Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Homoseksualci u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: EXER20 Ja sam gay, jel to ok? ovisi koga pitaš, ako pitaš mene; nije ako pitaš nekog ...

Star 09-03-08, 17:25   #211 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Homoseksualci

Citat:
Pravi autor: EXER20 Pogledaj Poruke
Ja sam gay, jel to ok?
ovisi koga pitaš, ako pitaš mene; nije ako pitaš nekog istomišljenika onda je. Mislim da je teško ovde biti objektivan i nepristran. Ja ti nemogu reći da je to uredu ako ti to osećaš i da imaš to pravo izabrati jer, iskreno govoreći da imam to u svom domu smatro bi anomalijom i pokušo bi to ispraviti, ali ne smatram da vas treba ubit, to nije rešenje. Biću potpuno iskren jer smatram da ljudi prije svega trebaju biti iskreni. Da znam da je neko H. u društvu, nebi se baš sa njime družio, bilo bi mi nelagodno. Tako da mi kažeš to i da te znam, veruj mi nebi se viđali na kavi, pozdravljo bi te i dalje, na žurki bi normalno pričali, posudio bi ti novce ako treba ali licem u lice na kavu ne (ono u 4 oka). Veruj mi ja sam Rom i znam kako je biti drugačiji u drugom društvu a u svome sam prihvačen. Živim s time i ne razmišljam tko me prihvača, prihvača tko ne, ne. Život ide dalje budimo sretni tamo gde jesmo i ne razbijajmo glavu time kako promeniti svet. Živi život....
ima jedna dobra grupa METAK album u tetrapaku, split pa poslušaj sa razumevanjem. dobri su brale. ćaos i živ mi bio
pozdrav drugar
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 17:26   #212 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 773
EXER20 se izdvaja iz mase

Ma salim se ja .. Naravno.. Nisam gay, i iskreno, ne volim ih.. Al ajd, nemos ih ubit zbog tog..
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 17:42   #213 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 683
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

mislim da je obicna glupost ,pokusaji izljecivanja nekoga tko je gay i ne znam sta...
kome oni smetaju? pa partneri su im isto homoseksualci...
po meni je to bezpotrebno mucenje ljudi...

bolje da se svi ti znanstvenici i ekipa bave izljecivanjem nasilnika i ne znam raka,nego trose pare na istrazivanja koja uopce nisu potrebna...
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 18:16   #214 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,103
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
ovu temu sam odjavio no međutim zanimalo me što je onaj dečko, crni pauk, dobio crveno pa se opet ja vratio i reko već kada sam ovde da odjavim.

homoseksualnost (grč+lat), seksualna sklonost prema osobama istog spola; posljedica pogrešnog odgoja ili promjena u radu endokrilnih žljezda, posebni obliciederastija, lezbijska ljubav (ženska h.) hrvatski opće leksikon, leksikografski zavod miroslav krleža

Homoseksualnost ili homoseksualizam (grč,lat) jest spolna privlačnost i veza osoba istog spola. Često je to posljedica pogrešnog odgoja ili životnih prilika, pa se u tom slučaju može izlječiti. Javlja se u zajednicama istoga spola (zatvori, brodovi duge plovidbe, u odgojnim zavodima, studenskim domovima i dr.) obično među muškarcima dok se kod žena naziva lezbijstvo. priručni leksikon, Znanje zagreb 1959

iz ovih dviju knjiga nije mi se dalo prepisati pa je skenirano. U harisonovoj enciklopediji mi se nije dalo skenirati o p.p. pa bla,bla.
ako se slike nevide poslaću opet.

Tabovi (ključne reći): posljedica pogrešnog odgoja može se izlječiti.

Žao mi je što se nemogu složiti sa mišljenjem uvaženih, ovde domaćina, ali učen sam i odgojen u drugačijem duhu. Čvrsto stojim iza svojih uvjerenja i imam svoj stav prema ovom i onom. Rađe i žgance sa kiselim mlekom nego hm, hm, hm, hm pomešano sa mh,mh,mh.

