Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; ne pa i ja se slažem....al zato sam odma u prvom postu napisala....šta rade u svoja 4 ...

Star 22-01-08, 08:48   #181 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,178
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase
Re: Homoseksualci

ne pa i ja se slažem....al zato sam odma u prvom postu napisala....šta rade u svoja 4 zida mi ne smeta...i eto tu je ta sloboda,(kak se kaže:moja kućica moja slobodica).......tamo mogu radit šta požele...al jednostavno nevolim vidjet 2 dečka u eksplicitnim pozama i to na javnom mjestu........za to nikako nisam.........
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 08:49   #182 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Nećemo više o ovome, nađimo neku drugu temu!!!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 11:00   #183 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,986
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
...a što ako ih ugledaš ispred sebe u tramvaju, dvije stolice dalje:

4 ignorirati do maximuma, ili barem do stranice na kojoj moraš izaći?
iskreno, ljepse mi je vidjeti 2 homica nego nabrijane vrece podivljalih hormona (citaj: srednjoskolci) kako se bahate po javnom prijevozu na putu do skole/kuce/birtije/grma s maricom.

i odabrala bi 4. opciju, ako sto bi napravila da je u pitanju bilo koji hetero par koji se zvaljaka jer mi se na to dize zeludac
Star 22-01-08, 11:03   #184 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

tema nije nabrijane vrece krumpira (balavci napuhani) nego homici, a 4. potpisujem
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 20:42   #185 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,667
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
...a što ako ih ugledaš ispred sebe u tramvaju, dvije stolice dalje:

1. istrčati ćeš van i pozvati prvu veću grupicu skinhedsa da ih naući čovjekoljublju?,

2. izaći ćeš van jer jer će ti biti previše neugodno?,

3. direktno češ ih napasti i posrati do maximuma, jer ćeš se u protivnom zbljuvati? ,

4 ignorirati do maximuma, ili barem do stranice na kojoj moraš izaći?

cetvrto je jedino normalno.sta imam napadat ljude ili se ja sramotit zbog njih?a prvo ni nije vrijedno komentara
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 13:23   #186 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,790
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Evo da i ja koju blebnem.
Mislim da "šupak meraklija" nije bolest već poremećaj.
Potencijalni šupak meraklije su i oni koji bi ženu u dupe.
Šupek meraklijama je mjesto u posebnim ustanovama (ne zatvori ili otoci).
Seksualni poremećaji su i : kad voliš bol, kad voliš da nanosiš bol partneru, sex preko žice, ljudi koji vole mase pa se tamo dodiruju sa drugima(frotirizam), kad muškarci oblače suknjice, upotreba raznih predmeta(fetiša) za postizanje sek.zadovoljstva, gol u mantil ogrnut, gledat druge uživo, sa životinjama, uzbuđenje sa izmetom i pedofilija. Pedofilija je zakonom zabranjena i šteti društvu. Regulisana je zakonom. Ove ostale mogu biti od strane društva izolirane pa oni nalaze istomišljenike i druže se sebi ravnima. Da skratim. Seksualne poremećaje nemožemo lećiti ali ih možemo izbeći. Stručni ljudi i zakon je tu da se pobrine o bolesnicima. Mi nemožemo uzeti stvar u svoje ljude jer nismo ljudi od struke i to bi vodilo anarhiji. Ako ti se netko ne sviđa i ima druge poglede na svet, nemoraš ga ubiti jednostavno mu zaželi dobar dan i kreni svojom stranom sunčane ulice, kreni jablane, kreni.
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 13:32   #187 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,512
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 11:34   #188 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

moram da kažem nije normalno muško sa muško kao i čovek sa životinja. Al eto ima ljudi oće kljuse da jeghe a jel bi vi jebhali zebru?

[IMG][/IMG]
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:07   #189 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
moram da kažem nije normalno muško sa muško kao i čovek sa životinja. Al eto ima ljudi oće kljuse da jeghe a jel bi vi jebhali zebru?

[IMG][/IMG]
A jesi zapeo na tu zebru brate mili
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:09   #190 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
A jesi zapeo na tu zebru brate mili
u podsvesti ju nosim al ne želim da priznam. psssst ne se širi dalje.

(Zoofilija - seksualna abnormalnost koja obuhvata seksualnu sklonost prema životinjama. Životinja je ili primarni ili sekundarni izbor za pružanje seksualnog zadovoljstva. Zoofili su u većini slučajeva socijalno izolovani, anksiozni i depresivni.)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113