| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Fukodromi Lokacije u Društvo forumu; Neki savjet kako to raditi u Ticu, posebno ak' si malo viši??? Siguran sam da će znati pametan odgovor.... |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Fukodromi Lokacije Trebam nekog tko poznaje Zagreb i lokacije navedene u 1.postu ove teme .Ja cu stavit mape dijelova grada,a neka mi netko zaokruži tocnu lokaciju određenog mjesta... Dakle: 1.Bijelnička Cesta..di je na njoj PMF i to parkiralište ![]() 2.Horvaćanski Zavoj..di je tu parking Sportske Gimnazije ![]() 3.Novi Zagreb...di je zgrada INE i livade iza i preko puta nje ![]() 4.Vinogradska Bolnica ![]() 5.Fallerovo Šetalište...di je parking Končara ![]() 6.Rotor..parking iza Bille,kod Mc'Donaladsa ![]() Ajd molim vas
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
![]() | Re: Fukodromi Lokacije Nitko jos? Ajd samo trebate skinut sliku,na njoj zaokruzit pribliznu lokaciju gore navedenog mjesta i sliku uplodad ponovno...
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]() | Re: Fukodromi Lokacije Citat:
možda treba naglasit da se dijeli REP za to ![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fukodromi Lokacije nema ti to veze, ako ti neko hoce pomoc ce pomoc ako nece-nece...jedino da se ti rep bodovi mogu unovcit (u eurima) ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Veteran | Re: Tico Nemrem ti pomoć za lokacije jer ih ni ja neznam , ja parkiram van grada tj. u nekom drugom gradu blizu Zagreba ![]() Al tebi... Citat:
![]() To uopće nije problem, ako oboje imate želju sve se da složit i u malom prostoru ![]() Prednji sicevi se povuku skroz napred i onda obore, nekaj se nagura između njih da baš na propadaš između siceva, i da se ne nasadiš na ručnu ...i dalje valjda sam znaš kaj trebaš raditi ![]() Nije baš neki konfor al za silu i Tico može poslužiti, iz iskustva govorim, isprobano više puta ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Fukodromi Lokacije E moj Kiki ti bi pred tunerima fukal ![]() Billa na rotoru,autocesta ljubavi kak ti kažeš,a inače se to zove zelena magistrala i opčenito onaj parking na INI su ti poznata okupljališta dečki i cura koji vole autiće. Teško da buš tamo našao mira |
| | |
![]() |
| Tagovi: fukodromi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.

znati pametan odgovor.

.Ja cu stavit mape dijelova grada,a neka mi netko zaokruži tocnu lokaciju određenog mjesta...

, ja parkiram van grada tj. u nekom drugom gradu blizu Zagreba