A jel skuha ručak prije nego ga potjeraš van?![]()
Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Gospodarice, može pitanje? Kad radiš piss u usta jel` robovi gutaju ili ne? I jesi ikad nekom, recimo, razbila zube?...
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
A jel skuha ručak prije nego ga potjeraš van?![]()
stupid is as stupid does
U nekim stvarima nisam pretjerano liberalan, ali nastojim razumjeti "liberalne".
Često ne uspjevam.
Nemam namjeru previše raspravljati u ovoj temi ali želim postaviti pitanje.
Gdje normalno postaje nenormalno?
Ili
Kada nenormalno postaje normalno?
Osobno sam bio prisutan kad je jedan mladić uhvaćen u krađi doživio nevjerovatnu erekciju i nije ju mogao sakriti pred nama.
Dakle njega sexualno uzbuđuje ta situacija. Uzbuđuje ga sama pomisao da je napravio nešto što nije smio.
Odnosno, da bi doživio sexualno uzbuđenje dotični mladić mora krasti, mora raditi nešto što se kosi sa uobičajenim normama ponašanja.
Treba li ga osuđivati?
Da li je on normalan?
Treba li mu dopustiti seksualno uzbuđenje (dakle krađu)?
I tako redom mogu ići pitanja.
Da ne idem korak po korak, slijedom navedenog dolazim do zaključka da postoje ljudi koje uzbuđuje tuđa patnja, tuđa bol ...
Dakle oni svoje sexualno uzbuđenje doživljavaju nanoseći nekome patnju, odnosno bol. Ako to i paćeniku odgovara - nema problema.
Što ako se pretjera u seksualnom uzbuđenju?
I jedno i drugo uzbuđuje recimo krv ili će zajednički orgazam doživjeti tek kad jedno drugome oduzme život. To je san snova, jedini pravi vrhunac uzbuđenja, oboje su suglasni i ......
Zar ih treba osuđivati samo zato što su malo drugačiji od drugih?
Mislim da se granice normalnog pomiču predaleko i prebrzo.
No, to je samo moje mišljenje.
Stvar je u samom osjećaju nadmoći i želji za besmrtnim: ja sam toliko jak, toliko snažan, toliko moćan da mi ništa ne može biti na putu i osjećaj za samim "biti živ"; tek u recimo, riskantnom uzbuđenju osjeća onaj neki životni elan, pomicanje samih granica dopuštene moći (neznam ak je izraz dobar)...
stupid is as stupid does
ne da mi se sve citati.. svako ima neke svoje perverzije koje obozava.. ali bas da se njima treba hvalisati po forumu... ne treba..
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"
meni je i masturbacija grijeh, šta da uopće pišem što mislim o ovim perverzijama.![]()