Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ili zlatni tuš.. Može biti kazna, ali i nagrada nad nagradama od strane Gospodarice... Ima li još netko među Vama ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Volim se zrigati na ovaku temu.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Ooooočekaj...
Kaj stvarno ima ljudi koji to... OMG.
Ijak.Ijak. Ijak.
stupid is as stupid does
Naravno da ima.
Ja osobno to ne radim uvijek, jedino ako stvarno zasluži i ispuni moja očekivanja, nagradim ga pissom.Moj stvor, otvori usta i sretan je što je u tom trenutku moj toalet.Nekome možda gadljivo, a neli možda još nisu otkrili dominantnu osobu koja je duboko u njima, samo je treba pustiti vani, kao ni želji za sadizmom![]()
Tu se sjetim one stare: "Svaka budala ima svoje veselje!"
Svaki idući komentar je suvišan......
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Šta mora napravit da se pokenjaš po njemu? Po mogućnosti da proljev bude u igri?