mislim da su mi neke stvari jednostavno tooooo much!!
Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Ne volim da neko piša po meni, a tek u usta... Nek svako radi šta mu je gušt, al meni ...
evo jedan prigodni
![]()
![]()
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
Ma to je sve bljak,fuj ipak mislim da bi se nužde trebale obavljat u wc!
Joj kad samo pomislim,ma fuj ima svakakvih sranja na ovom svijetu što se tiče toga kaj koga pali al ovo je valjda najodvratnija!
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
![]()
QUOTE=mama;512122]Gospodarice, može pitanje?
Kad radiš piss u usta jel` robovi gutaju ili ne?
I jesi ikad nekom, recimo, razbila zube?
Hahaha.Pa ovisi ponekad gutaja, ponekad ne.Ovisi što želim u tom trenutku.Nisam, razbila nikome zube, bdsm nije nasilje,postoje pravila sigurnosti , a sve što se radi su suglasne obje strane.
[/QUOTE]
Da, ponekad skuha, ako to želim.
Tko upće defenira i određuje što je normalno ili nenormalno? znači ako je netko u manjini da nije normalan?
Sama definicija nenormalnosti ili normalnosti ne postoji. Takvi pojmovi, ovisno o "kategoriji" na koju se odnosi , može ih definirati kulturološki, društveni, politički fenomen itd.
"Normalno" društvo shvaća kao fenomen pravila ponašanja, mišljenja i koji ne odstupa od pisanih ili nepisanih normi. Te, kao takvo u određenom društvu kao pojava posatje prihvatljivo.
Dakle, društvo u kojem živimo određuju pojam normalnog ili nenormalnog tradicija, vanike, običaji, autoritet, zakoni, kulturološke norme, moralne norme itd. Znači ako je nešto gdje se sada nalaziš u toj sredini, normalno, ne znači da će to prihvatiti normalnim 100 kilometara dalje.
Kontrakulturološke skupine, subkulture, shvaćaju da su im osnovna prava narušena, definiranjem društva normi normalno prihvaćenog ponašanja, s čime se i ja slažem definitivno.Ako u nečemu dobrovoljno sudjeluju obe osobe, ne ugrožavaju opstanak, prava , život itd. drugih osoba, ne vidim razloga zašto bi se nešto prozivalo nenormalnim-ako taj izraz kao i normalno postoji.
Spomenuo si ubijanje i krađu kao situacije u kojima se osoba sexualno uzbuđuje.Da, ali u tom slučaju direktno ili indirektno se ugrožava osoba, život, pravo, imovina itd.Isto, kao i silovanje što uzbuđuje silovatelja. Dakle, treba razlučuti pojmove , ne pomicati granice-jer granice ne postoje-ako si osoba imaš prava živjeti kako želiš, sve dok ne ugrožavaš što sam navela gore.Granice nema, jer nitko nikoga nema pravo ograničavati, ako ne šteti nikome.
Zaključak je da pravila ne postoje, bilo pisana ili ne pisana, koja određuju što je normalno ili nenormalno, već ta dva pojma uvjetuju kulturološke, tradicionaolne, moralne itd. norma društva u kojem se nalaziš i nasljeđuje se kao prihvatljivo i normalno. Moralne vrijednosti takvog društva postaju upitne, upravo u trenutku kada se povaji kontrakulturološka ili subkulturna skupina, koja ne prihvaća ograničavanje i pravila koje dotično društvo nameće.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
[/QUOTE]Da, ponekad skuha, ako to želim.
.
Znala sam da je nekaj krivo u onome učenju djeteta na kahlicu.
![]()
stupid is as stupid does
Ma svaka čast, nek svak radi šta ga je volja, al mislim da ovaj portal (osim par klinaca šta će se zajebavat) nije baš idealno mjesto za ovakve stvari...