| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Grudi, zasto? u Društvo forumu; Da se razumijemo, obozavam zenske grudi. Obozavam kako izgledaju, obozavam kakve su pod rukom, obozavam kad vise, obozavam kad strš... |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grudi, zasto? Da se razumijemo, obozavam zenske grudi. Obozavam kako izgledaju, obozavam kakve su pod rukom, obozavam kad vise, obozavam kad strše ma uglavnom odlični su erotski stimulator. Al' mi nije jasno zast? Zasto nas muške toliko pale zenske sise? Zasto nam se kifla digne čim vidimo golu sisu? To je nakupina masnog tkiva sa nekim vragom na vrhu. Nist posebno, isti klinac ko i skemba samo sto ima neki klinac na vrhu, a skembi neki klinac fali u sredini. WTF vas ja pitam? ps: nije valjda samo u tome sto nas podsjecaju na djetinjstvo jer se onda osječam edipovski perverzno : ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ovo je strašno kako jebeno dobro izgledaju.....slay šalji na pm bez ovih crnih rupa....... ![]() a zašto toliko volim velike sise...zato što su mi tako ženstvene i uzbuđujuće......i žena s tako većim sisama izgleda tako jebeno sexy.....ja to volim, ako nekto voli jedinice i dvojke, neka mu.....svatko ima svoje veselje....nema bolje stvari kad se ispod maje ili košulje nadimaju lijepe četvorke... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 10-05-07 u 15:25. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Grudi, zasto? E nemam pojma... al zanimljivo pitanje, al npr ovako, da živimo u društvu gdje svi hodaju goli i to vidimo svaki dan sigurno se nebi toliko uzbuđivali bar ja tako mislim. E da slay ajd pošalji i meni na pm ono bez tockica ako moze ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grudi, zasto? Citat:
), je veci gust veca dojka. Al' zasto nas to uopće pali?Ja kuzim da nas pale pice (ipak je to direktni spolni organ pa te pali da tutnes nest unutra), ali dojke?! Pa ni u zivotinjskom svijetu nije tako. Kad cucak sevi neku kuju ziher ga nije napalilo to sto kuja ima 12 sisa (jooooj, kad bi zene imale dvanajst sisa ) nego sto mu je pička zamirisala
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grudi, zasto? haha ![]() Citat:
ženske grudi ![]() ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 10-05-07 u 15:46. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grudi, zasto? @Oggy svaka cast na temi a ostalima svaka na komenatrima ![]() a zasto nas pale ![]() instikt...to je kao kad morski pas namirise krv, on ne razmislja hoce li ili nece napasti nego napada...e tako slicno i mi muski reagiramo na vizualni podrazaj od strane grudi sise (grudi,dojke...i meni je zakon ovaj izraz ) moze se reci da je to jedina bitna razlika tj. razlika koju prvo uocis na zeni ... sve ostalo su manje zamjetljive razlike kao npr. struk i kukovi (zena moze biti tako gradjena), pa onda "brkovi" hahaha umirem dok ovo pisem moras se prilicno zagledati izbliza da ih vidis na zeni (ljudi nemojte mi sad o extremima pliiiz i govoriti ja vidio zenu sa ogromnim brkovima...vidio sam i ja ali to nije uobicajeno), pa onda crte lice zena moze imati nesto grublje crte lica (razija mujanovic ) kao i muskarac njeznije (Elijah Wood)ali kakva god da bila, zena uvijek se nesto nadzire ispod majice mogu biti jedinice (opet se nadziru) koje nekog pale kao sto je vec receno ili cetvorke tj. petice (to hoce ispasti iz majice) koje pale svakoga ...sasvim svejedno |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grudi, zasto? 2 fat boy slim: znao sam da ce ti se svidjeti ![]() Znaci nema nekog misticnog pojasnjenja tipa da su pracovjekice skrivale svoju dojencad pod dojkama (kolike su to onda bile dojke ) pa ostao urođeni nagon da su dojke znak za sigurnost. Nego jednostavno sise su sise i nama je to napaljivo do jaja ![]() ps: sve koje se osjecaju daskaste - ne bojte se i vase dojke u zivo su nam mrak. Svaka dojka je dobrodosla dojka ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.

) nego sto mu je pička zamirisala