Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Gluma Orgazma u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: master Inače ja nisam imao žensku koja je glumila .... I u to si potpuno siguran? Baš me ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-07, 13:26   #21 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Gluma Orgazma

Citat:
Pravi autor: master Pogledaj Poruke
Inače ja nisam imao žensku koja je glumila ....

I u to si potpuno siguran?

Baš me zanima kako ti to znaš?!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 13:50   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: master Pogledaj Poruke
ako samo leži i ne "mrda" onda i muški vjerovatno žele što prije završiti ili uopće ne završiti....
Muški uvijek žele završit

Ma OK, stoji to ali mislim da će ovdje bit više mačo pres...vanja nego istine (s muške strane)...
miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 18:48   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,670
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

i mene..
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 21:21   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,533
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ehehe, i mene isto orgazmi se razlikuju po intenzitetu i od osobe do osobe, a ako je neka jaako dobra glumica...
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 21:58   #25 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Nemam naviku glumiti jer ako mi se ne da onda kazem da mi se ne da
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 22:00   #26 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,615
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ja sam vrlo iskren kad ona nešto loše radi, pa je ona (namjerno) vrlo iskrena kad ne uspije svršiti samnom, to često nema veze sa nekim posebnim vještinama, nego s time koliko je ona trenutno umorna, napaljena, zabrinuta, loše volje ili sl.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 22:01   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,361
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

tooooo ivana, Nema se šta glumiti jeb.....m takvu vezu di ti nemoš reči u facu partneru
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 00:29   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

zašto bih se ja tebi ili ikome pravdao, a kako znam... nije niti bitno... znam samo da kada sam za djevojkom dajem sve od sebe, neovisno koliko vremena bilo potrebno da je dovedem do vrhunca... Recimo da sam u mladosti imao dobru (iskusnu) učiteljicu, pa sam rano shvatio što volite... Uglavnom ne navalim ko sivonja i odmah.... pa bjež. Za to sam uvijek imao vremena, jer žene obožavam... valjda to i osjete...

Citat:
Pravi autor: miksi23 Pogledaj Poruke
Muški uvijek žele završit

Ma OK, stoji to ali mislim da će ovdje bit više mačo pres...vanja nego istine (s muške strane)...
Pa nisam se preseravao ali stvarno, mislim da fake sex je jedna debilna katastrofa, jer nikom ne donosi ništa dobro, pogotovo ne Vama ženama! Uvijek se prema ženi odnosi kako treba i nema sekiracije... Mislim pogodili su me oni % jer opet kažem da ima nas svakakvih, ali..

Zadnji Uredio daidza : 27-03-07 u 00:44.
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:40   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Onda svaka čast!
Ja sam samo htjela reć da čak i neki iskusni ponekad to odrade na brzaka iako to nikad ne bi priznaznali ali kako ti kažeš - ima vas svakakvih...
Uglavnom, ovo tvoje poimanje stvari je za svako poštivanje ali je rijetko, moraš priznat.....
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 17:00   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

osobno ... idem dok mogu .... e sad ... jel glumi il ne, njen problem, jer zna potrajat
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114