Ne ti...u nekim prijašnjim postovima ima nepotrebnog vrijeđanja...
Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: spasoje ko je vrijeđao? ja sam samo rekao da mi je to gnjusno... Tako je, meni je takav ...
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Ne ti...u nekim prijašnjim postovima ima nepotrebnog vrijeđanja...
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
sve super i sve pet....bicujte se ili sta vec koliko god ocete...ali nikad mi nece bit jasno kako nekoga moze napaljivat da mu netko naređuje da mu ocisti kuhinju i takve budalastine...ja osobno bih zabio dominu nakon prve naredbe....samo sto je problem sto bi se onda ona napalila
![]()
ja nisam luzer o naprotiv....
Prihvacam opemenu!
iako mislim da nisam vrjedjao direktno clanicu koja je pisala u ovom postu.
i to sam joj naknadno ispod napisao da se nemora naci uvrjedjenom jer mi to nije ni bila namjera samo sam komentirao opcenito i izrekao svoje misljenje.
Ako se netko nasao uvrjeđenim Ispricavam se
Kidam nalijevo iz teme......
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
Ok... dakle o pissu pišeš jer voliš razmjeniti iskustva sa ljudima koji prakticiraju iste stvari kao i ti, čuti što drugi misle o tome i možda nešto naučiti na tu temu što ne znaš?? Nisam baš dobio dojam da pokušavaš ili još bolje možeš razmijeniti iskustva na ovom forumu, pazi rekao sam razmijeniti, jer sve što smo do sad čuli su tvoje priče... Pokušavam saznati što te potiče da raspravljaš o nečemu za što očito (ili bar ja nisam dosad uhvatio) nitko nema interesa ovdje. Mislim da se pisanje na temu seksa moje i tvoje jako razlikuje... jer ja nikad ne pišem na temu seksa stvari tipa: s leđa je jebem u picu i diram joj sisu, drugom je rukom držim za vrat, a ona sva crvena uzdiše... s druge strane tvoje su priče vrlo slikovite...
Ne pali me pričanje o seksu preko foruma...
Eto viš da je ipak potrebno da odgovoriš konkretno, jer sumnjam da svi imaju istu motivaciju, iako rade iste stvari...
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Vidiš , daješ dijagnoze, da li si ti stvarno kompetentan za to?! Mislim da ne, jer će ti svaki liječnik -psihijatar reći da to nije bolesno..Imati svoje mišljenje je u redu, ali o temi itd., što ne znači vrijeđanje osobe koja postavlja temu
Evo, ovdje vrijeđaš, ne iznosš mišljenje.No, sve je o.k., jednim djelom razumijem reakciju vašu, jer se niste susreli sa takvim ili sličnim stvarima.Ja sam osoba liberalnih nazora i za mene ništa nije bolesno, osim pedofilije i animal sexa.
![]()
samo nije domina, već velikim slovom Domina![]()
![]()
Čitaj se prije.No, it's o.k-kako j rekla Fani![]()
Da, moj motiv pisanja o bdsm i s/m odnosu, je čisto znatiželja i mišljenje drugih, te da li ima osoba ovdje koji to prakticiraju ili bi htjeli, pa čak i naučiti kako ti kažeš nešto ako postoji osoba sa većim iskustvom od mene. Moja namjera nisu moje pričanje priča, ja ovdje nigdje nisam iznosila svoje sessione, već sam postavljajući temu pitala za mišljenje i iskustva.I to da nema interesa, ne vjerujem, ima nas u manjini, no ja želim čuti i mišljenje one kontra većine, što ne znači da prihvaćam vrijeđanje.Iznošenje mišljenja ne znači i vrijeđanje. Da li se moje i tvoje pisanje o sexu razlikuje ili ne, to nije bitno, čitaj me gdje ja opisujem svoje sisseone, kojibi stvarno po Vama bili preko svake granice degutantni.Riječi koje sam upotrijebila, su strap-on, bičevanje, piss, scat i sl. Zar je to degutantnije od jebanje u šupak, sise, pička, kurac i sl.riječi.
Motiv je bio kao što sam gore napisala, samo jedan, a to je iskustva i mišljenja. I pisat ću i dalje, jer ne radim ništa loše..Sve što pišem je dobronamjerno..
Nadam se da ti je sada jasnije, ako nije možemo dalje do mile volje![]()
Pa na to sam ti htio ukazati... vidim da si ustrajna, a očito je da nema nikog tko dijeli tvoje opredjeljenje... Veliš da ćeš i dalje pisati, pa me zanima zašto?? Očito razlozi koje si ovdje navela nisu ti razlozi koji te motiviraju, kad za sve to trebaš sugovornika, a ne hrpu ljudi koja ti govori da si poremećena. A ividim da si se postavila ko da te ja napadam, a to nije slučaj, samo ulazim dublje u bit stvari (iako se ti nedaš i površno odgovaraš), jer mi nije u interesu provocirati.
Odlično... ja te nisam vrijeđao... ali ti pokušavam ukazati da ovdje manjina ne postoji, a ti si kao što kažeš ustrajna, pa me zanima motivacija... jer vidiš da nije baš neko mjesto gdje ćeš naći sugovornika koji je po iskustvu ili čak opredjeljenju imalo sličan tebi... dakle nemaš sugovornika na ontopik temu, samo one koji će te uvrijediti...Moja namjera nisu moje pričanje priča, ja ovdje nigdje nisam iznosila svoje sessione, već sam postavljajući temu pitala za mišljenje i iskustva.I to da nema interesa, ne vjerujem, ima nas u manjini, no ja želim čuti i mišljenje one kontra većine, što ne znači da prihvaćam vrijeđanje.Okej, shvatio sam, šta si tako navalila na vrijeđanje, ja te ne vrijeđam... pričam s tobom...
Iznošenje mišljenja ne znači i vrijeđanje.Ja nisam rekao da je išta degutantno, nisam rekao da si poremećena ni ništa slično, rekao sam da nemaš sugovornika...Da li se moje i tvoje pisanje o sexu razlikuje ili ne, to nije bitno, čitaj me gdje ja opisujem svoje sisseone, kojibi stvarno po Vama bili preko svake granice degutantni.Ne znam i nije to tema mog pitanja, niti si odgovorila na moje pitanje... rekla si da tražim odgovore na pitanja koja sam tebi postavio kod sebe, a sad veliš da je nebitno da li nam se pisanje razlikuje... jer bitno ili nije??Riječi koje sam upotrijebila, su strap-on, bičevanje, piss, scat i sl. Zar je to degutantnije od jebanje u šupak, sise, pička, kurac i sl.riječi.Super... shvaćam... i ponavljam ti peti put da te ja nisam uvrijedio, samo zato jer si ti pet puta spomenula neko vrijeđanje... Ja sam liberalan i super mi je u svemu što ti uživaš... da li bi ja to radio ili ne, to je druga stvar i nema veze sa tobom.Motiv je bio kao što sam gore napisala, samo jedan, a to je iskustva i mišljenja. I pisat ću i dalje, jer ne radim ništa loše...Da... i ja isto...Sve što pišem je dobronamjerno..U tom i je bit... nisi ništa odgovorila, prvo si rekla da odgovore tražim u sebi... sad si dala odgovor koji ne drži vodu, jer iskustva ne možeš razmjenjivati ako nemaš s kim, a ne možeš nešto naučiti, ako nemaš od koga... Ja i volim kad se oduži... u tome je bit diskusije... možemo do mile volje...Nadam se da ti je sada jasnije, ako nije možemo dalje do mile volje![]()
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.