Raspravljate o temi Golden Shower u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Ancksunamun Da, bude i krvi, ali za to se ne moraju razbiti zubi i opet...
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Moj stav je tko voli nek izvoli. Ako su obadvije strane suglasne i uzivaju u tome ne vidim problema.
A vidim da se nekima to tako jako gadi da se stalno vracaju po jos.![]()
Ako se netkome ne svidja tema lako ju zaobidje.
Sta se tice gadljivosti ovoga,procitajte knjigu Markiza de Sadea. Nakon njegove knjige ovo ce vam izgledat ko djecja prica.![]()
čitam ovo i sve ne vjerujem ... kaže se ne čini drugome što ne bi volio da čine i tebi , meni osobno je žao i cvijeće rezati i stavljati u vazu
... da li bi pristala da to što ti radiš drugima se uradi i tebi
..ako je netko toliko slab pa čak i bolestan ( meni je žao takve osobe )da u traženju samog sebe pristaje na ta tvoja istraživanja i pomicanja granica izdržljivosti zar te zaista uzbuđuje činiti mu takva zla .... po meni je to nehumano , zaista nehumano ,
.. danas je vrijeme kad svatko vodi svoju brigu i ljudi su se otuđili , ne žele pomoći jedni drugima i kad mogu ...ali da netko toliko može uživati u tuđoj nemoći to je prestrašno
iskreno se nadam da vas nema puno i da nije zarazno i nasljedno
-misic-
Zanimljiv fenomen kako svatko tko se želi malo istaknuti samo treba otvoriti temu o seksu, pogotovo ako stavi neku sliku koja je kao privatna ili napiše nešto perverzno i odmah 100 stranica čuđenja i zgražanja. A sa druge strane ozbiljnije ili korisnije teme dožive samo par odgovora.
Otkrili smo što nas zanima, nećemo politiku i društvene teme, dajte nam da se jebemo![]()
u stvari bi bilo najbolje da se samo logiramo i šutimo ili još bolje da nam date upute gdje trebamo i kaj napisat
-misic-
Živio DDJ![]()
stupid is as stupid does