| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Grudi, zasto? u Društvo forumu; Jebate kad se sjetim svojih starih dana ponosa i slave Al' sta jest jest općinjenost dojkom kao takvom je istog ... |
| | #11 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grudi, zasto? Jebate kad se sjetim svojih starih dana ponosa i slave ![]() Al' sta jest jest općinjenost dojkom kao takvom je istog intenziteta ako ne i jača. A tome je za zahvaliti mojim nesebičnim prijateljima FBS-u i Dadi. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grudi, zasto? Citat:
Možda neko zna?? Baš sam znatiželjan. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Grudi, zasto? Pa kako nisam vidjela ovu temu? Ogica, svaka ti dala, ovaj, čast ![]() Sise.... Grudi... Cicice... Visuljci... Jednostavno, a opet toliko komplicirano? Ha? Zašto ih/vi volimo? Da... Lijepo je vidjet sise kaj ne...? Jednostavno nekaj ti treperi pred očima, nešo se miče i ti instinktivno ideš ka tome, moraš dirnut, makar virnut šta je to tako treperavo i mekano... Kakav je osijećaj toga, dal baršunasti, dal grublji, tvrđi il mekši... Jednostavno vas zanima? Kako ta stvorenja fino lebde u zraku? Neke stoje prema gore, a neke vise, lebdeći... Zamisli ti to... Onda moraš pridržat, nema druge... ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grudi, zasto? Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-11-05 Lokacija: slavonija Godina: 37
Poruka: 85
![]() | Re: Grudi, zasto? al ja ne samo da kažem , nego doista stojim iza tih riječi....... OBOŽAVAM žene s malim grudima.........
__________________ ![]() čovjek sam , i ništa mi ljudsko nije strano |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 53
![]() | Re: Grudi, zasto? to ti je Oggy jednostavno: evolucija je birala muskarce koji su ostavljali potomstvo. Oni muskarci koji su birali (ganjali) plodnije i zdravije zene, tj. zene koje su imale vecu sansu da uzdignu djecu, ostavili su vise traga u populaciji, i te gene po nama svima (njihovoj djeci). Velike sise = zdravo tijelo, dosta masti. Siroki kukovi i guza = laksi porod. Uzak struk = zdravlje, vitalnost. Mladost = ljepota = dovoljno energije, zdravlja i snage za uzgoj djece. Nase su vezanosti za sekundarne seksualne odlike partnera vrlo, vrlo uvjetovane. Moze se reci da uopce nismo slobodni u izboru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:31.

(čudna mi čuda) a mislim da je najveći razlog zašto zato što ih nemam...