Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi hm... mali je na putu u Društvo forumu; necu rec u kojem gradu.. nije bitno.. ja sam doma.. on je posao sam. moza ce se vratiti večeras al ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 07-12-07, 14:26   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-07
Godina: 26
Poruka: 93
ziena25 se izdvaja iz mase
hm... mali je na putu

necu rec u kojem gradu.. nije bitno.. ja sam doma.. on je posao sam. moza ce se vratiti večeras al vjerovatno sutra. nervozna sam. ako ostane dajem glavu da će izaći vanka. ionako gore ima par prijatelja. a ja sam tako ljuta zbog toga. sta ce on raditi vanka večeras'????? i s kim i gdje??? tako ispaljivam, ali čini mi se ništa dobro od te nervoze.. jer večeras neću zaspati.. neću.. od misli od poganih misli.. gdje je i skim je!!

jesam li to samo ja ili ima i drugih pacijenata?? !

jer ovo se čini glupo.. al ne ostavlja me na miru ta glupost . tjeram je od sebe, ali se grčevito drži za mene. u P.m. popizdit ću.
Star 07-12-07, 14:42   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: hm... mali je na putu

Po ovom što pišeš, vidim da ne znaš kada će se vratiti, ne znaš šta će raditi večeras, zanima te sve to ali...
Ovo što pričaš, trebala bi razgovarat s njim ali čini mi se da bez obzira šta on rekao, tebi nebi bilo ništa lakše jer vidim da nemaš povjerenja u njega.

Veza se temelji na nekoliko stvari, a najvažnije je povjerenje.
To je tvoj problem. Niko ti ne može pomoći. To moraš riješit sama sa sobom.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 07-12-07, 14:47   #3 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,334
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Daj se opusti. Pa sta da izade s prijateljima? Cemu drame? Izadi i ti veceras, i ne moras spavat nego se zabavi.
Star 07-12-07, 15:16   #4 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

lagana ljubomora u umjerenim količinama je normalna dapače poželjna jer i to je jedan od načina na koji pokazuječ da ti je staklo do te osobe

bolesna ljubomora...bolje da odmah prekinete vezu jer garantiram da će do toga doći kad tad...vjeruj mi, govorim iz svog iskustva
Star 07-12-07, 15:22   #5 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

tako je, ovo je previše ljubomore i nepovjerenja a da ne bi naštetilo. a pogledajte joj potpis....
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 07-12-07, 15:27   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-08-07
Godina: 27
Poruka: 5
VirtualBaby se izdvaja iz mase

Ja sam mislila da sam jedina "luđakinja" koja sumnja u svaki njegov korak. a jebote, ako ne valja ni jednoj zašto bi valja meni?
Star 07-12-07, 15:32   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 11
Poruka: 397
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Daj se opusti. Pa sta da izade s prijateljima? Cemu drame? Izadi i ti veceras, i ne moras spavat nego se zabavi.
Pa slažem se. Pametno ti eva kaže.
Ippy je offline  
Star 07-12-07, 16:07   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

pa pusti dečka nek se malo opusti....znaš kako se kaže..zlatna sredina je najbolja.....ne valja ni premalo a bome ni PREVIŠE...stoga živi život.
Star 07-12-07, 16:12   #9 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,381
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne vjerujem da sam ovo pročitala...
Star 07-12-07, 16:19   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 309
rudinho se izdvaja iz mase

a gle vjerovatno ce se napit i ako mu uleti neka fufica ce ju pojebat ak nejde doma...

ali tak ti je to u zivotu nemres ti nis tu, zato se opusti nazovi nekog frenda i tak...
rudinho je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113