Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Morpheus14 kakvih sve umobolnih ljudi pi*** rodi Pa nemogu vjerovat Malo pristojnosti,čemu vrijeđanje...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-10-07, 12:22   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,534
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: Golden Shower

Citat:
Pravi autor: Morpheus14 Pogledaj Poruke

kakvih sve umobolnih ljudi pi*** rodi
Pa nemogu vjerovat

Malo pristojnosti,čemu vrijeđanje
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:30   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 32
Poruka: 1,156
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Thumbs down Re: Golden Shower

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Malo pristojnosti,čemu vrijeđanje
Pa zao mi je sto si se nasla uvrjeđena
ali ovo je stvarno previse sto nas zamaras sa svojim sexualnim glupostima ovo je cista perverzija i bolesnoca nadam se da ce modovi ovo vidjet i ove tvoje degutantne slike kao i ovaj tvoj post maknut.
Morpheus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:33   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,534
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Morpheus14 Pogledaj Poruke
Pa zao mi je sto si se nasla uvrjeđena
ali ovo je stvarno previse sto nas zamaras sa svojim sexualnim glupostima ovo je cista perverzija i bolesnoca nadam se da ce modovi ovo vidjet i ove tvoje degutantne slike kao i ovaj tvoj post maknut.

Forum je javan i služi za iznošenje mišljenja itd..
Moje slike i postovi su niti više niti manje degutantni od ostalih ovdje.
Perverzno nije isto što i bolesno, i obrnuto..
O tome mogu davati mišljenja kompetentni ljudi od struke
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 12:54   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 1,156
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Forum je javan i služi za iznošenje mišljenja itd..
Moje slike i postovi su niti više niti manje degutantni od ostalih ovdje.
Perverzno nije isto što i bolesno, i obrnuto..
O tome mogu davati mišljenja kompetentni ljudi od struke
Tako je javan je i sluzi za iznosenje misljenja.
onda se nisi trebala naci uvrjedjena jer sam ja samo rekao svoje misljenje.
a to sto perverzno i bolesno nije isto nije ok ali onda je ovo bolesno.
a ako ti ovdje vidis degutantnije teme i slike od ovih tvojih onda zbilja nesto nevalja
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:01   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
zeljko_ri se izdvaja iz mase

slažem se sa ovom dominom.Svatko voli nešto,svatko ima svoj fetish.I ovakva dominacija može biti uzbudljiva.Nisam nikad probao ali ne znači da ga nebi volio probati.....
zeljko_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:03   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 27
Poruka: 3,562
carica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobarcarica je stvarno dobar

To netko zbilja radi? gnjusno
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:06   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
zeljko_ri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke

zar se netko zbilja sexa uopće? gnjusno
zeljko_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:07   #38 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 21
Poruka: 5,506
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
slažem se tobom
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:09   #39 (permalink)
user friendly

Datum registracije: 02-06-04
Poruka: 10,439
Joks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnostJoks ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: ivana-du Pogledaj Poruke
nije mi bas jasno sta tu moze bit zanimljivo ili kako to moze nekoga "palit"...meni osobno je odvratno. Ima nas svakakvih, pa tko voli nek izvoli
Ovakav bi sličan bio i moj komentar na ovu temu...

Ako dvoje ljudi radi nešto uz obostrani pristanak i na obostrano zadovoljstvo tko sam ja da ih osuđujem i nazivam nenormalnima samo zato jer ja to ne radim?
Ista ili slična rasprava bi se mogla voditi (a i vodila se) o npr. analnom seksu. Onima koji ga prakticiraju je potpuno normalan a ovima drugima nije i zgražaju se pri samoj pomisli na njega...

Zato bi zamolio korisnike da slobodno raspravljaju i iznose mišljenja ali bez vrijeđanja drugih samo zato jer imaju drugačije sklonosti od njih samih

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:11   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 21
Poruka: 5,506
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ko je vrijeđao? ja sam samo rekao da mi je to gnjusno...
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114