| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fućkanje za ženom na cesti u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vedo777 Kako je bilo rečeno... Fućkaju radnici na skeli, koji tako ionako mugo samo fućkati! A znaju ... |
| | #21 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fućkanje za zenom na cesti ukratko...
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Fućkanje za zenom na cesti a bilo na televiziji prije ne znam koliko bas o tome kako ni baustelci vise ne fickaju za zenama, i bas su neke zene rekle da im je to jako cudno kad prodju pored fizikalaca a samo sute i krampaju ne znam, ja bas volim dodati gas na semaforu kad mace prelaze, dok se vozim u jakoj Škodi sa cca 76 konja ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fućkanje za zenom na cesti mislim da se samo malo sprda. esseker, jel favoritka? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Fućkanje za ženom na cesti nemas ti sta vidjeti, i ne trebas, nije on tu za tvoje zadovoljstvo, nego za moje little_devil da se razumijes imalo u automobile znala bi da je to 75 konja...i ja 76i Seva Octavia karavan i naravno da se sprdam, da to napravim sve bi mi se zene smijale "vidi koji jado, turira sa Škodom" ali to sad uopce nije bitno, svaka zena voli da se lijepo spremi i dotjera, a zasto to radi? zbopg sebe same, rekao bi netko, muskog spola. zbog toga da muski sline za njom, kazem ja.kao djelatnik jedne robovlasnicke trgovine vidim cesto primjere kako se zene obuku kako se ne bi obukle ni da u bordelu rade, uske trenirkice, uske majcice, minjabe ispod kojih doslovno nema nista, onda stavi u kolica jedne zvake i hoda po trgovini tri sata. i kako onda ne bi fickali za njom, svi staju s radom i bulje a zasto to radi? ego boost sad nek mi jos neka kaze da joj ne godi kada joj znojni misicavi fizikalci fickaju i dobacuju, ta je sigurno glavna sestra za zabranu abortusa kod Don Ante Bakovića |
| | |
| | #30 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Fućkanje za ženom na cesti Fućkanje je primitivno i meni je blesavo kad to vidim da netko fućka nekoj curi, a mogu tek mislit kako je njima! A šta se tiče one izjave da kažeš curi da dobro izgleda, to gotovo sve vole i nasmiju se sretno i onda sve cvatu (naravno ako to kažeš normalno i pristojno i ako si joj simpa. a ne ono da dođeš i ponašaš se ko seljak) |
| | |
![]() |
| Tagovi: fuckanje, fuckanje za zenama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

"vidi koji jado, turira sa Škodom" ali to sad uopce nije bitno, svaka zena voli da se lijepo spremi i dotjera, a zasto to radi? zbopg sebe same, rekao bi netko, muskog spola. zbog toga da muski sline za njom, kazem ja.