| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi guze s naših ulica u Društvo forumu; m16, evo ti tema pa lijepi sličice... |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: guze s naših ulica Citat:
![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: guze s naših ulica ili mozda "picke s nasih ulica"... evo samo za vas: Let3 - (Bombardiranje Srbije i Čačka, 2005) - Riječke pičke Podravina, Posavina, Banat, Bačka, Srijem Panonija, Slavonija, Pelagonija Pomoravlje, Povardarje, Podunavlje, Posavlje Kordun, Lika, Boka, Vranje Gorenjsko, Dolenjsko Šumadija, Dalmacija, Istra, Kosovo Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina Štajerska, Koruška, Kvarner, Sandžak Nigdje takvog grada nisam vidio Nigdje takvog grada nema Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje dečke I daju meni pičke pičke , čke Šumadija, Dalmacija, Istra, Kosovo Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina Štajerska, Koruška, Kvarner, Sandžak Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje dečke I daju meni pičke pičke , čke (x2) Moja Rijeka je najljepši grad U njoj vlada rokerski sklad Gitaru svira i star i mlad I dok na lukobranu galebovi klikću Ja najviše štujem Riječku pičku Nigdje takvog grada nisam vidio Nigdje takvog grada nema Riječke najbolje su čke, čke ...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: amaterske guze, guze, guze sa ulica, slike s ulice |
« Love Chat
|
Gerontofilija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| cice s naših ulica | darby_crash | Ljubav, Erotika, Sex | 971 | Danas 08:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.

Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!