Stranica 8 od 17 PrvoPrvo ... 345678910111213 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 71 do 80 od 166

Golden Shower

Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Ne volim da neko piša po meni, a tek u usta... Nek svako radi šta mu je gušt, al meni ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika kresola
    Datum registracije
    17-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    3,535
    Liked
    0 times

Re: Golden Shower

Ne volim da neko piša po meni, a tek u usta... Nek svako radi šta mu je gušt, al meni se ovo ne da

Uvaženi forumas Avatar od korisnika venus01
    Datum registracije
    12-10-06
    Starost
    28
    Poruka
    579
    Liked
    0 times

mislim da su mi neke stvari jednostavno tooooo much!!
    Citat Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
    Mamu bi ( ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.

Akademik Foruma Avatar od korisnika Snjesko Bijelic
    Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

evo jedan prigodni
    Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

prof. Foruma Avatar od korisnika Eleonora
    Datum registracije
    13-04-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,766
    Liked
    6 times

Ma to je sve bljak,fuj ipak mislim da bi se nužde trebale obavljat u wc!
    Joj kad samo pomislim,ma fuj ima svakakvih sranja na ovom svijetu što se tiče toga kaj koga pali al ovo je valjda najodvratnija!
    Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Akademik Foruma Avatar od korisnika Snjesko Bijelic
    Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
    !
    Joj kad samo pomislim,ma fuj ima svakakvih sranja na ovom svijetu što se tiče toga kaj koga pali al ovo je valjda najodvratnija!
    da i meni je odvratno,bljak
    Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

Banned
    Datum registracije
    08-09-07
    Poruka
    2,517
    Liked
    1 times

QUOTE=mama;512122]Gospodarice, može pitanje?
    Kad radiš piss u usta jel` robovi gutaju ili ne?
    I jesi ikad nekom, recimo, razbila zube?

Hahaha.Pa ovisi ponekad gutaja, ponekad ne.Ovisi što želim u tom trenutku.Nisam, razbila nikome zube, bdsm nije nasilje,postoje pravila sigurnosti , a sve što se radi su suglasne obje strane.

[/QUOTE]

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    A jel skuha ručak prije nego ga potjeraš van?
    Da, ponekad skuha, ako to želim.

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    U nekim stvarima nisam pretjerano liberalan, ali nastojim razumjeti "liberalne".
    Često ne uspjevam.

Nemam namjeru previše raspravljati u ovoj temi ali želim postaviti pitanje.

Gdje normalno postaje nenormalno?

Ili

Kada nenormalno postaje normalno?

Osobno sam bio prisutan kad je jedan mladić uhvaćen u krađi doživio nevjerovatnu erekciju i nije ju mogao sakriti pred nama.
    Dakle njega sexualno uzbuđuje ta situacija. Uzbuđuje ga sama pomisao da je napravio nešto što nije smio.
    Odnosno, da bi doživio sexualno uzbuđenje dotični mladić mora krasti, mora raditi nešto što se kosi sa uobičajenim normama ponašanja.

Treba li ga osuđivati?
    Da li je on normalan?
    Treba li mu dopustiti seksualno uzbuđenje (dakle krađu)?
    I tako redom mogu ići pitanja.

Da ne idem korak po korak, slijedom navedenog dolazim do zaključka da postoje ljudi koje uzbuđuje tuđa patnja, tuđa bol ...
    Dakle oni svoje sexualno uzbuđenje doživljavaju nanoseći nekome patnju, odnosno bol. Ako to i paćeniku odgovara - nema problema.

Što ako se pretjera u seksualnom uzbuđenju?
    I jedno i drugo uzbuđuje recimo krv ili će zajednički orgazam doživjeti tek kad jedno drugome oduzme život. To je san snova, jedini pravi vrhunac uzbuđenja, oboje su suglasni i ......

Zar ih treba osuđivati samo zato što su malo drugačiji od drugih?

Mislim da se granice normalnog pomiču predaleko i prebrzo.

