Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Morpheus14 kakvih sve umobolnih ljudi pi*** rodi Pa nemogu vjerovat Malo pristojnosti,čemu vrijeđanje...
Tako je javan je i sluzi za iznosenje misljenja.
onda se nisi trebala naci uvrjedjena jer sam ja samo rekao svoje misljenje.
a to sto perverzno i bolesno nije isto nije ok ali onda je ovo bolesno.
a ako ti ovdje vidis degutantnije teme i slike od ovih tvojih onda zbilja nesto nevalja
slažem se sa ovom dominom.Svatko voli nešto,svatko ima svoj fetish.I ovakva dominacija može biti uzbudljiva.Nisam nikad probao ali ne znači da ga nebi volio probati.....
To netko zbilja radi? gnjusno
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Ovakav bi sličan bio i moj komentar na ovu temu...
Ako dvoje ljudi radi nešto uz obostrani pristanak i na obostrano zadovoljstvo tko sam ja da ih osuđujem i nazivam nenormalnima samo zato jer ja to ne radim?
Ista ili slična rasprava bi se mogla voditi (a i vodila se) o npr. analnom seksu. Onima koji ga prakticiraju je potpuno normalan a ovima drugima nije i zgražaju se pri samoj pomisli na njega...
Zato bi zamolio korisnike da slobodno raspravljaju i iznose mišljenja ali bez vrijeđanja drugih samo zato jer imaju drugačije sklonosti od njih samih
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
ko je vrijeđao?
ja sam samo rekao da mi je to gnjusno...
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.