Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; ili zlatni tuš.. Može biti kazna, ali i nagrada nad nagradama od strane Gospodarice... Ima li još netko među ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-09-07, 20:16   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,534
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Golden Shower

ili zlatni tuš..

Može biti kazna, ali i nagrada nad nagradama od strane Gospodarice...

Ima li još netko među Vama tko voli Zlatni tuš?owk52-51fcx7.jpg

I ako da, što osjećate u trenutku kada primate ili ga dajete?
I da li ga primate u usta ili negdje drugdje po tijelu, i koji je to dio?
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 20:24   #2 (permalink)
moderatorica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 26
Poruka: 8,483
teica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosan
Re: Golden Shower

Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 20:28   #3 (permalink)
Banned

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Hahahahha
Ti ga daješ to?
Ili volis ispljuniti
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 20:31   #4 (permalink)
moderatorica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 26
Poruka: 8,483
teica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosanteica ima na što biti ponosan

Volim se zrigati na ovaku temu.
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 20:32   #5 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Volim se zrigati na ovaku temu.

Naravno, svakakvih nas ima..Neki rigaju, a neki se napale
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 22:38   #6 (permalink)
1 + 1

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 27
Poruka: 9,235
dorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosan

Ooooo čekaj...
Kaj stvarno ima ljudi koji to... OMG.
Ijak.Ijak. Ijak.
moja ljubavi
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 22:41   #7 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ooooo čekaj...
Kaj stvarno ima ljudi koji to... OMG.
Ijak.Ijak. Ijak.
Naravno da ima.
Ja osobno to ne radim uvijek, jedino ako stvarno zasluži i ispuni moja očekivanja, nagradim ga pissom.Moj stvor, otvori usta i sretan je što je u tom trenutku moj toalet.Nekome možda gadljivo, a neli možda još nisu otkrili dominantnu osobu koja je duboko u njima, samo je treba pustiti vani, kao ni želji za sadizmom
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 22:45   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 24
Poruka: 5,925
Locrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svima

Tu se sjetim one stare: "Svaka budala ima svoje veselje!"

Svaki idući komentar je suvišan......

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 22:46   #9 (permalink)
don't feel like home, he's a little out

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 6,843
wonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnostwonderwall ima blistavu budućnost

Šta mora napravit da se pokenjaš po njemu? Po mogućnosti da proljev bude u igri?
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 22:46   #10 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Tu se sjetim one stare: "Svaka budala ima svoje veselje!"

Svaki idući komentar je suvišan......
Vidiš tako i ja mogu zaključiti da ima budala kojima je jedina preokupacija druge nazivati budalama
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114