| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Gluma Orgazma u Društvo forumu; Ja ga nemam pojma odglumit... Valjda zato sta mi ga je glupo glumit, neznam zasto bi to uopce radila. Kad ... |
| | #61 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gluma Orgazma Ja ga nemam pojma odglumit... Valjda zato sta mi ga je glupo glumit, neznam zasto bi to uopce radila. Kad svrsim svrsim, kad ne nisam svrsila i to je to...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gluma Orgazma slažem se s tobom......odglumila nikada nisam, ali tvrdim da ga se može odlumiti......i da te druga strana neće prokužiti......što ne znači da tako "prevariti" dečka nije đubretarski...je i fuj
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gluma Orgazma Nisam nikad glumila orgazam . Nema potrbe za tim...desava mi se da ne mogu da ga dozivim par puta -na vece ali kad tad ga dozivim. I nije me sramota od decka,pa zar se uopste i treba stideti ako ne dozivis orgazam??? |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Gluma Orgazma Smatram da je puno kvalitetnije za vezu da se prizna problem nego da se glumi, kad tad to izade na vidjelo, ne mozes cijeli zivot glumit, moras nekako se ispravit.. Bolje bit medusobno iskren pa onda gustat kako treba pa makar nakon nekog vremena, cemu varke? |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.