Show me The Way, so I may go around!!!
Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Ja isto imam plašljiv mjehur!!!!!!...
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
Show me The Way, so I may go around!!!
ne fala, ne ne, e da primjetio sam zakaj se tu mogu vidjet muska osoba gola i medjunozje a zenske osobe ne![]()
ZAKAJ ZENE ZA SVAKO RIJESENJE NADJU PROBLEM
bez obzira sto je s ovom temom gotovo i sto su mnogi odahnuli imam nenormalnu zelju vratiti se na nju i prokomentirati nesto sto nije vezano uz sam golden shower...
Tu na ovom forumu sam dva ili tri dana i procitao sam svakakve teme, na gomilu njih nisam odgovarao, na one o kojima znam nesto jesam, pokusao sam pomoci. E sad posto sam dva dana tu, a star sam 27 godina bas me briga ako radi ovog budem izbacen, ali gadno cu 'napast' osobu koja ce se sama najbolje naci ovdje ako procita post.
BDSM je toliko siroka tema, granice su toliko daleko da je to vecini forumasa ovdje vrlo tesko zamisliti, no ne razumijem odakle potreba da se na ovakvom mjestu postavljaju pitanja poput golden showera, ok cak i pitat,al brate maltene uvjeravat kak je to normalno?
e pa nije normalno, u krugovima ovih ljudi, u njihovim glavama to nije normalno.
izrazito je tesko napraviti granicu i presjeci to, (neki drugi bi rekli i ovu temu treba ugasiti, pa bi neki pitali zasto.....) jer je po misljenju vecine u najmanju ruku neprikladno i degutantno, ali ne shvacam odakle volja autorici da se tak nesto postavi na forumu 'opce namjene'.
da li je rijec o napaljivanju na gadjenje i zgrazanje mase, dali je rijec o sadisfakciji iznosenja vlastitih misli i iskustava (posto poznajem BDSM, doduse drugaciji BDSM ili ga mozda i ne poznajem, a sve vise mi se cini da nemam pojima) ipak mislim da je vecina stvari produkt maste i preispitivanja savjesti, pa samim time i zelja da se potvrdi nenormalnost ili ne znam sto, ma pricam gluposti jer sam strahovito zalostan.
Dobar dio vremena sam potrosio da bi proucio BDSM, o ovom znam puno, ne prakticiram piss i nimalo me ne uzbudjuje, no znam da je zanimljiv i kao kazna i kao nagrada, no ajmo zamisliti da se preko noci sjati 100 ljudi na ovaj forum (sa nekog BDSM specijaliziranog) i pocne pricati o nekim od milijardu stvari koje su vanilla ljudima nezamislive, nebi li se clanovi poceli osjecati ugrozeno, smijesno, manje vrijedno..treba pustiti masti na volju i zamisliti da netko 'vanilla' (inace ne volim upotrebljavati taj izraz) dodje na forum specijaliziran za BDSM, da ne pricam da postoje i oni koji se bave samo ovom temom, dakle i da tamo pocne tipkati kako je to fuj i kak ne valja, mislim da bi se ta osoba sama pokupila i da bi se netko od tih clanova upitao pa sto radis ovdje uopce..
Zao mi je ko psu sto sam bez prethodnog citanja ostalih rasprava ko grlom u jagode uletio u BDSM temu, nisam rekao nista sto sad ne mislim i sto nebi ponovio i materi i caci ako treba, ali ovakvo vulgarno nametanje svojih iskustava i maste nije za ovaj forum, pogotovo uz komentar 'pa i vi pricate o sisama, pickama (moja prva vilgarna), pa mislite da je to normalno' znam da to nije citat i nije mu ni namjera no nadam se da se shvaca namjera.
ili prihvatis djecu na igralistu i njihov nacin sudjenja u nogometu ili potratzis novo igraliste, kak se to ono zove 'volja vecine'...
ne znam kak ce admini sad reagirati, ali nikog ne vrijedjam i samo iznosim malo zesci komentar, u ime svih nas koji 'smo mislili da znamo nesto o BDSMu'
znaci spreman sam na blokadu, opomenu izbacivanje ili sto vec no mislim da ce se i moje misljenje uvazit i ostavit mogucnost da se prokomentira, barem od strane onih koji ce naci volje da ga procitaju..
i jos je jedna stvar vrlo bitna, zasto svi pisete kak vam se to gadi, zasto ova tema nije ostala bez 133 posta?
uh.
ovo sam natipkao u 5 min, na prvu sto bi se reklo, nadam se da cete greske oprostiti..![]()
When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Clansman, zašto bi bio izbačen? Napisano je u kulturnom tonu i svako ima pravo na svoje mišljenje. U ovom krugu jeste to nenormalno i ljudi ne prihvaćaju nešto što je piss. Ali neki što se najviše protive, u stvari to zapaljuje. Takve stvari teško je priznati, jer tad postaneš "nenormalan". Šta je normalno mogli bismo razgovarati cijeli dan.
