Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi hmm... u Društvo forumu; Znam da je ovo ZENSKI kutak, al mene nesto zanima. jeli istina da je stvarno prva osoba s kojom ste ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 17:14   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
Rodney se izdvaja iz mase
hmm...

Znam da je ovo ZENSKI kutak, al mene nesto zanima.

jeli istina da je stvarno prva osoba s kojom ste spavali ostavila nekakav poseban trag u vasim zivotima, ili i nije neka razlika izmedju njega i onog iza njega?
zanima me sto ste osjecale da bi se odlucile dati se nekome prvi put i kolko vam je on trebao znacit.
i sad, dali vam on ikad padne na pamet (bar bez veze) i dal cete ga uvijek gledat drugacije nego sve ostale i uvijek imat neki poseban osjecaj kad ga vidite ili su to samo gluposti tipa bilo pa proslo ili tako nesto?

pricao sam s frendicama o tome, al nekako me jos zanima jer bi volio vidit misljenje neke cure-zene-bake koje cu najlakse naci i pitati ovdje.
Rodney je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:34   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: hmm...

neznam bas koliko ti mogu odg. na pitanje, ipak je moj prvi decko i sadasnji ali sto se tice ovog:
Citat:
zanima me sto ste osjecale da bi se odlucile dati se nekome prvi put i kolko vam je on trebao znacit

osjecala sam se napaljeno i prije toga nisam bas puno razmisljala o sexu (imala sam 16 i pol god), pa tako od tog prvog puta nisam nista previse ni ocekivala, znala sam da cu bit vise-manje ukocena i napeta paaa kako mi takvoj moze biti dobro? ali bilo je dobro i normalno da mi je prvi put ostao poseban i u jako lijepom sjecanju tim vise jer sam jos uvijek s tim deckom i jer je on zapravo jedini u kojeg sam se stvarno zaljubila do usi
Star 27-06-07, 12:01   #3 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nije ostavio baš nikakav trag, niti ga se nekaj sjetim. Bilo pa prošlo, tada sam željela "to" napravit i nikada nisam požalila odluku.
Bitniji mi je bio onaj iza njega, jer prema njemu nikada neću, nemogu, a i ne želim biti ravnodušna.
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 12:08   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Moj prvi je ostavio trag zato što smo bili dugo u vezi ali nije mi ostavio trag u smilslu da ga povezujem s prvim seksom. Pamtim ga kao super osobu.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 23:45   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Ne,zato što je bio i ostao konj
Velika zaljubljenost moglo bi se reći i ljubav al ma ugl.samo prvi put se daje iz velike ljubavi (većina cura) pamti se ponašanje čovjeka poslije toga...tako ja razmišljam...
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 01:33   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,187
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

i moj,,konj mamu im
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-07, 01:43   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

moj je bio bezosječajna mula....
naravno sjetit ću se da je prvi put bilo s njim, al sad da mi posebno nešto znači u životu, ne... bash, nakon toga je ispao idiot... zato pouka: pazi s kime spavašššš
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 14:06   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
Rodney se izdvaja iz mase

cure, veliko hvala na odgovorima!!!
Rodney je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 17:22   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,541
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

moj je bio savršen i dan danas sam sa njim
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 17:41   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

prvi sex mi je bio jeben, spontan i sa fenomenalnom osobom.....šta drugo reći
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hmm

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108