| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Gluma Orgazma u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: master Inače ja nisam imao žensku koja je glumila .... I u to si potpuno siguran? Baš me ... |
| | #25 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Gluma Orgazma Nemam naviku glumiti jer ako mi se ne da onda kazem da mi se ne da
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gluma Orgazma Ja sam vrlo iskren kad ona nešto loše radi, pa je ona (namjerno) vrlo iskrena kad ne uspije svršiti samnom, to često nema veze sa nekim posebnim vještinama, nego s time koliko je ona trenutno umorna, napaljena, zabrinuta, loše volje ili sl.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | zašto bih se ja tebi ili ikome pravdao, a kako znam... nije niti bitno... znam samo da kada sam za djevojkom dajem sve od sebe, neovisno koliko vremena bilo potrebno da je dovedem do vrhunca... Recimo da sam u mladosti imao dobru (iskusnu) učiteljicu, pa sam rano shvatio što volite... Uglavnom ne navalim ko sivonja i odmah.... pa bjež. Za to sam uvijek imao vremena, jer žene obožavam... valjda to i osjete...![]() Citat:
Pa nisam se preseravao ali stvarno, mislim da fake sex je jedna debilna katastrofa, jer nikom ne donosi ništa dobro, pogotovo ne Vama ženama! Uvijek se prema ženi odnosi kako treba i nema sekiracije... Mislim pogodili su me oni % jer opet kažem da ima nas svakakvih, ali..Zadnji Uredio daidza : 27-03-07 u 00:44. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gluma Orgazma Onda svaka čast! Ja sam samo htjela reć da čak i neki iskusni ponekad to odrade na brzaka iako to nikad ne bi priznaznali ali kako ti kažeš - ima vas svakakvih... Uglavnom, ovo tvoje poimanje stvari je za svako poštivanje ali je rijetko, moraš priznat..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:54.

pusa

orgazmi se razlikuju po intenzitetu i od osobe do osobe, a ako je neka jaako dobra glumica...
zašto bih se ja tebi ili ikome pravdao, a kako znam... nije niti bitno... znam samo da kada sam za djevojkom dajem sve od sebe, neovisno koliko vremena bilo potrebno da je dovedem do vrhunca... Recimo da sam u mladosti imao dobru (iskusnu) učiteljicu, pa sam rano shvatio što volite... Uglavnom ne navalim ko sivonja i odmah.... pa bjež. Za to sam uvijek imao vremena, jer žene obožavam... valjda to i osjete...
Pa nisam se preseravao ali stvarno, mislim da fake sex je jedna debilna katastrofa, jer nikom ne donosi ništa dobro, pogotovo ne Vama ženama! Uvijek se prema ženi odnosi kako treba i nema sekiracije... Mislim pogodili su me oni % jer opet kažem da ima nas svakakvih, ali..