59   #14 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,549
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

pa zasto bi se izderala na budalu? ja na takve stvari uopce ne trosim vrijeme. ignoriram seljake i dobro!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 13:00   #15 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,855
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja volim kad žene fućkaju za mnom
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 13:05   #16 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Fućkanje za zenom na cesti

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ja volim kad žene fućkaju za mnom
u to nismo ni sumnjali......ide ulicom i viče...di ste pičke stigo zdravko čolić....
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 13:09   #17 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,855
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 20:51   #18 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Ne godi! Ma odvratno mi je to! Jos pogotovo ako ima ljudi, koma!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 20:59   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Kako je bilo rečeno... Fućkaju radnici na skeli, koji tako ionako mugo samo fućkati! A znaju fućkati i klinci, koji su otkrili da je ženska guza nekaj za gledati... I možda još neki, primitivni frajeri... Zašto se bedirati zbog toga!?
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 21:20   #20 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,071
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

sve ste rekli: fućkanje je primitivno, odvratno i malograđanski. ništa nije bolje ni trubljenje kao niti bezobrazno/bezobzirno buljenje. ne mislim na odmjeravanje kao i ono kad će se većina nas koji put okrenuti za dobrim komadom, nego mislim na besramno piljenje koje prelazi granicu dobrog ukusa.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fuckanje, fuckanje za zenama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114