| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; ili zlatni tuš.. Može biti kazna, ali i nagrada nad nagradama od strane Gospodarice... Ima li još netko među ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,534
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Golden Shower ili zlatni tuš.. Može biti kazna, ali i nagrada nad nagradama od strane Gospodarice... Ima li još netko među Vama tko voli Zlatni tuš?owk52-51fcx7.jpg I ako da, što osjećate u trenutku kada primate ili ga dajete? I da li ga primate u usta ili negdje drugdje po tijelu, i koji je to dio? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| 1 + 1 Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: na adaptaciji Godina: 27
Poruka: 9,235
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Ooooo čekaj... Kaj stvarno ima ljudi koji to... OMG. ![]() Ijak.Ijak. Ijak.
__________________ Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,534
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Naravno da ima. Ja osobno to ne radim uvijek, jedino ako stvarno zasluži i ispuni moja očekivanja, nagradim ga pissom.Moj stvor, otvori usta i sretan je što je u tom trenutku moj toalet.Nekome možda gadljivo, a neli možda još nisu otkrili dominantnu osobu koja je duboko u njima, samo je treba pustiti vani, kao ni želji za sadizmom ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 24
Poruka: 5,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Tu se sjetim one stare: "Svaka budala ima svoje veselje!" Svaki idući komentar je suvišan......
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
![]() |
| Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.

čekaj...