| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; a ono, kad već pitaš, mogo bi... nisam nikad bio tamo...... |
| | #17 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Homoseksualci bokte mazoo... vec sam to bio rijesavo, bas na toj stranici, i svaki put se userem kad ona kazaljka krene prvi put..i onda dojde do 100%, i pomislim si...pa nisam valjda ![]() Cyrus = 43% Congratulations! You've scored right in the middle and are a happy and well adjusted HETERO man |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: Homoseksualci Ma nemam ja niš vs. njih. Ono, ok su to ludi. Al ne volim ovo : Recimo posle tekme, svi se ono okupamo, pijemo pivu i mi vani ( većina nas ). Onda dojde jen meni tip iza - o de si Lujo, jebote sudac tvoj... I onak primi te onak iz zajeba za muda, al primil me samo za dva prsta, to je jadno. Onda ja njemu - a jesi pederčić, jebote, ak si pederčina onda me primi punom šakom kak se spada, a ne prstićima. Primi me popravo ko da ga oš ščupat, tak se to dela, ne.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:45.