Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Grudi, zasto? u Društvo forumu; Da se razumijemo, obozavam zenske grudi. Obozavam kako izgledaju, obozavam kakve su pod rukom, obozavam kad vise, obozavam kad strš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-07, 15:15   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,674
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Grudi, zasto?

Da se razumijemo, obozavam zenske grudi. Obozavam kako izgledaju, obozavam kakve su pod rukom, obozavam kad vise, obozavam kad strše ma uglavnom odlični su erotski stimulator.
Al' mi nije jasno zast? Zasto nas muške toliko pale zenske sise? Zasto nam se kifla digne čim vidimo golu sisu? To je nakupina masnog tkiva sa nekim vragom na vrhu. Nist posebno, isti klinac ko i skemba samo sto ima neki klinac na vrhu, a skembi neki klinac fali u sredini. WTF vas ja pitam?
ps: nije valjda samo u tome sto nas podsjecaju na djetinjstvo jer se onda osječam edipovski perverzno :
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 15:17   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,467
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Grudi, zasto?

zato jer je to tako i amen

Zadnji Uredio slay : 10-05-07 u 15:20.
slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 15:23   #3 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Grudi, zasto?

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
zato jer je to tako i amen

ovo je strašno kako jebeno dobro izgledaju.....slay šalji na pm bez ovih crnih rupa.......

a zašto toliko volim velike sise...zato što su mi tako ženstvene i uzbuđujuće......i žena s tako većim sisama izgleda tako jebeno sexy.....ja to volim, ako nekto voli jedinice i dvojke, neka mu.....svatko ima svoje veselje....nema bolje stvari kad se ispod maje ili košulje nadimaju lijepe četvorke...

Zadnji Uredio tarquino : 10-05-07 u 15:25.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 15:27   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

E nemam pojma... al zanimljivo pitanje, al npr ovako, da živimo u društvu gdje svi hodaju goli i to vidimo svaki dan sigurno se nebi toliko uzbuđivali bar ja tako mislim. E da slay ajd pošalji i meni na pm ono bez tockica ako moze
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 15:29   #5 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

jbg, nemam bez točkica..tako sam našao

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 15:37   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
a zašto toliko volim velike sise...zato što su mi tako ženstvene i uzbuđujuće......i žena s tako većim sisama izgleda tako jebeno sexy.....ja to volim, ako nekto voli jedinice i dvojke, neka mu.....svatko ima svoje veselje....nema bolje stvari kad se ispod maje ili košulje nadimaju lijepe četvorke...
Nije bitna veličina dojki (kako mi je to prejeben izraz ), je veci gust veca dojka. Al' zasto nas to uopće pali?
Ja kuzim da nas pale pice (ipak je to direktni spolni organ pa te pali da tutnes nest unutra), ali dojke?! Pa ni u zivotinjskom svijetu nije tako. Kad cucak sevi neku kuju ziher ga nije napalilo to sto kuja ima 12 sisa (jooooj, kad bi zene imale dvanajst sisa ) nego sto mu je pička zamirisala
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 15:42   #7 (permalink)
Cobo

haha

Citat:
Zoolog Desmond Morris u svojoj je knjizi 'The Naked Ape' iznio zanimljivu ideju – muškarci vole sise zato što sise podsjećaju na guzu, što bi ne samo dalo odgovor na temeljno pitanje, nego i zauvijek objasnilo besmisao pitanja 'sise ili guzice?'

ženske grudi

Zadnji Uredio slay : 10-05-07 u 15:46.
slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 16:07   #8 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

@Oggy svaka cast na temi
a ostalima svaka na komenatrima

a zasto nas pale
instikt...to je kao kad morski pas namirise krv, on ne razmislja hoce li ili nece napasti nego napada...e tako slicno i mi muski reagiramo na vizualni podrazaj od strane grudi

sise (grudi,dojke...i meni je zakon ovaj izraz ) moze se reci da je to jedina bitna razlika tj. razlika koju prvo uocis na zeni ... sve ostalo su manje zamjetljive razlike kao npr. struk i kukovi (zena moze biti tako gradjena), pa onda "brkovi" hahaha umirem dok ovo pisem moras se prilicno zagledati izbliza da ih vidis na zeni (ljudi nemojte mi sad o extremima pliiiz i govoriti ja vidio zenu sa ogromnim brkovima...vidio sam i ja ali to nije uobicajeno), pa onda crte lice zena moze imati nesto grublje crte lica (razija mujanovic ) kao i muskarac njeznije (Elijah Wood)

ali kakva god da bila, zena uvijek se nesto nadzire ispod majice mogu biti jedinice (opet se nadziru) koje nekog pale kao sto je vec receno ili cetvorke tj. petice (to hoce ispasti iz majice) koje pale svakoga ...sasvim svejedno
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 16:15   #9 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Grudi, zasto?

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Nije bitna veličina dojki (kako mi je to prejeben izraz ), je veci gust veca dojka. Al' zasto nas to uopće pali?
Ja kuzim da nas pale pice (ipak je to direktni spolni organ pa te pali da tutnes nest unutra), ali dojke?! Pa ni u zivotinjskom svijetu nije tako. Kad cucak sevi neku kuju ziher ga nije napalilo to sto kuja ima 12 sisa (jooooj, kad bi zene imale dvanajst sisa ) nego sto mu je pička zamirisala
a što misliš zašto kera voli kujina pičkica....zato što mu je po defaultu namješteno baš da mu ona miri i da tamo gura svoju klipicu.....tako i nama da nas uzbuđuju ženska spolna obilježja...sise i pičkica....vizualno, dodirom, lizom
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 18:30   #10 (permalink)
Akademik Foruma

2 fat boy slim: znao sam da ce ti se svidjeti
Znaci nema nekog misticnog pojasnjenja tipa da su pracovjekice skrivale svoju dojencad pod dojkama (kolike su to onda bile dojke ) pa ostao urođeni nagon da su dojke znak za sigurnost. Nego jednostavno sise su sise i nama je to napaljivo do jaja
ps: sve koje se osjecaju daskaste - ne bojte se i vase dojke u zivo su nam mrak. Svaka dojka je dobrodosla dojka
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108