| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi hmm... u Društvo forumu; Znam da je ovo ZENSKI kutak, al mene nesto zanima. jeli istina da je stvarno prva osoba s kojom ste ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
![]() | hmm... Znam da je ovo ZENSKI kutak, al mene nesto zanima. jeli istina da je stvarno prva osoba s kojom ste spavali ostavila nekakav poseban trag u vasim zivotima, ili i nije neka razlika izmedju njega i onog iza njega? zanima me sto ste osjecale da bi se odlucile dati se nekome prvi put i kolko vam je on trebao znacit. i sad, dali vam on ikad padne na pamet (bar bez veze) i dal cete ga uvijek gledat drugacije nego sve ostale i uvijek imat neki poseban osjecaj kad ga vidite ili su to samo gluposti tipa bilo pa proslo ili tako nesto? pricao sam s frendicama o tome, al nekako me jos zanima jer bi volio vidit misljenje neke cure-zene-bake koje cu najlakse naci i pitati ovdje. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: hmm... neznam bas koliko ti mogu odg. na pitanje, ipak je moj prvi decko i sadasnji ali sto se tice ovog:Citat:
osjecala sam se napaljeno i prije toga nisam bas puno razmisljala o sexu (imala sam 16 i pol god), pa tako od tog prvog puta nisam nista previse ni ocekivala, znala sam da cu bit vise-manje ukocena i napeta paaa kako mi takvoj moze biti dobro? ali bilo je dobro i normalno da mi je prvi put ostao poseban i u jako lijepom sjecanju tim vise jer sam jos uvijek s tim deckom i jer je on zapravo jedini u kojeg sam se stvarno zaljubila do usi ![]()
__________________ | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hmm... Nije ostavio baš nikakav trag, niti ga se nekaj sjetim. Bilo pa prošlo, tada sam željela "to" napravit i nikada nisam požalila odluku. Bitniji mi je bio onaj iza njega, jer prema njemu nikada neću, nemogu, a i ne želim biti ravnodušna.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hmm... Ne,zato što je bio i ostao konj Velika zaljubljenost moglo bi se reći i ljubav al ma ugl.samo prvi put se daje iz velike ljubavi (većina cura) pamti se ponašanje čovjeka poslije toga...tako ja razmišljam...
__________________ life goes around |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hmm... prvi sex mi je bio jeben, spontan i sa fenomenalnom osobom.....šta drugo reći
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hmm |
« Ljubav
|
Antiulet, tj odbijanac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.

koje cu najlakse naci i pitati ovdje.

ali sto se tice ovog: