Bilo je u planu, ali nismo jos stigli do toga, ja sam za i mora biti dobro, samo jos vise toplog fluida koji ti klizi po tijelu, aaaaaaaaaaaaa........
Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ma, totally wraggish!...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Bilo je u planu, ali nismo jos stigli do toga, ja sam za i mora biti dobro, samo jos vise toplog fluida koji ti klizi po tijelu, aaaaaaaaaaaaa........
"Coitus ergo sum"
I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there.
ne inspirira me
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
mene je prva Gospodarica naucila da primam piss a za tjedan dana mi je postalo nesto najbolje i poslije toga sve Gospodarice su mi to radile i ziv sam i zdrav a popio...
u bdsmu je piss nestos toi je cesce nagrada nego kazna. i vjerujete mi par gospodarica koje to nisu radile nakon par puta samnom to su toliko zavoljele da recimo zadnjoj Gospodarici svako jutro bi dosao d ajoj napravim dorucak operem sudje ocistim cipele ali i oabvezno dobijem jutarnji piss jer je to nju i mene cinilo jaako sretnima dok mene nije upoznala to nikom nikad anije uradila a nije niti pomislila da bi to uradila.
mislim daznam Miss Ank pa Njoj samo pozdrav.
Ovi frikovi majke prirode su mi super...
Čovjek se više cijeni kad vidi da ovako nešto ko ovaj iznad mene hoda po Zemlji...
Ne govorimo o kako ti kažeš sranju , već o Goldem showeru, koji ima itekako veze sa zdravim razumom..