Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; Tenks, bat nou tenks...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-10-07, 01:57   #21 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 31
Poruka: 22,001
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Golden Shower

Tenks, bat nou tenks

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 01:59   #22 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 15,343
slay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnostslay ima blistavu budućnost

Star 01-10-07, 02:38   #23 (permalink)
mašina

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 22
Poruka: 5,230
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Najlipši mi je okus kad mi partnerica taj dan jede lubenice pa onda onako lipo stane isnad mene i iscidi mi to sve iz pice u usta...

Daaaaaaaaj pa šta je ovo kakvi zlatni tuševi aaaaaaargh!!!!!! ĐIZS!!!!!!!!!!!
Servant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 09:50   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 2
Poruka: 3,822
Dar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavanDar1 je slavan

Nek ti neko stavi lisice. U ludnici.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 10:37   #25 (permalink)
1 + 1

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 27
Poruka: 9,234
dorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosandorina ima na što biti ponosan

Ovaj topic je dobar za sve koji pokušavaju izgubit kg.
Evo, ništa od mog doručka
Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke

'Oš se kladit da ćeš se vratit ovdje?
Jbga... nemogu izdržat
moja ljubavi
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 11:29   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,534
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Fino... a reci ti meni, mislim, shvaćam da je forum mjesto gdje su svakakve teme ok i gdje se raspravlja o svačemu... ali što te motivira da nam opisuješ svoju seksualnost i seksualne navike?? Jel forum shvaćaš kao mjesto za pronalaženje novog roba ili je pričanje o tome dio onoga što te uzbuđuje i uspaljuje??
Dalje, da li tebe kao gospodaricu cijela ta igra uspaljuje i ako da gdje je u svemu tome seks... ako ne, zašto se to inače u literaturi povezuje sa seksom??
Da krenemo nekim redom..
Na tvoje pitanje, odgovorit ću ti pitanjem..Što tebe ili bilo koga ovdje motivira da piše o sisama, bradavicama, diranju, sexu općenito?
Isti motiv koji i tebe motivira, jel' tako?
Da li tebe uspaljuje pisanje i odgovaranje na teme o sexu?
Odgovor na svoja postavljena pitanja meni, ćeš pronaći u pitanjima koje postavljaš sebi..
Ovaj forum mi nije mjesto za pronalaženje robova, niti to mora biti uopće internet.Član sam i drugih foruma, koji imaju prvenstveno naglasak na sex, bdsm i slično.A nisam ni pristalica nalaženja osoba sa istim sklonostima preko neta, mada to ne znači da ih nikada nisam ni susrela i upoznala na taj način.
Bondage & domination je takva veza u kojoj Gospodarica ili Gospodar zavodi svoju submisivnu osobu svojim zahtjevima i željom za poslušnošću dok ona njega zavodi svojom željom da ga sluša i ostvari njegove želje zato što je submisivna .
Gospodarica ne daje napamet nekakva naređenja onako kako joj dođe i kako si zamišlja, dominacija nije nipošto davanje naređenja, treba upoznati osobu, osjetiti njenu psihu, želje , volju i naći načina da sub stvarno želi ugoditi i da svakako uživa u tome što je ugodila, dominantna osoba mora biti učenik, učitelj, zaštitnik i ljubavnik svojoj sub osobi, iako tako na prvi pogled ne izgleda to je odnos pun ljubavi i poštovanja a ne samo davanja i izvršavanja naređenja, svi misle da tu nema nježnosti a ima je više nego u većini takozvanih normalnih veza, ali su definirana neka pravila kojih
se pridržavaju i istražuju u okviru tih pravila tražeći nove granice, osiguravajući tu granicu safe wordom ili drugim dogovorenim znakom koji se ni sa jedne strane ne smije zloupotrijebiti da bi ostao visok nivo povjerenja na obje strane što je osnovno i nužno potrebn
Komunikacija i iskrenost je tu jako bitna, sub mora biti spremna otvoreno govoriti o svojim osjećajima, željama, maštanjima a dom mora biti otvoren i spreman na razumijevanje, i svakako ozbiljno shvatiti afinitete svog partnera komparirati i prilagoditi svojima ,vremenom .
Zašto se bdsm, uspoređuje sa sexom, ako tu nema sexa?
Ima ga, ali u većini situacija ne..upravo je to ljepota takvog odnosa, gdje je svrha pružanja sexualnog zadovoljstva Gospodarici, a da se pri tome ne misli na penetraciju.Sexualno me zadovoljava već sam pogled na stvora ispod mojih nogu, na biće, koje je spremno sve učiniti kako bi zadovoljilo svoju Gospodaricu. Moji session-i gotovo uvijek završavaju sexualnim zadovoljstvom,bilo masturbacijom u situaciji kada rob ispunjava zadatak, ili da mi on to čini svojim jezikom..

ZABRANJENO REKLAMIRANJE DRUGIH FORUMA !!!

-sahasa

Zadnji Uredio sahasa : 01-10-07 u 11:38.
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 11:58   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,534
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

ok
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg headbg.jpg (4.7 KB, 105 pogleda)
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:10   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 32
Poruka: 1,156
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

kakvih sve umobolnih ljudi pi*** rodi
Pa nemogu vjerovat
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:16   #29 (permalink)
KURŠLUS

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 23
Poruka: 5,891
cina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijama

nadam se da je zenska sa slike bar oprala plocice na kojima frajer lezi...a vidis mogao bi se i prehladiti dok ceka da se ona ispisa
ljudi uopce ne razmisljaju
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:18   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 21
Poruka: 5,506
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
nadam se da je zenska sa slike bar oprala plocice na kojima frajer lezi...a vidis mogao bi se i prehladiti dok ceka da se ona ispisa
ljudi uopce ne razmisljaju
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114