Stranica 17 od 17 PrvoPrvo ... 7121314151617
Pokazujem rezultate 161 do 166 od 166

Golden Shower

Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Aha sorry moj bed nisam skužio ako je samo šoranje u usta onda ok, to mora da je super. Mda....

Regularni forumas Avatar od korisnika .keskin.
    Datum registracije
    16-03-07
    Poruka
    275
    Liked
    0 times

Re: Golden Shower

Aha sorry moj bed nisam skužio ako je samo šoranje u usta onda ok, to mora da je super.

Mda.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Citat Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
    Ne govorimo o kako ti kažeš sranju , već o Goldem showeru, koji ima itekako veze sa zdravim razumom..

Starter
    Datum registracije
    13-07-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Ancksunamun mnogo intigantna licnost zao mi je sto sam izgleda zakasnio da je upoznam!

Starter
    Datum registracije
    13-07-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Ali nije intrigantno ovo sto sam ja napisao, pokusacu na tajanstvenost da dobijem bodove
    Postoji li neka mogucnost da se sazna nesto o Ancksunamun mislim da bi bilo na obostrano "zadovoljstvo" pa nikotin je veci otrov od pissa a ipak je zadovoljstvo, od tud ovi navodnici kod zadovoljstva
    Ancksunamun na kraju pitanje za Vas, znam da dominantnost raste sa godinama pa me zanima da li je to i slucaj kod Vas? obicno pocinje sa blagim fetisima i onda odlazi u razne djelove svjesti i razne svere zivota.
    Zanima me gdje ste sad Vi u kom univerzumu bdsm-a da Vas trazim?

Početnik
    Datum registracije
    05-01-11
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

ja nisam bas neki aktivni forumas ali idem se ukljuciti u ovu raspravu...

BDSM je vrlo neistrazeno podrucje i otvoreno za svakakve razlicite, nove ideje. osobno sam apsolutno za, iako nikad nisam isprobao.
    Mislim da se vecina ovih kojih se zgraza na ovu temu, zgraza se samo zato sto ih je okolina tako naucila(programirala), mozda kad bi malo proucili, ne bi bili toliko predrasudni. jer ne mogu zamisliti covjeka koji ne voli moc i dominaciju, cak i biljke teze dominaciji nad bicima u svojoj okolini, a BDSM je gotovo savrsen kompromis izmedju dvoje ljudi po tom pitanju.

Kad sam bio mali djecarac, imao snove o tome kako sam u nekakvom napustenom prostoru gdje imam nekoliko zena zavezanih uz zid, i ne znam jel to bilo do mog nerazumjevanja seksa ili neki drugi razlog, ali ja sam u snu uzivao razmjenjivati s njima fekalije, nanositi bol, i ponizavati ih na druge nacine. Smatram da dosta tih zelja i fantazija proizlazi zbog utjecaja crkve jer oni bombardiraju djecu sa idejama da su poniznost, mucenistvo i fizicka bol put do raja i izbjegavanje vjecnog ognjista.

i koje pitanje za Ancksunamun: jesi li ti uvijek dominatrix ili volis biti i dominirana? i ako mozda znas sto je cesce kod ljudi, da budu uvijek dominirani/dominantni, ili oboje podjednako? a ako neznas onda procjeni po svome iskustvu, necu ti zamjeriti ako se ispostavi da tvoja pretpostavka nije tocna

Regularni forumaš Avatar od korisnika aLoJa VeRa
    Datum registracije
    09-10-11
    Starost
    33
    Poruka
    124
    Liked
    18 times

meni je to fuj

Lajkaj nas na Facebooku