Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fućkanje za ženom na cesti u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vedo777 Kako je bilo rečeno... Fućkaju radnici na skeli, koji tako ionako mugo samo fućkati! A znaju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-07, 21:38   #21 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,624
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Fućkanje za zenom na cesti

Citat:
Pravi autor: vedo777 Pogledaj Poruke
Kako je bilo rečeno... Fućkaju radnici na skeli, koji tako ionako mugo samo fućkati! A znaju fućkati i klinci, koji su otkrili da je ženska guza nekaj za gledati... I možda još neki, primitivni frajeri... Zašto se bedirati zbog toga!?
ukratko...
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 21:52   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
peacock se izdvaja iz mase

a bilo na televiziji prije ne znam koliko bas o tome kako ni baustelci vise ne fickaju za zenama, i bas su neke zene rekle da im je to jako cudno kad prodju pored fizikalaca a samo sute i krampaju

ne znam, ja bas volim dodati gas na semaforu kad mace prelaze, dok se vozim u jakoj Škodi sa cca 76 konja
peacock je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 22:33   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Poruka: 2,361
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

ma to je seljački to je palilo 50-tih,60-tih godina u filmovima Freda Astaira
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 22:35   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

tko zafućka taj profućka (priliku)
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 22:39   #25 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,035
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: esseker Pogledaj Poruke
, dok se vozim u jakoj Škodi sa cca 76 konja
Malo se kurčimo?

Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 22:45   #26 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,050
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
Malo se kurčimo?

mislim da se samo malo sprda.

esseker, jel favoritka?
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 13:57   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
Malo se kurčimo?

ne vidim s cim se ima qurcit
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 16:38   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
peacock se izdvaja iz mase
Re: Fućkanje za ženom na cesti

nemas ti sta vidjeti, i ne trebas, nije on tu za tvoje zadovoljstvo, nego za moje

little_devil da se razumijes imalo u automobile znala bi da je to 75 konja...i ja 76i

Seva Octavia karavan

i naravno da se sprdam, da to napravim sve bi mi se zene smijale "vidi koji jado, turira sa Škodom" ali to sad uopce nije bitno, svaka zena voli da se lijepo spremi i dotjera, a zasto to radi? zbopg sebe same, rekao bi netko, muskog spola. zbog toga da muski sline za njom, kazem ja.

kao djelatnik jedne robovlasnicke trgovine vidim cesto primjere kako se zene obuku kako se ne bi obukle ni da u bordelu rade, uske trenirkice, uske majcice, minjabe ispod kojih doslovno nema nista, onda stavi u kolica jedne zvake i hoda po trgovini tri sata.
i kako onda ne bi fickali za njom, svi staju s radom i bulje
a zasto to radi? ego boost

sad nek mi jos neka kaze da joj ne godi kada joj znojni misicavi fizikalci fickaju i dobacuju, ta je sigurno glavna sestra za zabranu abortusa kod Don Ante Bakovića
peacock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 22:46   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-03-07
Poruka: 18
horhe se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
tko zafućka taj profućka (priliku)
hahaha od svih komentara ovaj je najbolji. Moj komentar na fućkanje je ponasanje je odraz kulture
horhe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 00:13   #30 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,767
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Fućkanje za ženom na cesti

Fućkanje je primitivno i meni je blesavo kad to vidim da netko fućka nekoj curi, a mogu tek mislit kako je njima!

A šta se tiče one izjave da kažeš curi da dobro izgleda, to gotovo sve vole i nasmiju se sretno i onda sve cvatu (naravno ako to kažeš normalno i pristojno i ako si joj simpa. a ne ono da dođeš i ponašaš se ko seljak)
Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fuckanje, fuckanje za zenama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114