| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; opcenito experimntirati u sexu volim ali s drugom curom nisam bila.nije mi to zelja no nikad se nezna.ali ... |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci opcenito experimntirati u sexu volim ali s drugom curom nisam bila.nije mi to zelja no nikad se nezna.ali imam gay prijatelje i ok. su pa nevidim cemu tako negativan stav prema njima
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci pa neznam ono to je organske prirode, i opet nije gej nego peder, ali ako ikad budeš s drugom curom snimi pa pošalji, vjeruj mi neću distribuirati dalje.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Citat:
Sta ce to tebi kad ti nepodnosis pedere i lezbe?Samo bi ti bilo zlo.................
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 462
![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Gade mi se!!! To je ljigava bolest za koju nema ljeka triba in izbiti to iz glave pa makar pendrekon ili palinon
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #105 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: Homoseksualci Imam prijatelje, koji su homo seksualci, dragai ful pristojni ljudi, a što rade u svoje 4 zida uopće me ne zanima. Njihova seksualna orjentacija je stvarno privatna stvar, bar tako ja mislim.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #107 (permalink) | |
slazem se ![]()
| | |
| | #109 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,288
![]() | Re: Homoseksualci Citat:
![]()
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

Grijesiti je ljudski ...