No, to je samo moje mišljenje.
    Tko upće defenira i određuje što je normalno ili nenormalno? znači ako je netko u manjini da nije normalan?
    Sama definicija nenormalnosti ili normalnosti ne postoji. Takvi pojmovi, ovisno o "kategoriji" na koju se odnosi , može ih definirati kulturološki, društveni, politički fenomen itd.
    "Normalno" društvo shvaća kao fenomen pravila ponašanja, mišljenja i koji ne odstupa od pisanih ili nepisanih normi. Te, kao takvo u određenom društvu kao pojava posatje prihvatljivo.
    Dakle, društvo u kojem živimo određuju pojam normalnog ili nenormalnog tradicija, vanike, običaji, autoritet, zakoni, kulturološke norme, moralne norme itd. Znači ako je nešto gdje se sada nalaziš u toj sredini, normalno, ne znači da će to prihvatiti normalnim 100 kilometara dalje.
    Kontrakulturološke skupine, subkulture, shvaćaju da su im osnovna prava narušena, definiranjem društva normi normalno prihvaćenog ponašanja, s čime se i ja slažem definitivno.Ako u nečemu dobrovoljno sudjeluju obe osobe, ne ugrožavaju opstanak, prava , život itd. drugih osoba, ne vidim razloga zašto bi se nešto prozivalo nenormalnim-ako taj izraz kao i normalno postoji.
    Spomenuo si ubijanje i krađu kao situacije u kojima se osoba sexualno uzbuđuje.Da, ali u tom slučaju direktno ili indirektno se ugrožava osoba, život, pravo, imovina itd.Isto, kao i silovanje što uzbuđuje silovatelja. Dakle, treba razlučuti pojmove , ne pomicati granice-jer granice ne postoje-ako si osoba imaš prava živjeti kako želiš, sve dok ne ugrožavaš što sam navela gore.Granice nema, jer nitko nikoga nema pravo ograničavati, ako ne šteti nikome.
    Zaključak je da pravila ne postoje, bilo pisana ili ne pisana, koja određuju što je normalno ili nenormalno, već ta dva pojma uvjetuju kulturološke, tradicionaolne, moralne itd. norma društva u kojem se nalaziš i nasljeđuje se kao prihvatljivo i normalno. Moralne vrijednosti takvog društva postaju upitne, upravo u trenutku kada se povaji kontrakulturološka ili subkulturna skupina, koja ne prihvaća ograničavanje i pravila koje dotično društvo nameće.

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

Citat Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
    Hahaha.Pa ovisi ponekad gutaja, ponekad ne.Ovisi što želim u tom trenutku.
    Stvarno?

Jao...

Ma šta se ja čudim, postoje ljudi koji jedu govna, ovo me pi*kin dim naspram tog.
    Citat Pravi autor: Ancksunamun
    Nisam, razbila nikome zube, bdsm nije nasilje,postoje pravila sigurnosti , a sve što se radi su suglasne obje strane.
    Šteta. A šta da partner/rob/idiot kaže da voli okus krvi u ustima jel` bi mu razbila zube? Pristala bi na takvo što ili ne?
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Da, ponekad skuha, ako to želim.

.
    [/QUOTE]

Znala sam da je nekaj krivo u onome učenju djeteta na kahlicu.
    stupid is as stupid does

Banned
    Datum registracije
    08-09-07
    Poruka
    2,517
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
    Stvarno?

Jao...

Ma šta se ja čudim, postoje ljudi koji jedu govna, ovo me pi*kin dim naspram tog.

Šteta. A šta da partner/rob/idiot kaže da voli okus krvi u ustima jel` bi mu razbila zube? Pristala bi na takvo što ili ne?

Da, bude i krvi, ali za to se ne moraju razbiti zubi

Akademik Foruma Avatar od korisnika kresola
    Datum registracije
    17-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    3,535
    Liked
    0 times

Ma svaka čast, nek svak radi šta ga je volja, al mislim da ovaj portal (osim par klinaca šta će se zajebavat) nije baš idealno mjesto za ovakve stvari...

Lajkaj nas na Facebooku