| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: spasoje ko je vrijeđao? ja sam samo rekao da mi je to gnjusno... Tako je, meni je ... |
| | #42 (permalink) |
| user friendly Datum registracije: 02-06-04 Lokacija: Zagreb Godina: 32
Poruka: 10,436
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Ne ti...u nekim prijašnjim postovima ima nepotrebnog vrijeđanja...
__________________ Ilsa: But what about us? Rick: We'll always have Paris. Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Golden Shower sve super i sve pet....bicujte se ili sta vec koliko god ocete...ali nikad mi nece bit jasno kako nekoga moze napaljivat da mu netko naređuje da mu ocisti kuhinju i takve budalastine ...ja osobno bih zabio dominu nakon prve naredbe....samo sto je problem sto bi se onda ona napalila ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 32
Poruka: 1,156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Prihvacam opemenu! iako mislim da nisam vrjedjao direktno clanicu koja je pisala u ovom postu. i to sam joj naknadno ispod napisao da se nemora naci uvrjedjenom jer mi to nije ni bila namjera samo sam komentirao opcenito i izrekao svoje misljenje. Ako se netko nasao uvrjeđenim Ispricavam se |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 2,786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Kidam nalijevo iz teme......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 24
Poruka: 4,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Citat:
Ne pali me pričanje o seksu preko foruma... Eto viš da je ipak potrebno da odgovoriš konkretno, jer sumnjam da svi imaju istu motivaciju, iako rade iste stvari...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #49 (permalink) | |||
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,534
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Vidiš , daješ dijagnoze, da li si ti stvarno kompetentan za to?! Mislim da ne, jer će ti svaki liječnik -psihijatar reći da to nije bolesno..Imati svoje mišljenje je u redu, ali o temi itd., što ne znači vrijeđanje osobe koja postavlja temu Evo, ovdje vrijeđaš, ne iznosš mišljenje.No, sve je o.k., jednim djelom razumijem reakciju vašu, jer se niste susreli sa takvim ili sličnim stvarima.Ja sam osoba liberalnih nazora i za mene ništa nije bolesno, osim pedofilije i animal sexa. Citat:
samo nije domina, već velikim slovom Domina Citat:
Čitaj se prije.No, it's o.k-kako j rekla Fani Citat:
Motiv je bio kao što sam gore napisala, samo jedan, a to je iskustva i mišljenja. I pisat ću i dalje, jer ne radim ništa loše..Sve što pišem je dobronamjerno.. Nadam se da ti je sada jasnije, ako nije možemo dalje do mile volje ![]() | |||
| | |
| | #50 (permalink) | ||||||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 24
Poruka: 4,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | ||||||||
| | |
![]() |
| Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.

ko je vrijeđao?