| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; Ha ha ha!!!!... |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 19
Poruka: 1,706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower anthlon....fakat si morao bit toliko okrutan...HAHAHAHAHA đizs....ovo je krajnje odvratno....i sasvim normalno ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Golden Shower šta mi je trebalo ić te linkove otvarat.mislim stvarno ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Golden Shower ne samo da nisam zedan vise, nisam ni gladan nit cu bit u slijedecih 24 sata ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 19
Poruka: 1,706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower moras prihvatit sve, al ne i govno ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.