| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; ne pa i ja se slažem....al zato sam odma u prvom postu napisala....šta rade u svoja 4 ... |
| | #181 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci ne pa i ja se slažem....al zato sam odma u prvom postu napisala....šta rade u svoja 4 zida mi ne smeta...i eto tu je ta sloboda,(kak se kaže:moja kućica moja slobodica).......tamo mogu radit šta požele...al jednostavno nevolim vidjet 2 dečka u eksplicitnim pozama i to na javnom mjestu........za to nikako nisam......... |
| | |
| | #183 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Homoseksualci Citat:
i odabrala bi 4. opciju, ako sto bi napravila da je u pitanju bilo koji hetero par koji se zvaljaka jer mi se na to dize zeludac ![]()
__________________ | |
| | |
| | #184 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci tema nije nabrijane vrece krumpira (balavci napuhani) nego homici, a 4. potpisujem ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Citat:
cetvrto je jedino normalno.sta imam napadat ljude ili se ja sramotit zbog njih?a prvo ni nije vrijedno komentara
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #186 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Homoseksualci Evo da i ja koju blebnem. Mislim da "šupak meraklija" nije bolest već poremećaj. Potencijalni šupak meraklije su i oni koji bi ženu u dupe. Šupek meraklijama je mjesto u posebnim ustanovama (ne zatvori ili otoci). Seksualni poremećaji su i : kad voliš bol, kad voliš da nanosiš bol partneru, sex preko žice, ljudi koji vole mase pa se tamo dodiruju sa drugima(frotirizam), kad muškarci oblače suknjice, upotreba raznih predmeta(fetiša) za postizanje sek.zadovoljstva, gol u mantil ogrnut, gledat druge uživo, sa životinjama, uzbuđenje sa izmetom i pedofilija. Pedofilija je zakonom zabranjena i šteti društvu. Regulisana je zakonom. Ove ostale mogu biti od strane društva izolirane pa oni nalaze istomišljenike i druže se sebi ravnima. Da skratim. Seksualne poremećaje nemožemo lećiti ali ih možemo izbeći. Stručni ljudi i zakon je tu da se pobrine o bolesnicima. Mi nemožemo uzeti stvar u svoje ljude jer nismo ljudi od struke i to bi vodilo anarhiji. Ako ti se netko ne sviđa i ima druge poglede na svet, nemoraš ga ubiti jednostavno mu zaželi dobar dan i kreni svojom stranom sunčane ulice, kreni jablane, kreni.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #189 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Citat: ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Homoseksualci u podsvesti ju nosim al ne želim da priznam. psssst ne se širi dalje. (Zoofilija - seksualna abnormalnost koja obuhvata seksualnu sklonost prema životinjama. Životinja je ili primarni ili sekundarni izbor za pružanje seksualnog zadovoljstva. Zoofili su u većini slučajeva socijalno izolovani, anksiozni i depresivni.)
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:23.

Grijesiti je ljudski ...