| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Golden Shower u Društvo forumu; ok Domina... |
| | #52 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,534
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Citat:
Nisi me vrijeđao to je o.k Ali kažem ti jo jednom, ne tražim sugovornika, već mišljenja drugih, istomišljenika ili kontra mišljenja, ali bez vrijeđanja.Koji ti još dio nije jasan? Pozdrav Mistress I ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Golden Shower evo zanima me ako imas nekog podanika za posudit...treba mi prekopat vrt...a ak bude dobro obavio...dat cu mu da mi poslozi drva u drvarnicu ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower mislim ne kužim.. ima nas svakakvih a svi smo se jednoglasno složili još u tvojoj prvoj temi da je to "malo" freaky!!! ne vidim razloga za još gorim, i gnjusnijim temama ( kao ova npr.) ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 26
Poruka: 2,306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Jadan je taj muški koji na tebe naleti.... ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower ako je uopće muški.. ma sumnjam da će bit ikakav stvor u ljudskom obliku.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #57 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,534
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
Hehehhe i meni je možda gnjusnija tema, sise, bradavice jebanje itd. tema koje pišete ovdje.. Zadnji Uredio daidza : 02-10-07 u 12:10. | ||
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Gazdarica Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 21
Poruka: 907
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Citat:
![]()
__________________ Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 26
Poruka: 2,306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Golden Shower Kad malo bilje razmislim, nisi ni ti luda, zapravo svaka ti čast! Treba nać "čovjeka" da ti očisti kupaonici, sredi kuhinji, pospremi cijeli stan i obliže cipele... a za nagradu da dobije piss u usta ili hraćak u facu. ![]() ...pa, to nebi ni Pakistanac u Dubai-u napravio.....
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: golden, golden shower, pisanje, pissing, shower |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.