Nije mi nikad bilo privlacno, niti sam probala...
Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Moja malenkost Na kraju ipak preostaje samo reci. Tko voli nek izvoli. upravo to...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
...isusatibogajarca...jel ovo ona sere po njemu...ffs![]()
Osobno mi je to potpuno strano i neshvatljivo, a i gadljivo i odbojno. Međutim tko voli nek izvoli!
ne bi hvala.-...![]()
Apsolutno nikad mi nije bila namjera uvjeravati nekoga u nešto, percepirati normalnost ili nenormalnost. Ne definiram ta dva pojma, jer za mene ne postoje.Svatko živi kako želi i na način koji ga ispunjava.Ovako živim Ja.
Ja sam ovo i ne mogu glumit i ne želim biti netko drugi ..
Na ovaj forum sam došla sasvim slučajno...ali priznajem nakon desetak minuta "šaranja" po podforumima, ostala sam NAMJERNO.Zašto? Iz razloga što sam vidjela da na općem forumu, gdje apsolutno nema tema o BDSM-u i nakon postavljanja takvih tema, kontradiktorna su mišljenja, predstavlja dobar materjal za moju knjigu, koja uključuje i reakcije ne istomišljenika
S druge strane postoje i dragi mi ljudi na ovome forumu
Ako se i izostavi moj primarni razlog, ne vidim zašto se ne bi pisalo i na forumu koji ne uključuje isključivo bdsm tematiku, o takvim temama.Ako većina voli klasični sex i takve teme, zašto manjina, pa makar se i radilo o jednoj osobi, ne bi izrazila svoje mišljenje, svoje želje itd., ako to ne krši pravila foruma.
Član sam nekoliko foruma i domaćih i inozemnih, koji si isključivo vezani za bdsm, pa i onih koji nisu, gdje se i raspravlja o takvim temama i jako mi je zanimljivo , a mogu reći poučno, sa strane reakcija ne istomišljenika.
Dakle, moje teme nemaju apsolutno veze sa osObnom sadifakcijom i napaljivanjem na reakcije onih koji ne vole takvo nešto..
Bravo
Nećeš dobiti ignore![]()
ovdje ima više koji vole ovako nešto, nego što priznaju, vjeruj mi
Kod mene nema postepenog ili odmah u glavu bičem, ili nogom u guzicu i nestani![]()