| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Morpheus14 kakvih sve umobolnih ljudi pi*** rodi Pa nemogu vjerovat Malo pristojnosti,čemu vrijeđanje... |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 32
Poruka: 1,156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pa zao mi je sto si se nasla uvrjeđena ali ovo je stvarno previse sto nas zamaras sa svojim sexualnim glupostima ovo je cista perverzija i bolesnoca nadam se da ce modovi ovo vidjet i ove tvoje degutantne slike kao i ovaj tvoj post maknut. ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,534
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Citat:
Forum je javan i služi za iznošenje mišljenja itd.. Moje slike i postovi su niti više niti manje degutantni od ostalih ovdje. Perverzno nije isto što i bolesno, i obrnuto.. O tome mogu davati mišljenja kompetentni ljudi od struke | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 32
Poruka: 1,156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Citat:
onda se nisi trebala naci uvrjedjena jer sam ja samo rekao svoje misljenje. a to sto perverzno i bolesno nije isto nije ok ali onda je ovo bolesno. a ako ti ovdje vidis degutantnije teme i slike od ovih tvojih onda zbilja nesto nevalja | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| user friendly Datum registracije: 02-06-04 Lokacija: Zagreb Godina: 32
Poruka: 10,439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Citat:
Ako dvoje ljudi radi nešto uz obostrani pristanak i na obostrano zadovoljstvo tko sam ja da ih osuđujem i nazivam nenormalnima samo zato jer ja to ne radim? Ista ili slična rasprava bi se mogla voditi (a i vodila se) o npr. analnom seksu. Onima koji ga prakticiraju je potpuno normalan a ovima drugima nije i zgražaju se pri samoj pomisli na njega... Zato bi zamolio korisnike da slobodno raspravljaju i iznose mišljenja ali bez vrijeđanja drugih samo zato jer imaju drugačije sklonosti od njih samih
__________________ Ilsa: But what about us? Rick: We'll always have Paris. Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:02.