Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; mislite na humanitarnu zakladu DDJ ? E pa ja se žalim! Nisam zadovoljan s brojem ponuda !...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Ispričavam se. Evo širim širim...
...jer i ja to zaslužujem...![]()
Ne mora uvijek biti krvi..Ovisi kako sam raspoložena taja dan..Možda samo lagani needle play
Latentni![]()
Opet brkaš kruške i jabuke i pričaš i donosiš zaključke o nečemu o čemu ne znaš ništa.
Po stoti put, BDSM nije nasilje, na sve pristaje dobrovoljo jedna i druga strana, u svrhu postizanja sexualnog uzbuđenja
Na netu ima toliko o tome napisano, daj se prvo educiraj, pa onda donosi ovakve kritike
da je pišolini mjesto u ljudskom tijelu ne bi ju onda uopce ispustali iz sebe...ja ne vidim sto je Locrian krivo rekao kada je izjavio '' svaka budala ima svoje veselje '' ako je to normalno onda je vecina svijeta nenormalna jer to ne radi...tako da...ono čil aut malo...previse si filmova i koječega gledala....đizs
'' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom,
ali nad ovom zemljom generalno tragičnom,
čemu sam bliži, tri put pogađaj... ''
mmmm...zedna sam![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Ne želim staviti slike ali evo dva linka na slike, da znamo o kojim normalnim stvarima pričamo.
Zadnji Uredio daidza : 08-10-07 u 22:16 Razlog: bljak
ma daaaajjj luđaku makni te slike fuuuj![]()
nije ni po pravilima foruma fuuuuj bljakkkk
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.