| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi hm... mali je na putu u Društvo forumu; necu rec u kojem gradu.. nije bitno.. ja sam doma.. on je posao sam. moza ce se vratiti večeras al ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 26
Poruka: 93
![]() | hm... mali je na putu necu rec u kojem gradu.. nije bitno.. ja sam doma.. on je posao sam. moza ce se vratiti večeras al vjerovatno sutra. nervozna sam. ako ostane dajem glavu da će izaći vanka. ionako gore ima par prijatelja. a ja sam tako ljuta zbog toga. sta ce on raditi vanka večeras'????? i s kim i gdje??? tako ispaljivam, ali čini mi se ništa dobro od te nervoze.. jer večeras neću zaspati.. neću.. od misli od poganih misli.. gdje je i skim je!! jesam li to samo ja ili ima i drugih pacijenata?? ! jer ovo se čini glupo.. al ne ostavlja me na miru ta glupost . tjeram je od sebe, ali se grčevito drži za mene. u P.m. popizdit ću. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ nevjerna |
| |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hm... mali je na putu Po ovom što pišeš, vidim da ne znaš kada će se vratiti, ne znaš šta će raditi večeras, zanima te sve to ali... Ovo što pričaš, trebala bi razgovarat s njim ali čini mi se da bez obzira šta on rekao, tebi nebi bilo ništa lakše jer vidim da nemaš povjerenja u njega. Veza se temelji na nekoliko stvari, a najvažnije je povjerenje. To je tvoj problem. Niko ti ne može pomoći. To moraš riješit sama sa sobom. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hm... mali je na putu Daj se opusti. Pa sta da izade s prijateljima? Cemu drame? Izadi i ti veceras, i ne moras spavat nego se zabavi.
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| |
| | #4 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hm... mali je na putu lagana ljubomora u umjerenim količinama je normalna dapače poželjna jer i to je jedan od načina na koji pokazuječ da ti je staklo do te osobe bolesna ljubomora...bolje da odmah prekinete vezu jer garantiram da će do toga doći kad tad...vjeruj mi, govorim iz svog iskustva
__________________ petak |
| |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: hm... mali je na putu pa pusti dečka nek se malo opusti....znaš kako se kaže..zlatna sredina je najbolja.....ne valja ni premalo a bome ni PREVIŠE...stoga živi život. ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| |
| | #9 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hm... mali je na putu Ne vjerujem da sam ovo pročitala... ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

Pa sta da izade s prijateljima? Cemu drame? Izadi i ti veceras, i ne moras spavat nego se zabavi.