Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; ok Domina...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-10-07, 23:48   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
zeljko_ri se izdvaja iz mase
Re: Golden Shower

ok Domina
zeljko_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 00:03   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,534
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Pa na to sam ti htio ukazati... vidim da si ustrajna, a očito je da nema nikog tko dijeli tvoje opredjeljenje... Veliš da ćeš i dalje pisati, pa me zanima zašto?? Očito razlozi koje si ovdje navela nisu ti razlozi koji te motiviraju, kad za sve to trebaš sugovornika, a ne hrpu ljudi koja ti govori da si poremećena. A ividim da si se postavila ko da te ja napadam, a to nije slučaj, samo ulazim dublje u bit stvari (iako se ti nedaš i površno odgovaraš), jer mi nije u interesu provocirati.

Da, to su zaista moji motivi i razlozi.A to što netko kaže da sam poremećena, ne znači da ću prestati pisati.Pišemo ono što jesam što osjećam, ne prićam floskule i izmišljotine, iskrena sam i to je to.Da tražim sugovornika, onda bi bi bila na bdsm hrvatska forumu, tamo imam sugovornike.A ovdje je prvenstveno me zanimalo mišljenje drugih i da li ima još nekoga.Vjerujem da ima, jer se netko i javio na pp, samo se vjerojatno boje javno na forumu išta izložiti, da ih ne dočeka linč kao mene.

Odlično... ja te nisam vrijeđao... ali ti pokušavam ukazati da ovdje manjina ne postoji, a ti si kao što kažeš ustrajna, pa me zanima motivacija... jer vidiš da nije baš neko mjesto gdje ćeš naći sugovornika koji je po iskustvu ili čak opredjeljenju imalo sličan tebi... dakle nemaš sugovornika na ontopik temu, samo one koji će te uvrijediti...
Okej, shvatio sam, šta si tako navalila na vrijeđanje, ja te ne vrijeđam... pričam s tobom...
Ja nisam rekao da je išta degutantno, nisam rekao da si poremećena ni ništa slično, rekao sam da nemaš sugovornika... Ne znam i nije to tema mog pitanja, niti si odgovorila na moje pitanje... rekla si da tražim odgovore na pitanja koja sam tebi postavio kod sebe, a sad veliš da je nebitno da li nam se pisanje razlikuje... jer bitno ili nije??
Super... shvaćam... i ponavljam ti peti put da te ja nisam uvrijedio, samo zato jer si ti pet puta spomenula neko vrijeđanje... Ja sam liberalan i super mi je u svemu što ti uživaš... da li bi ja to radio ili ne, to je druga stvar i nema veze sa tobom. Da... i ja isto...

U tom i je bit... nisi ništa odgovorila, prvo si rekla da odgovore tražim u sebi... sad si dala odgovor koji ne drži vodu, jer iskustva ne možeš razmjenjivati ako nemaš s kim, a ne možeš nešto naučiti, ako nemaš od koga... Ja i volim kad se oduži... u tome je bit diskusije... možemo do mile volje...
Da, to su zaista moji motivi i razlozi.A to što netko kaže da sam poremećena, ne znači da ću prestati pisati.Pišemo ono što jesam što osjećam, ne prićam floskule i izmišljotine, iskrena sam i to je to.Da tražim sugovornika, onda bi bi bila na bdsm hrvatska forumu, tamo imam sugovornike.A ovdje je prvenstveno me zanimalo mišljenje drugih i da li ima još nekoga.Vjerujem da ima, jer se netko i javio na pp, samo se vjerojatno boje javno na forumu išta izložiti, da ih ne dočeka linč kao mene.

Nisi me vrijeđao to je o.k Ali kažem ti jo jednom, ne tražim sugovornika, već mišljenja drugih, istomišljenika ili kontra mišljenja, ali bez vrijeđanja.Koji ti još dio nije jasan?

Pozdrav

Mistress I
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 00:30   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,916
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

evo zanima me ako imas nekog podanika za posudit...treba mi prekopat vrt...a ak bude dobro obavio...dat cu mu da mi poslozi drva u drvarnicu
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 10:34   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,116
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

mislim ne kužim.. ima nas svakakvih a svi smo se jednoglasno složili još u tvojoj prvoj temi da je to "malo" freaky!!! ne vidim razloga za još gorim, i gnjusnijim temama ( kao ova npr.)
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 11:02   #55 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 26
Poruka: 2,306
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Jadan je taj muški koji na tebe naleti....
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 11:04   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,116
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Jadan je taj muški koji na tebe naleti....
ako je uopće muški.. ma sumnjam da će bit ikakav stvor u ljudskom obliku..
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 12:03   #57 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,534
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
ako je uopće muški.. ma sumnjam da će bit ikakav stvor u ljudskom obliku..
Da, muško je trenutno..U kojem si ti obliku govori tvoj način konverzacije gore..

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
mislim ne kužim.. ima nas svakakvih a svi smo se jednoglasno složili još u tvojoj prvoj temi da je to "malo" freaky!!! ne vidim razloga za još gorim, i gnjusnijim temama ( kao ova npr.)

Hehehhe
i meni je možda gnjusnija tema, sise, bradavice jebanje itd. tema koje pišete ovdje..

Zadnji Uredio daidza : 02-10-07 u 12:10.
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 12:36   #58 (permalink)
Gazdarica

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 21
Poruka: 907
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
evo zanima me ako imas nekog podanika za posudit...treba mi prekopat vrt...a ak bude dobro obavio...dat cu mu da mi poslozi drva u drvarnicu
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 12:39   #59 (permalink)
KURŠLUS

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 23
Poruka: 5,890
cina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijamacina ima reputaciju nad reputacijama

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
i jos ga nakon toga dobro prebijes i sutnes nogom u dupe

on uziva, ti uzivas, svi sretni...viš, viš, nije to tak ni bolesno , ni lose
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 12:41   #60 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 26
Poruka: 2,306
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Kad malo bilje razmislim, nisi ni ti luda, zapravo svaka ti čast!

Treba nać "čovjeka" da ti očisti kupaonici, sredi kuhinji, pospremi cijeli stan i obliže cipele... a za nagradu da dobije piss u usta ili hraćak u facu.

...pa, to nebi ni Pakistanac u Dubai-u napravio.....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114