Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; ja bi to sve pobio...

Star 27-02-08, 19:46   #191 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 101
BlackSpider
Re: Homoseksualci

ja bi to sve pobio
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 19:59   #192 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 22
Poruka: 275
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

Meni ne smetaju, nek rade sta hoce i gdje hoce, samo neka imaju malo kulture i ukusa.
S druge strane to znaci manje konkurencije za nas hetero

Btw. medicinski nije dokazano da su to drukciji ljudi od heteroseksualaca, znaci nemaju nikakav fizioloski poremecaj vec psihicki (mozda). Vjerojatno su imali drukcije djetinstvo ili su ih cure razocarale na neki nacin pa im se zgadio cijeli rod
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 20:24   #193 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

sylar, mislim da si tu i krivu, čitala sam nešto o tome, i čini mi se da sam pročitala da gay ljudi imaju jedan majčin gen viška i da su zato malo femi
mada to nemora biti tako

btw - ja nemam niš protiv njih, ja gay ljude gledam ko normalne... vama je (muškima) najs viditi 2 zene zajedno a na 2 muška se zgražate... koji su vam to dvostruki kriteriji?

i p.s. blackspider - daj oladi malo s tim tonom nismo svi isti.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 20:28   #194 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,342
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: special0312 Pogledaj Poruke
vama je (muškima) najs viditi 2 zene zajedno a na 2 muška se zgražate... koji su vam to dvostruki kriteriji?

samo hetero, bi i homo ne dolazi u obzir.
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 20:28   #195 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 22
Poruka: 275
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_
Nije da mi se svidja vidjeti 2 zene zajedno ali me ne smeta, zapravo, ne interesira s kim je netko intiman, to je njihova stvar i mene se to ne tice

...i ne kuzim zasto nekome smetaju homo parovi? Mozda je netko ljubomoran?

KORISTI EDIT !!!

-sahasa

Zadnji Uredio sahasa : 27-02-08 u 20:35.
_Sylar_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 09:15   #196 (permalink)
dr.sc. Foruma

saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: _Sylar_ Pogledaj Poruke
Nije da mi se svidja vidjeti 2 zene zajedno ali me ne smeta, zapravo, ne interesira s kim je netko intiman, to je njihova stvar i mene se to ne tice

...i ne kuzim zasto nekome smetaju homo parovi? Mozda je netko ljubomoran?
ma kako mi gledamo na šupak meraklije tako ti i žene gledaju na lezbe. Sve u svemu nije to normalno. Baš sam razgovarao sa jednim Sretom (Sreto Đukanović) radi na platformi pa smo se videli ovih dana, došao na dopust, i tako veruj ili ne na platformi nema niti jedan slučaj pederisanja. Drkanja ima, golih žena na posterima po kabinama ali pederisanje
I do juče sve prostaci, psuju, drkaju i onda kaže on ponekad dođe žena iz kompanije sa aktovkom, laptopom, sve te seljačine pretvore se prave kavalire. Eto tako je to na platformi a po 2 meseca neodu na obalu na kurvanje.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 11:22   #197 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
ma kako mi gledamo na šupak meraklije tako ti i žene gledaju na lezbe. Sve u svemu nije to normalno. Baš sam razgovarao sa jednim Sretom (Sreto Đukanović) radi na platformi pa smo se videli ovih dana, došao na dopust, i tako veruj ili ne na platformi nema niti jedan slučaj pederisanja. Drkanja ima, golih žena na posterima po kabinama ali pederisanje
I do juče sve prostaci, psuju, drkaju i onda kaže on ponekad dođe žena iz kompanije sa aktovkom, laptopom, sve te seljačine pretvore se prave kavalire. Eto tako je to na platformi a po 2 meseca neodu na obalu na kurvanje.
To ti misliš da nema pedera..Ima ih i više nego što misliš, latentnih, oni koji bježe od toga i to si ne žele priznati ili koji si priznaju, ali to vješto prikrivaju. No, ppostoji i treća skupina, a to su bisexualci..Ako netko ima poster, sa golim ženama i komentira nekakve stvari, ne znači da ne voli i muškarce

Citat:
Pravi autor: special0312 Pogledaj Poruke
sylar, mislim da si tu i krivu, čitala sam nešto o tome, i čini mi se da sam pročitala da gay ljudi imaju jedan majčin gen viška i da su zato malo femi
mada to nemora biti tako

btw - ja nemam niš protiv njih, ja gay ljude gledam ko normalne... vama je (muškima) najs viditi 2 zene zajedno a na 2 muška se zgražate... koji su vam to dvostruki kriteriji?

