| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; ja bi to sve pobio... |
| | #192 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Homoseksualci Meni ne smetaju, nek rade sta hoce i gdje hoce, samo neka imaju malo kulture i ukusa. S druge strane to znaci manje konkurencije za nas hetero ![]() Btw. medicinski nije dokazano da su to drukciji ljudi od heteroseksualaca, znaci nemaju nikakav fizioloski poremecaj vec psihicki (mozda). Vjerojatno su imali drukcije djetinstvo ili su ih cure razocarale na neki nacin pa im se zgadio cijeli rod ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #193 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Homoseksualci sylar, mislim da si tu i krivu, čitala sam nešto o tome, i čini mi se da sam pročitala da gay ljudi imaju jedan majčin gen viška i da su zato malo femi ![]() mada to nemora biti tako ![]() ![]() btw - ja nemam niš protiv njih, ja gay ljude gledam ko normalne... vama je (muškima) najs viditi 2 zene zajedno a na 2 muška se zgražate... koji su vam to dvostruki kriteriji? i p.s. blackspider - daj oladi malo s tim tonom nismo svi isti.
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #195 (permalink) |
| Regularni forumas | Nije da mi se svidja vidjeti 2 zene zajedno ali me ne smeta, zapravo, ne interesira s kim je netko intiman, to je njihova stvar i mene se to ne tice ![]() ...i ne kuzim zasto nekome smetaju homo parovi? Mozda je netko ljubomoran? ![]() KORISTI EDIT !!! -sahasa
__________________ Be the change you want to see! Gandhi Zadnji Uredio sahasa : 27-02-08 u 20:35. |
| | |
| | #196 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Homoseksualci Citat:
![]() I do juče sve prostaci, psuju, drkaju i onda kaže on ponekad dođe žena iz kompanije sa aktovkom, laptopom, sve te seljačine pretvore se prave kavalire. Eto tako je to na platformi a po 2 meseca neodu na obalu na kurvanje.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #197 (permalink) | ||||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Homoseksualci Citat:
Citat:
Nemaju oni nikakav ženski gen viška. 95% njih nisu femi, to je smao mali broj, tzv.tetkice, zbog kojih ljudi imaju krivu percepciju o pederima. Većina su kao i uobičajeni muškarci i po ničemu ne možeš skužiti, osim ako i ti nisi, pa se prep oznateCitat:
Ti si slučaj za promatranje, sa ovakvim izjavima trebaš biti odavno banan, jer vrijeđaš ljude na ovom forumu koji su drugačiji, a vjeruj ima nas ovdje, i homo i bi..Prema tome svoje ubilačke nagone liječi ili ih pretoči u suicidalne i spasi svijet od takvih ljudi kao što si ti Sram te bilo!! Citat:
Ti si vjerojatno kompetentna osoba koja može davati dijagnoze što je normalno , nenormalno, moraliziranje mačističkih i homofobnih ljudi. Kompetentan si sigurno da dijagnosticiraš poremećaje, bolesti itd. Stvarno je za uspoređivati homo i bi osobe, mazohiste, sadiste, egzicibioniste, fetišiste itd, sa zoofilima i pedofilima. Ti nekakve stvari brkaš i moraliziraš o nečemu o čemu ne znaš apsolutno ništa.. Pedofilija, zoofilija je bolest jer u tome sudjeluju životinje i djeca protiv svoje volje, a djeca nisu niti emocionalno ni psihički zrela da odluluju o pristanku na sex . Ne tražimo mi istomišljenike niti se družimo sa istima, eto toliko o tvome pametovanju.90% mojih prijatelja su hetero.To su ljudi koji prihvaćaju različitosti, a nisu zaokupljeni samo sa sobom, niti definiraju normalnost po onome kako su oni sexualno orijentirani. To nisu nikakvi sexualni poremećaji, niti se trebaju liječiti.To su prirodne varijacije ljudske sexualnosti kojih je uvijek bilo.Dešavaju se između pripadnika iste vrste-čovijeka. Dakle, takav se rodiš i ne možeš protiv toga.. Nekoga izolirati, samo što je homo ili bi, stvarno pričaš gluposti..Brini se, ako se već brineš, o pedofilima, kriminalcima, silovateljima, ubojicama, a ne o ljudima koji su samo ljudi, a različiti jer vole isto što su i sami.. I za kraj Ja sam bisexualka, ne sramim se toga, sadista sam, volim bdsm, volim extremnosti i uspješnija sam u životu i sretnija sigurno od tebe koji si tako ograničen.Žalim te što si Rob si vlastite ograničenosti i lažnog morala. SRAM te bilo, nek se srami i ovaj forum koji dozvoljava uvrede,pozivanje na mržnju, homofobiju(koja je bolest za razliku od homo i bisexualnosti).Sramota da se ovo dozvoljava, SRAMOTA!!!!!!!!!!
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ Zadnji Uredio Ancksunamun : 01-03-08 u 11:25. | ||||
| | |
| | #198 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Homoseksualci Citat:
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #200 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: Homoseksualci svi imamo pravo na svoje mišljenje, svatko posebno!!! ima nas svakakvih,i to se po mome mišljenju treba poštovati. nekima se to sviđa, nekima ne, i to je u redu!! ne podupirem to, ali znam puno ljudi koji su takvi i ljudi su. moji prijatelji, moj rod! i normalni se ponašaju, kao i mi i uglavnom nikada nitko nebi rekao da to jesu. a da bi npr. ta osoba rekla u javnost što je i kako je, svi bi se udaljili i nebi više bilo kao prije dok to nisu znali. eto to mene smeta i mi neprihvaćamo stvari kakve jesu... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?

Mozda je netko ljubomoran? 
oznate