Stranica 10 od 17 PrvoPrvo ... 56789101112131415 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 91 do 100 od 166

Golden Shower

Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; mislite na humanitarnu zakladu DDJ ? E pa ja se žalim! Nisam zadovoljan s brojem ponuda !...

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Re: Golden Shower

mislite na humanitarnu zakladu DDJ ?
    E pa ja se žalim!
    Nisam zadovoljan s brojem ponuda !

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
    Nitko nije zadovoljan jer je premalo korisnika a umjesto da širiš ideju zaklade, ti je kritiziraš......

"Dajmo da jebu"

jer i mi to zaslužujemo

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Ispričavam se. Evo širim širim...

...jer i ja to zaslužujem...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Citat Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
    mislite na humanitarnu zakladu DDJ ?
    E pa ja se žalim!

?
    stupid is as stupid does

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Citat Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
    u stvari bi bilo najbolje da se samo logiramo i šutimo ili još bolje da nam date upute gdje trebamo i kaj napisat
    Nisam mislio na tebe, baš naprotiv
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Banned
    Datum registracije
    08-09-07
    Poruka
    2,517
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
    po tebi je to normalno da bude krvi? to je neki ugođaj
    Ne mora uvijek biti krvi..Ovisi kako sam raspoložena taja dan..Možda samo lagani needle play
    Citat Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
    Moj stav je tko voli nek izvoli. Ako su obadvije strane suglasne i uzivaju u tome ne vidim problema.
    A vidim da se nekima to tako jako gadi da se stalno vracaju po jos.
    Ako se netkome ne svidja tema lako ju zaobidje.

Sta se tice gadljivosti ovoga,procitajte knjigu Markiza de Sadea. Nakon njegove knjige ovo ce vam izgledat ko djecja prica.
    Latentni

Citat Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
    čitam ovo i sve ne vjerujem ... kaže se ne čini drugome što ne bi volio da čine i tebi , meni osobno je žao i cvijeće rezati i stavljati u vazu
    ... da li bi pristala da to što ti radiš drugima se uradi i tebi
    ..ako je netko toliko slab pa čak i bolestan ( meni je žao takve osobe )da u traženju samog sebe pristaje na ta tvoja istraživanja i pomicanja granica izdržljivosti zar te zaista uzbuđuje činiti mu takva zla .... po meni je to nehumano , zaista nehumano ,
    .. danas je vrijeme kad svatko vodi svoju brigu i ljudi su se otuđili , ne žele pomoći jedni drugima i kad mogu ...ali da netko toliko može uživati u tuđoj nemoći to je prestrašno
    iskreno se nadam da vas nema puno i da nije zarazno i nasljedno
    Opet brkaš kruške i jabuke i pričaš i donosiš zaključke o nečemu o čemu ne znaš ništa.
    Po stoti put, BDSM nije nasilje, na sve pristaje dobrovoljo jedna i druga strana, u svrhu postizanja sexualnog uzbuđenja
    Na netu ima toliko o tome napisano, daj se prvo educiraj, pa onda donosi ovakve kritike

prof. Foruma Avatar od korisnika Moja malenkost
    Datum registracije
    10-08-07
    Starost
    21
    Poruka
    1,707
    Liked
    0 times

da je pišolini mjesto u ljudskom tijelu ne bi ju onda uopce ispustali iz sebe...ja ne vidim sto je Locrian krivo rekao kada je izjavio '' svaka budala ima svoje veselje '' ako je to normalno onda je vecina svijeta nenormalna jer to ne radi...tako da...ono čil aut malo...previse si filmova i koječega gledala....đizs
    '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom,
    ali nad ovom zemljom generalno tragičnom,
    čemu sam bliži, tri put pogađaj... ''

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

mmmm...zedna sam
    jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Ne želim staviti slike ali evo dva linka na slike, da znamo o kojim normalnim stvarima pričamo.
    Zadnji Uredio daidza : 08-10-07 u 22:16 Razlog: bljak

Akademik Foruma Avatar od korisnika Snjesko Bijelic
    Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

ma daaaajjj luđaku makni te slike fuuuj nije ni po pravilima foruma fuuuuj bljakkkk
    Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

Lajkaj nas na Facebooku