Nemaju oni nikakav ženski gen viška. 95% njih nisu femi, to je smao mali broj, tzv.tetkice, zbog kojih ljudi imaju krivu percepciju o pederima. Većina su kao i uobičajeni muškarci i po ničemu ne možeš skužiti, osim ako i ti nisi, pa se prepoznate

Citat:
Pravi autor: _Sylar_ Pogledaj Poruke
Meni ne smetaju, nek rade sta hoce i gdje hoce, samo neka imaju malo kulture i ukusa.
S druge strane to znaci manje konkurencije za nas hetero

Btw. medicinski nije dokazano da su to drukciji ljudi od heteroseksualaca, znaci nemaju nikakav fizioloski poremecaj vec psihicki (mozda). Vjerojatno su imali drukcije djetinstvo ili su ih cure razocarale na neki nacin pa im se zgadio cijeli rod
Tu nema nikakvih poremećaja, psihičkih ni fizičkih niti razočaranja u curama ili obrnuto..Ne možeš birati želiš li biti homo, bi ili hetero..Takav se rodiš ili jesi ili nisi

Citat:
Pravi autor: BlackSpider Pogledaj Poruke
ja bi to sve pobio
Ti si slučaj za promatranje, sa ovakvim izjavima trebaš biti odavno banan, jer vrijeđaš ljude na ovom forumu koji su drugačiji, a vjeruj ima nas ovdje, i homo i bi..Prema tome svoje ubilačke nagone liječi ili ih pretoči u suicidalne i spasi svijet od takvih ljudi kao što si ti
Sram te bilo!!

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
Evo da i ja koju blebnem.
Mislim da "šupak meraklija" nije bolest već poremećaj.
Potencijalni šupak meraklije su i oni koji bi ženu u dupe.
Šupek meraklijama je mjesto u posebnim ustanovama (ne zatvori ili otoci).
Seksualni poremećaji su i : kad voliš bol, kad voliš da nanosiš bol partneru, sex preko žice, ljudi koji vole mase pa se tamo dodiruju sa drugima(frotirizam), kad muškarci oblače suknjice, upotreba raznih predmeta(fetiša) za postizanje sek.zadovoljstva, gol u mantil ogrnut, gledat druge uživo, sa životinjama, uzbuđenje sa izmetom i pedofilija. Pedofilija je zakonom zabranjena i šteti društvu. Regulisana je zakonom. Ove ostale mogu biti od strane društva izolirane pa oni nalaze istomišljenike i druže se sebi ravnima. Da skratim. Seksualne poremećaje nemožemo lećiti ali ih možemo izbeći. Stručni ljudi i zakon je tu da se pobrine o bolesnicima. Mi nemožemo uzeti stvar u svoje ljude jer nismo ljudi od struke i to bi vodilo anarhiji. Ako ti se netko ne sviđa i ima druge poglede na svet, nemoraš ga ubiti jednostavno mu zaželi dobar dan i kreni svojom stranom sunčane ulice, kreni jablane, kreni.

Ti si vjerojatno kompetentna osoba koja može davati dijagnoze što je normalno , nenormalno, moraliziranje mačističkih i homofobnih ljudi. Kompetentan si sigurno da dijagnosticiraš poremećaje, bolesti itd.
Stvarno je za uspoređivati homo i bi osobe, mazohiste, sadiste,
egzicibioniste, fetišiste itd, sa zoofilima i pedofilima. Ti nekakve stvari brkaš i moraliziraš o nečemu o čemu ne znaš apsolutno ništa..
Pedofilija, zoofilija je bolest jer u tome sudjeluju životinje i djeca protiv svoje volje, a djeca nisu niti emocionalno ni psihički zrela da odluluju o pristanku na sex .
Ne tražimo mi istomišljenike niti se družimo sa istima, eto toliko o tvome pametovanju.90% mojih prijatelja su hetero.To su ljudi koji prihvaćaju različitosti, a nisu zaokupljeni samo sa sobom, niti definiraju normalnost po onome kako su oni sexualno orijentirani.
To nisu nikakvi sexualni poremećaji, niti se trebaju liječiti.To su prirodne varijacije ljudske sexualnosti kojih je uvijek bilo.Dešavaju se između pripadnika iste vrste-čovijeka. Dakle, takav se rodiš i ne možeš protiv toga..
Nekoga izolirati, samo što je homo ili bi, stvarno pričaš gluposti..Brini se, ako se već brineš, o pedofilima, kriminalcima, silovateljima, ubojicama, a ne o ljudima koji su samo ljudi, a različiti jer vole isto što su i sami..
I za kraj

