| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi hmm... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dadyml moj je bio bezosječajna mula.... jel' to moj drugi?... |
| | #13 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hmm... Citat:
Odlučila sam njemu prvom dati, jer su se svi oko mene već na veliko ševili, a ja s njim bila u nekoj poluvezi, pa rekoh da i ja to isprobam. Padne li mi na pamet? Pa dobri smo si i danas, živi nedaleko od mene pa ga često i vidim. Nema nekog posebnog osjećaja, jednostavno se pozdravimo, stanemo i porazgovaramo na brzinu i svako sebi. A ja sam bila đubre prema njemu na kraju tako da ja nemam kaj biti ljuta na njega.
__________________ Zadnji Uredio teica : 02-07-07 u 20:39. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hmm... Paaa, bilo je to nekak davno, ali mi nije bilo ništa posebno niti spektakularno, frajer je bio jebeno zgodan, eto to se desilo bez nekog posebnog razloga, on je htio, ja nisam imala pojma kaj hoću i tak, a moram priznat da ga se rijetko kad sjetim! drugi je svakako bio bolji, a trenutno mi je s dragim najbolje ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: hmm |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

jos ako si sa njim dugo u vezi onda ti zaista ostane trag
pusa