Ovde bi hteo da napomenem da sam primeteo da se na forumu nalaze i ljudi kojima je u interesu čista provokacija i dovođenje do sloma sugovornika, čime bi ovaj trebao biti isprovociran i na kraju banan jer nebi izdržao provokacije. Nisam rekao da je i ovde takav slučaj več da ima i toga na forumu. Ostaću miran i staložen sa ovo malo mozga što ga imam jer meni je bre sve do bosne ravno a tko rano poludi tome život u veselju prođe i iz tih razloga idem nešto jebhat, a vi jedite hm,hm,hm sa mh,mh,mh i dobar tek.
Ovo su takvi nonsensi!! Educiraj se iz knjiga koje su posljednih dEsetak godina pisali psihijatri i psiholozi, seksolozi , na svjetskom znanstvenom nivou, pa ćeš vidjeti da homosexualnost, bisexualnost nisu bolesti,kako se dugo smtralo. JER DA JE TO BOLEST MOGLA BI SE IZLIJEČITI, ŠTO JE NEMOGUĆE.
To su prirodne varijacije ljudske sexualnosti i nema veze sa odgojem itd. Pogledaj malo knjige poput wikipedije, medicinskih enciklopedija novijih izdanja, a nemoj se držati knjiga prije 50 godina, kada se nije znalo dalje opmaknuti od penicilina i kada su mnoge medicinski zahvati bili crna magija itd.
Homosexualnost i sklonost istome spolu u zatvoru, vojsci, su dva različita pojma, nemaju jedno veze sa drugima.Ovo drugo uvjetovano je situacijom i životnim prilikasma koje dovode do takvog načina zadovoljavanja sexualnih nagona i najčešće prestaje kada se izađe iz takvih situacija. Kao homosexualac ili homosexualka se rodiš, to ne postaješ niti itko može utjecati na to. Jer u obiteljima sa više djece , u istim životnim uvjetima i pod istim odgojnim mjjerama, bi trebalo po ovome što si ti naveo svi biti pederi i lezbe. Najčešće je samo jedna osoba. Dakle, to je vidljivi slučaj da to nema veze sa navedenim.
Nikad ne znaš što te čeka i ako se nađeš u takvoj situaciji, a je se nadam da nećeš zbog svog stava koji je u najmanju ruku pogrešan, i karaktera , to nećeš doživjeti od svoje djece, koja bi zasigurno ostala ne shvaćena .
Primitivna sredina, mačističko, patrijahalno društvo i društvene norme, stvaraju sasvim pogrešnu percepciju o homosexualcima i bisexualcima, koji su na kraju krajeva ljudi kao i svi drugi imaju pravo na različitost, život kakav žele i biti kakvi jesu.

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
mislim da je obicna glupost ,pokusaji izljecivanja nekoga tko je gay i ne znam sta...
kome oni smetaju? pa partneri su im isto homoseksualci...
po meni je to bezpotrebno mucenje ljudi...

bolje da se svi ti znanstvenici i ekipa bave izljecivanjem nasilnika i ne znam raka,nego trose pare na istrazivanja koja uopce nisu potrebna...
Bravo

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 18:30   #215 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

e ovo će biti pravi fajt.....
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 18:31   #216 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,103
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
e ovo će biti pravi fajt.....
Ma neće, mi smo dobri

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 07:15   #217 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

ocemo jooooooos
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 15:24   #218 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 441
croabc se izdvaja iz mase

Kako nije bolest da muško guzi muškoga? Ili kada si ližu ćajne kolaćiće?
croabc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 15:49   #219 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 683
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

onda smatras da je bolest kad musko guzi zensko?
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 16:09   #220 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 441
croabc se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
onda smatras da je bolest kad musko guzi zensko?
Pa što je isto naguziti žensku ili muškoga?
croabc je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113