Ja sam bisexualka, ne sramim se toga, sadista sam, volim bdsm, volim extremnosti i uspješnija sam u životu i sretnija sigurno od tebe koji si tako ograničen.Žalim te što si Rob si vlastite ograničenosti i lažnog morala.
SRAM te bilo, nek se srami i ovaj forum koji dozvoljava uvrede,pozivanje na mržnju, homofobiju(koja je bolest za razliku od homo i bisexualnosti).Sramota da se ovo dozvoljava, SRAMOTA!!!!!!!!!!

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/

Zadnji Uredio Ancksunamun : 01-03-08 u 11:25.
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:36   #198 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Ti si vjerojatno kompetentna osoba koja može davati dijagnoze što je normalno , nenormalno, moraliziranje mačističkih i homofobnih ljudi. Kompetentan si sigurno da dijagnosticiraš poremećaje, bolesti itd.
Stvarno je za uspoređivati homo i bi osobe, mazohiste, sadiste,
egzicibioniste, fetišiste itd, sa zoofilima i pedofilima. Ti nekakve stvari brkaš i moraliziraš o nečemu o čemu ne znaš apsolutno ništa..
Pedofilija, zoofilija je bolest jer u tome sudjeluju životinje i djeca protiv svoje volje, a djeca nisu niti emocionalno ni psihički zrela da odluluju o pristanku na sex .
Ne tražimo mi istomišljenike niti se družimo sa istima, eto toliko o tvome pametovanju.90% mojih prijatelja su hetero.To su ljudi koji prihvaćaju različitosti, a nisu zaokupljeni samo sa sobom, niti definiraju normalnost po onome kako su oni sexualno orijentirani.
To nisu nikakvi sexualni poremećaji, niti se trebaju liječiti.To su prirodne varijacije ljudske sexualnosti kojih je uvijek bilo.Dešavaju se između pripadnika iste vrste-čovijeka. Dakle, takav se rodiš i ne možeš protiv toga..
Nekoga izolirati, samo što je homo ili bi, stvarno pričaš gluposti..Brini se, ako se već brineš, o pedofilima, kriminalcima, silovateljima, ubojicama, a ne o ljudima koji su samo ljudi, a različiti jer vole isto što su i sami..
I za kraj

Ja sam bisexualka, ne sramim se toga, sadista sam, volim bdsm, volim extremnosti i uspješnija sam u životu i sretnija sigurno od tebe koji si tako ograničen.Žalim te što si Rob si vlastite ograničenosti i lažnog morala.
SRAM te bilo, nek se srami i ovaj forum koji dozvoljava uvrede,pozivanje na mržnju, homofobiju(koja je bolest za razliku od homo i bisexualnosti).Sramota da se ovo dozvoljava, SRAMOTA!!!!!!!!!!
nemoraš da se crveniš zbog svoga opredeljenja u životu, što je tebi normalno meni nije i obrnuto . Nisam te vređao imam svoje mišljenje. Ne jedem govna dok ima bureka za 6kn niti pijem pišalinu dok ima pive za 5 kn.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:45   #199 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Jao Ancksunamun, ne budi patetična.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:15   #200 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika BeLlY_DaNcEr

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 18
Poruka: 422
BeLlY_DaNcEr se izdvaja iz mase

svi imamo pravo na svoje mišljenje, svatko posebno!!!
ima nas svakakvih,i to se po mome mišljenju treba poštovati.
nekima se to sviđa, nekima ne, i to je u redu!!
ne podupirem to, ali znam puno ljudi koji su takvi i ljudi su. moji prijatelji, moj rod! i normalni se ponašaju, kao i mi i uglavnom nikada nitko nebi rekao da to jesu.
a da bi npr. ta osoba rekla u javnost što je i kako je, svi bi se udaljili i nebi više bilo kao prije dok to nisu znali.
eto to mene smeta i mi neprihvaćamo stvari kakve jesu...
BeLlY_DaNcEr je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108