Ja autoricu cijenim. Možda to jeste provokacija, ali svugdje i na svakom forumu ima tema, koje se ljudima gade.
Kako bilo, carpe diem.![]()
Clansman, napisao si svoje misljenje i to na lijep nacin prema tome nema razloga da te se opominje a jos manje da te se izbaci sa foruma
kao sto znas forum je javan, otvoren prema svima, na njemu moze svak iznositi svoje misljenje dok god je u granicima pravila ovog foruma. kao sto si i sam napisao forum je opce namjene, zbog toga i postoji za razmjenu misljenja i iskustava u svim segmentima zivota pa tako i u seksualnom zivotu.
ne mozes ocekivati da 60.000 clanova ovog foruma voli istu stvar.
ja temu BDSM nisam pratio (kao ni Golden Shower), tu i tamo procitam neki post iz gore navedenog razloga (pravila foruma).
Sve postove od Anke koje sam procitao ni u jednom nisam naisao gdje ona na grub i ruzan nacin uvjerava druge u svoje misljenje. to je njen stil zivota, njena stvar, njeno veselje to je ono sto se njoj svidja i cinije sretnom, to je ono o cemu ona dosta zna prema tome o tome i najvise pise. ja bi prije rekao da se ona bori za izjednacavanje i prihvacanje drugih i drugacijih stvari od onih koje su nama uobicajeni i normalni.
da li ce joj to uspjeti to cemo vidjeti. sumnjam, s obzirom na nase drustvo i razmisljanje, narocito kad su u pitanju ovakave stvari Golden Shower, BDSM i sl.
to je ista stvar kao i sa homoseksulacima i lezbijkama, sto je blaza stvar (po mom osobnom misljenju) nego ovo gore navedeno.
jos ce puno vode savom proteci prije nego oni budu prihvaceni i izjednaceni sa ostatkom drustva.
ja naprimjer ne volim tripice, mrzim ih jednostavno ali nemogu napadati ljude i govoriti da su oni onakvi ili ovakvi samo zbog toga sto jedu crijeva tj. iznutrice. ja mogu samo reci da ih ne volim, zasto ih ne volim a oni meni mogu kontrirati takodjer sa svojim argumentima.
ovo malo karikiram jer usporedba tripice-BDSM je malo smijesna ali kad se stvari ogole do kosti onda mozda i moze proci usporedba
postoji par rjesenja za tvoj uvjetno receno problem:
- ne otvaraj i ne citaj njene poruke
- stavi je na ignore listu pa njene poruke i teme neces ni vidjeti na forumu
- ili raspravljaj sa svojim argumentima (bez vrijedjanja, bilo s tvoje ili njene strane)
fbs
![]()
ne pada mi napamet da ju stavim na ignore, na kraju krajeva ja volim tu tematiku i nadam se da cu s njom imat jos puno kvalitetnih diskusija, ali na ovu temu u njenom kutku ili na private, naravno ako ja ne dobijem njen ignore poslije ovoga....
ma u biti ja se sad ispricavam zbog posta, no i dalje mislim da treba postepeno, ukoliko ljudi 'prodju' i prihvate lakse teme onda bubnut ovako nesto, koja svrha kad od 133 posta ima vrlo malo ravnodusnih a jos manje supporta....
big respect svima....narocito njoj, ali ozbiljno....ili da kazem NJoj![]()
When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
bolest...
Mala Bu
ne predstavlja mi nikakvo zadovoljsvo, a kamoli erekciju i napaljenost![]()
Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
Ja naprosto ne mogu da se ne zgrazam do kud pojedinci mogu ic sa svojim sexualnim idejama. Al mozda jednog dana i to postane normalno, a mozda i jos punoooo nenormalnih stvari postane takodjer normalno. Al meni osobno.....čisto sumnjam. E da i malo se covjek zamisli. Nije li to bolesno samim time sto covjeka ponizavas do te mjere da ti jede govna ili pije pisaku, mislim hello. To se kosi ne samo sa razumon nego i s ljudskim pravima.Na kraju ipak preostaje samo reci. Tko voli nek izvoli.
Zadnji Uredio Moja malenkost : 23-04-08 u 12:53
'' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom,
ali nad ovom zemljom generalno tragičnom,
čemu sam bliži, tri put pogađaj... ''